Vrijeme je da odem naoštriti svoju sjekiru.
Printable View
Vrijeme je da odem naoštriti svoju sjekiru.
http://www.pcgamer.com/2012/01/23/the-e ... -romantic/
Ovaj puta u Elder Strollsu, dirljiva povezanost čovjeka i psa, i Nordrickova ljubavna potraga među prosjacima.
Opinion: Where Skyrim Fails
IGN je lijepo sročio što sve ne valja u Skyrimu.
tehnička strana igre je prilicno losa (performanse u odnosu na grafiku, bugovi, glitchevi i to), ali igra sama po sebi je savrsena, jos da u dlc-u nabace neku novu, bar upola veliku kao ovu mapu i super :D
Upravo suprotno - izuzev bugova i glitcheva, engine je odlično prilagođen širokom spektru konfiguracija da pruži dobre perfomanse i lijep grafički izričaj. S druge strane, igra sama po sebi jako kaska za današnjom RPG konkurencijom. IGN-ov novinar je to jako lijepo sročio kroz sljedeću rečenicu:
Dobro, New Vegas nema veze sa Bethesdom, no misao je jasna.= Citat =:
The industry's grown by leaps and bounds, but Bethesda's core RPG mechanics – as seen in everything from Morrowind to Fallout: New Vegas – have continued to exist in their own little bubble, ostensibly unaware of advances like convenient spell/item interfaces and sneaking that doesn't have to verbally tell us whether or not we can be seen. The end result? Clutter where there should be options. Resitance where there should be power.
Uglavnom istina, da, ali zapravo Bethesda ionako nema razloga mijenjati i poboljšavati išta od toga kad Skyrim ionako nema konkurenciju.
To je Call of Duty sindrom - nemoj ništa mijenjati značajno i ljudi će kupovati. I onda se igrači pitaju zašto developeri toliko štancaju nastavke i zašto su svi nastavci isti. Počinjem ekšueli vjerovati kako marketing ne stvara potrebe, nego im samo udovoljava.
To je poanta marketinga.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nije CoD sindrom, jerbo CoD je loša pucačina u doba kad ima mnogo boljih, ali nadoknađuju sve marketingom, a od Skyrima danas nema boljeg "otvorenog" RPG-a.= Citat =:
I jedno i drugo je poanta marketinga.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Pa Simsi 3 jesu najveći i vjerojatno najbolji RPG.= Citat =:
Imaš skillove, questove, levelanje, avanture, dungeone, kustomizaciju do najsitnijih detalja (možeš si riktat dlakavost rofl), nelinearan gameplay, detaljnu interakciju s NPC-jevima...
Tko to ne želi priznat jednostavno ne shvaća život i to je to.
I traje u beskonačnost, doslovce. Sims 3 je sigurno jedna od najboljih igara ikad.
Sa analitičke strane, to stoji, no ja Simse nikada neću shvaćati kao ozbiljnu igru. Jednostavno, nije moj tip zabave.
[quote=Duke of Earl]I jedno i drugo je poanta marketinga.[/quote:14sn2v8s]= Citat =:
Izvorno postao "Herr Schnitzel":14sn2v8s
Istina je uvijek negdje na sredini :)
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa Simsi3 i jesu najbolji i najveći RPG ikad :)
sve je smeće.
Eto, malo mi je dosadio.
Nakon 80-og sata igre to se polako počelo primjećivati. A sad sam u 95-om.
Jednostavno sve ubijam u jednom udarcu.
Još jedan LV, par questova, i mogu završit ovog lika.
Gdje bi htjeli TES VI?
Ja sam za Hammerfell. Malo pustinjskog pejzaža, pokoja pješčana plaža i to.
Uopće ne razmišljam o tome gdje će biti nastavak, kad je u Skyrimu cijela kopnena masa Tamriela. Još će biti svih zamislivih lokacija kad se modderi prime posla.
Kad smo već kod toga, kad dolazi taj creation kit?
Black Marsh mi odlicno zvuci za setting.
Ja ne želim da u Skyrimu rade nove provincije. Možda kakav povratak u Morrowind ili Cyrodiil, ali ostale neka ostave za nove punokrvne nastavke.
Skyrim je vec dovoljno velik. Sam nek stave neke nove questove (znaci hrpu) koji nisu svi tipa "odi mi donesi krafnu" ,vise followera i posebnih Npc-ova i to je oke za sad.
Želim Elsweyr.
jel se još netko susreto sa sljedećim bugom?
želim upgradeati deadric greatsword na legendary (imam neki gauntlet koji daje +22 to improving weapons and armour), međutim ispada da legendary ima manji damage nego epic... epic ima 107, a legendary 99... wtf?
edit:
ahaha, skužio sam zašto... zato jer mi ove druge rukavice imaju +15% damage to twohanded weapons... :)) što znači, da čim ih skinem, automatski se prikazuje manji dmg... :D
Inače, stavi si smithing enchantment na 4 itema, pa im se efekt zbraja.
Ja imam 28% X 4 = 112%, i još sam popio potion za dodatnih 30%.
A ako eksploitaš i alchemy, možeš radit jače potione za enchantment, pa pomoću enchantmenta jači alchemy, i tako 2-3 puta u krug, i onda na kraju s najjačim alchemy složiš najjače enchantment poboljšanje, pomoću kojeg složiš najjača smithing poboljšanja na 4 itema i onda s njima upgradeaš god-like oružja i oklop.
To nisam radio, meni je dosta i ono što imam.
I onda još s najjačim enhancementom staviš dodatnu weapon štetu, dodatni armor, sve magija resistance, itd...
Ja imam 50% shock i frost resistance na ringu i amuletu (dakle, 100% svaki), 50% fire na boots i 50% od Dunmerske krvi (100%), plus negdje 140 veću magiju, 70 veći health i stamina, 60% brži mana regeneration, 33% brži health i stamina regeneration i +45% na one-handed damage.
A može se puno više dobit s eksploitanjem.
prelagana mi je igra na master, neznam, mogli su dat nesto malo teze, jednostavno je pre pre lagano :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
a u kurac, pa već sad sam prejak... kak bi tek onda s takvim itemima? možda postoji koji mod za veći difficulty?
ima onaj neki di se spawna puno vise neprijatelja, al to ubiti jos nekako i olaksava igru jerbo onda samo napumpavas skillove i lootas gold, ocekujem vecu tezinu u ekspanziji, sramotno je da ja sa conj/destro mageom u prvih 10 sati igre sa lydiom i fire atronachom uopce ne umirem :(
Ne moze jer je nenastanjiv. Tamosnja flora ispusta razne plinovite otrove & shit, pa tamo mogu zivjeti samo Argoniani. A ne bi bilo kul kad bi Argići bila jedina playable rasa.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
O jebo vas Skyrim,igra tek izasla {Neki ljudi ne mogu da je pokrenu na svom PC-u} a vi vec pricate o novom nastavku.
Junk PC owners of the world unite!!11
To samo znači da će naši likovi morati svako malo uzimati protuotrove da bi preživjeli u opasnijim predjelima Black Marsha (što i nije tako loša stvar). U dobrom djelu Black Marsha ne-argoniani su živjeli pak.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra