Izgleda da slijede mračni dani za manga stranice.
OneManga je već dala službenu obavijest da je gotovo za njih, a MangaFox je izgleda iduća na popisu.
http://img829.imageshack.us/img829/3199/111g.jpg
Printable View
Izgleda da slijede mračni dani za manga stranice.
OneManga je već dala službenu obavijest da je gotovo za njih, a MangaFox je izgleda iduća na popisu.
http://img829.imageshack.us/img829/3199/111g.jpg
One Piece: Strong World film je vani ;)
Watwatwat:
Steins;Gate Anime Confirmed
Zvuči zanimljivo?
Valjda...Chaos:Head je bio onaj s glavnim likom koji živi u prikolici s svojom izmišljenom curom, i onda upoznaje druge ženske, te ima nešto s onim kristalnim stvarima koje zovu mačevima? I neka ženska koja bode ljude ekserima(velikim)?
:rotfl:
Al fora je ovo nakon fillera, bar su fajtovi zanimljivi, iako više ne mogu skužiti koji kok je sa Kenpachijem i Byakuyom, tu su ali ih nema, jeste Las Noches velik ali jbt mogli su ga već 15 puta preć uzduž i poprijeko da stignu pomoć ostalima
Zavrsio sa Basiliskom danas.
Sad cu da zavrsim sa Hokuto no Ken-om mada me tu cenzura ubija al ajd.
Takodje mozda pocnem gledati Neon Genesis Evangelion.
Izašla je nova epizoda Seitokai, idem ja pogledat.
A uz to i Highschool of the Dead ;)
Si gledao ikako Gungrave?= Citat =:
Izvorno postao System
E also, izašao je i Asobi ni Iku yo! :3
Pogledao One Piece Strong World, so much win.
Gaint Thor Axe :pray:
So like, gledam ja sad Asobi ni Iku yo...
http://a.imageshack.us/img717/9564/cameokamfper.png
Lolwat. :)
Izuzev toga... Pobogu, dodali su još jedno 3 strane u sukob ovaj puta. Već ih je malo previše. :@
Also, lulz harem is lulz. Naked shootout ftw, ali fejla zbog cenzora. :(
EDIT: E da, i oni mali roboti pomagači su mnogo fora. Podsjećaju na Wile E. Coyotea s onim natpisima. :)
Also, Muttley wannabe. :)
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 4 Seitokai Yakuindomo. :3
This about sums it up:
https://blogs.emory.edu/animec/files...yd_ep04_24.jpg
BONDAGE TEDDY BEAR!
Izuzev toga, luda perverzna sensei, vibrator, "blowjob", Takathosijev najdraži CD- album koji se actually zoveS"My favourite Compact Disc", crveno svjetlo na semaforu te praktički svaka prokleta scena u ovoj epizodi... WIN. :)
Also, this:
= Citat =:
Didn't anyone notice when the teacher said she ate something spicy? Lmfao, shes a shotacon, she drank something bitter because the kid that she was sucking off from was eating spicy food, man if i had a 2D teacher to do that to me, I would go to school everyday.
Pogledao H.O.T.D. Onako, nista se posebno nije desilo. Meh mi je epizoda.
EDIT:
Ponovo apdejto MAL, mada ne znam zasto posto mi je ta stvar beskorisna.
Pogledao ovo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
KUROKO! :pray:
http://j.imagehost.org/0476/Derp_Toa...ne_1024x57.jpg
Kakav epic glas ta žena ima to je nenormalno. :)
Black Rock Shooter
Ovo je bilo... neočekivano dobro. NETKO mi je zaboravio spomenuti da uz epske borbe i soundtrack, postoji i vrlo dirljiva drama priča.
Izmjena scena je osvježavajuća pri gledanju, ali želim neku kronološku verziju da mogu samo rewatchati sve borbe. ;_;
Inače, ako ne bude nastavka, zatući ću bebu.
