iš s tim
aN4z4s5D6qkS:D
Printable View
iš s tim
aN4z4s5D6qkS:D
moze kakav band u stilu opere?
a da nije therion...nesto blaze mi treba, al opet da se osjeti ta zestina... ^^
malo vise operni vokal...
After Forever.
Evo,danas mi bilo dosta dosadno,te pogledao foldere,malo prošvrljao i našao slayer.Onda sam se sjetio da sam možda dvaput u životu ih čuo xD
Moram reć,rula naveliko ^^
kenane mrzim te iz dna svoje duše :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
baš sam mislio staviti in requiem avatar :/
mrzim te :(
Bio sam brzi :D
mrzim te :(
Nešto kao Sepultura i Pantera?
Slayer su slični Sepulturi.
Hvala, LL21, imaš još nešto?
Hvala :thumbs2:
Od soulfly poslušaj obavezno Dark ages= Citat =:
Izvorno postao LL21
Eh,da ne tražim sada prigodan topic za ovo,ispričavam se za off...
Ugl,svim metalcima sve najbolje povodom nadolazećih blagdana :thumbs2:
diabolus in musica je groove, što da ne...= Citat =:
Izvorno postao LL21
a stara sepultura ima sličnosti sa slayerom, kako nema..
ja preporučavam anthrax - stomp 442
pa možeš i od metalike black album, i ovaj novi
pa probaj recimo corrosion of conformity - wiseblood, nije groove ali možda ti se svidi,
a imaš i blind album od njih, vote with a bullet je čisti groove.
pa onda exhorder, nisam ih nikad slušao, ali priča se da je pantera ukrala zvuk od njih.
i annihilator ima groove prizvuka u kasnijim albumima.
Black od Metallice je tebi groove? :(
nije klasičan groove, naravno, ali neke pesme imaju elemente - preslušajte the struggle within, čist groove mjetal.
Par bendova koje slušam u zadnje vrijeme :
The Kovenant
Prije su se zvali Covenant, al su izgubili pravo na ime jer ga je već zauzeo neki švedski EBM bend. Nakon promjene imena su promjenili stil s melodic black na *khm* pristupačniji industrial/electronic/whatever metal. Poslušo sam sve albume i nekako mi novi stil više paše, posebno na albumu S.E.T.I. Uglavnom, dosta melodije, kul refreni i više elektronike nego gitara. Izbjegavati ako ne podnosite nu metal.
Neon
Star by Star
Zemial
Ovo je čista genijalnost, nemrem vjerovat da sam ih tek sad otkrio. Poslušo sam jedino album In Monumentum, koji istovremeno ima veliku količinu originalnosti i utjecaja Bathory-a, ali o njemu ću detaljnije u temi o albumima. Preporuka svim fanovima black ili viking metala. Uskoro počinjem preslušavati starije EP-e, ako su približno dobri kao In Monumentum, sumnjam da ću se razočarati.
In MonumentumS- Ova pjesma nema veze s njihovim uobičajenim stilom, ali preporuka ostaje - definitivno vrhunac albuma.
Rambleamadamadingdong.
Okej dosadno mi je u posljednje vrijeme.Trazim onako malo ekstremniji bend, ali sa boljim kompozicijama.Dobra produkcija je must jer se jezim na losu produkciju.Znaci bilo koji zanr osim heavya/powera/gothic/dooma/symphonica/grinda.Znaci uglavnom ulazi u to death ili black metal.Znaci rezime, dobra produkcija,dobre kompozicije,da imaju barem vise od 3 albuma jer ne planiram poslusati jedan album i da mi to padne u zaborav, death/black.Giev.
Zyklon?
Linkaj mi par stvari na jutubu.
full moon nekrofilijaaaaaaaarrrrrrrrrr :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
i da, 2008 je bila jebena godina za metal. deathhammer i forever ripping fast album, TOXIC HOLOCAUST i an overdose of death (remekjebeno djelo)... DARKTHRONE! HIKING METAL PUNX forever!!!!!! metal metal metal
satyricon me prilično ugodno iznenadio s nerom, presuper je album, pravi metal i drago mi je što rade takve stvari... wolfpack!
francuski resistance je izdao bang your fucking skull za svaku pohvalu... aura noir i hades rise se ne prestaju vrtiti u mom playeru...
možda sam nešto zaboravio no boli me kurac
dobar ulov ove godine... u sljedećoj želim još više alkohola i još više dobre glazbe... živilo ljudstvo moje :rambo:
Samael, pa disi ti :D
u 3pm= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
evo me u zadru, pada se polugodište, sluša previše glazbe, alkohol i tako to... mislio sam da ću vas viditi na interliberu prije misec dana, ali smo ja i hanza kao po defaultu završili na pivi... forume sam otpisao :rambo:
no pošto se sada odmaram od jučerašnjeg žderanja odlučio sam viditi jeli tko živ ovdje...
Da, zivi smo . Stara ekipa je vecinom tu ;D
9ojfUcR6znc= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
pTUe2XLeUyc
...zyklon ti je bend sastavljen od vecine clanova bivseg Emperora, prase recimo neki black/death, u svakom slucaju vrijedi ako nista bar cuti pa ako ti se svidi go for it :thumbs2:
pa da:D
...iako nije da imam nesto protiv emperora, u biti njihov "Anathems to Welkin at Dusk" je po meni cista genijalnost, jedan od najboljih albuma u black metalu
Ja sam se nekad dvoumio između Eklipse i Hvis Lyset Tar Ossa, po nekakvom mjerilu koliko su epski black metal albumi, no onda sam shvatio kako je Hvis superioran, a na Eklipsi mi se ionako sviđa samo Inno A Satana. Hvis je toliko black metal i predstavlja ono što bi black metal trebao biti da je to za svaku pohvalu...= Citat =:
Izvorno postao mortician
Ali odličan album je onaj album koji nikad ne dosadi, pa tu dolazi De Mysteriis. Ah, vječne dvojbe... :(
A dobar mi je i Damnations Pride... :(
Meni je Prometheus and the discipline of fire & demise , dosta dobar i drag album od Emperora.
da, u svakom slucaju Hvis Lyset i De Mysteriis su na vrhu...al sto se Emperora tice Anathems je po meni daleko bolje instrumentalno i vokalno odraden a o "atmosferi" na albumu da ne govorim, dok Eclipse ima propusta...= Citat =:
Izvorno postao LL21