So, počeo sam konačno sa Strait Jacket... High-magic-tech devetnaesto stoljeće, demoni i "Tactical Sorcerers" u viteškim oklopima i s badass gunovima... Već vidim da će mi 3 OVA epizode biti premalo. :)
On the other hand, glavni lik me malo previše podsjeća na neke druge badass likove s ganovima... I also, zake nikom u animeu nije čudno što ona mala ima na glavi dva velika crvena oka viška? ;_;
Jebemu lag. :@
Al hajd, da ne bude post nizašto, izašla je nova epizoda Seikimatsu Occult Gakuin. :3
Nova epizoda Sengoku Basare je odlična... mnogo drame.
Ovaj Fairy Tail postaje dosta čudan, Natsu izgleda sve više voli onesvješćivati prijatelje šakom u stomak o.O
Pogledao drugu epizodu Asobi ni Iku Yo. Bogte, 5 minuta je smećasti harem, pa je odjednom crysis-like akcija epskih razmjera, onda počnu bacati neuvjerljive James Bond stealth misije i potjere sa autima, pa je wanabe drama sa generičnim likovima koji se u minuti iz negativaca pretvore u pozitivce, da bi na kraju završilo sa moe shitom i neko mimi alienima koji su se došli igrati na zemlju... IGRATI!
Da ne pričam o rejtanim motivima poput: alieni nisu onakvi kakve smo očekivali, stoga ne želimo prihvatiti njihovo postojanje, iako ih zapravo priznajemo i zbog toga ćemo ih ubiti i riskirati intergalaktički rat.S*Umineko Buttler flashback*
A to je tek početak... jbt, čak je i Kampfer imao više logike. :/
Ja baš pogledao Hotaru no haka, ili Grave of the fireflies, jedan od boljih animiranih filmova uopće, počeo sam obožavati anime. Zbog ovakvih filmova film i ima titulu umjetnosti, sve je savršeno od likova, priče, slike, kamere, realnosti prikaza ondašnje situacije, pa čak i onih trenutaka kada se isplačeš kao mala bebica :).
Prekrasno, jako sam dirnut.
Ja to trenutno gledam samo zato da pokušam dokučiti na čemu su autori bili dok su pisali scenarij. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ako voliš takav tip animea, pogledaj Tokyo Magnitude 8.0 (11 epizoda, svaka po 20 minuta)= Citat =:
Izvorno postao Bara
Nije po istinitom događaju, ali postoji 70% šansa da će se u sljedećih 30 godina u Tokyu dogoditi potres od 7.0 po richteru. Ovaj anime približno prikazuje što bi bilo da se dogodi onaj od 8.0. Btw, pripremi maramice ukoliko ga namjeravaš pogledati. :)
Moram i ja jednog dana pogledati taj Tokyo Magnitude~
Enihau, završio sa Strait Jacket. Mnogo vgg, te još jedna na popisu OVA koje želim vidjeti napravljene u full-length anime. Setting je secks. 8/10.
On a side note, umalo sam pao sa stolice kad sam vidio da KapelSima istu seiyuu kao Anzu iz Hanamaru Youchinen. :o
Ta dva glasa su mi totalno nespojiva ono.
Da, stvarno bih mogao pogledati, a ionako sam fan post-apokaliptičnog, pa i apokaliptičnog ugođaja.
Ej ljudi, evo ja sam počeo gledati anime sa Spirited Away, My Neighbour Totoro, Akira, Ghost in the shell, Grave of the fireflies, osim Tokyo Magnitude 8.0 koji stvarno želim pogledati zbog primamljive priče, dali bi mi netko mogao preporučiti još koji zanimljivi anime?
Što je moguće što manje epizoda, neka ne bude serija nego dugometražni film, ako uopće ima takvih više. Jer čini mi se da sve što više gledate jesu serije sa gomilu epizoda, a meni se baš neda gubiti vrijeme na takve.
Hvala!
Većina je anime serija 13 - 26 epizoda, što ti je otprilike kao 2-4 filma umjerenog trajanja. Trakavica koje idu u nedogled ima relativno malo. :)
Od filmova bi preporučio 5 Centimeters per Second, Jin-Roh: The Wolf Brigade, The Girl Who Leapt Through Time, Princess Mononoke, The Place Promised in Our Early Days, Cowboy Bebop - Knockin' on Heaven's Door (pogledati seriju prije, smješten je negdje pred kraj iste... može se pogledati i bez nje, ali užitak onda nije potpun), Steamboy i Voices of a Distant Star (jako kratko i dirljivo).
Ima ih još mnogo, no ostatak filmova još nisam gledao, tako da... neka nastavi niz onaj koji je još dobrih stvari pogledao. :)
Ja sam mislio nešto više kao Hentai ili...
... A od serija/OVA, izuzev spomenutog Bebopa trebao bi pogledati:
Post apoc-like štih:
Trigun [26 epizoda]
Desert Punk [24]
Texnolyze [22]
Battle Angel Alita [2]
Ostale kul stvari:
Ga-Rei ZERO [13]
Gungrave [26]
Hellsing [13]
Hellsing Ultimate [7 od 11 ih je dosad izašlo]
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex [26]
Detroit Metal City [12]
Serial Experiments Lain [13]
Tetsuwan Birdy Decode [13]
... And so on. :)
Also, po pitanju post apoc anime filmova, Nausicaä of the Valley of the Wind je obavezna lektira. ^^
Inače, ja bih uskoro trebao početi gledati Ergo Proxy, koji također zvuči mnogo kul... :3
Ja nikako da taj prokleti Desert Punk završim, negdje sam na 6-7 epizodi i nikako da ostatak nabavim :(
9 Beloved Characters Made Horrifying by Japan
http://www.cracked.com/article_18655...-by-japan.html
btw, pogledao hotd, ova epizoda je bila onak, uredu.
Mda, ni meni nije bila neš ekstra... Blještava cenzura me ubila u pojam.
Inače, pogledah upravo epizodu 4 Seikimatsu Occult Gakuin... Vgg epizoda! Počinje mi se više sviđati ovaj anime. Zanima me što je s onom konobaricom, jako je sumnjiva... On the other hand, dođe mi da plačem kad na MAL-u pročitam kako se ljudi odjednom žale i vajnaju što je Bunmei pičkica a ne badass kao što su mislili... Pobogu, ono njegovo predstavljanje u drugoj epizodi bilo je tako preforsirano mačo da je to vidljivo iz orbite. ;(
Jedna od odličnih trakavica mi je The Monster :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sad ću gledati uskoro Seirei No Moribito, jedva čekam.
Nije to trakavica, to ti više spada u kategoriju životno dijelo zajedno sa LoGH i sličnim animejima. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Trakavice su redovito shouneni gdje se sve svodi na "pojavio se novi i jači neprijatelj pa se sad moram level uppati da budem jači" uz mnogo deranja.
“Kizumonogatari” Bakemonogatari Prequel Announced
Fap to it Raz. :)
A ja idem konačno nabaviti Bakemonogatari... :I
Not rly. Fapam samo na:
1) najavu 3. sezone Spice & Wolf
2) green light za anime adaptaciju Pluta (ako je mogao Monster, mora i Pluto jednoga dana... MORA!)
Ipak, lijepa vijest. :)
Kizumonogatari će biti zanimljiv, ako Shaft napravi svoj posao kako spada.
NAŠAO SAM GA!!!
http://www.episodeguide.us/episodeim...dark-water.jpg
http://www.flashbackuniverse.com/blo...fDarkWater.jpg
:pray: :pray: :pray:
Daklem, počeh sa Bakemonogatari, pogledao sam do sada dvije epizode... Pa, definitivno je fora, i koliko zasad vidim, čini mi se da će biti prilično zanimljiv... Dok, s druge strane, uzevši u obzir ono saucy spenkanje vlastite guze i ostale slične scene, odmah vidim kako je ovaj anime po broju prodanih primjeraka nadmašio čak i K-On!... :)
Inače, može li mi itko objasniti što su one spike u svakoj epizodi sa nekakvim passwordima? Hoće li se to kasnije nadovezati na nešto u animeu, ili pak služi za pristup nekakvom sadržaju na Internetu? Ili nešto treće? Any ideas? :3