Itekako! :pray::pray::pray:
Printable View
Kako rula serija!
http://img2.tvtome.com/i/u/47234629e...801a4c844b.jpg
Nije ni prestala rulati
Nitko to nije ni rekao.
Ali valja ponoviti tu i tamo.
Girls je zarazna serija. Mrzim sve likove i svejedno gledam dalje.
edit: Ray i Adam su podnošljivi.
Brooklyn Nine Nine valja.
poceo Top Gear pičke
:D
Skida se
Pogledao Hello Ladies, odlična serija. Sad sam na prvoj epizodi Extrasa, ima potencijala.
Počeo napokon s 5. sezonom Communityja... odlična :D
http://i.imgur.com/CbuGmSF.jpg
(btw koji je kod za spoilere?)
Nabavljam si Mad Men, pa lijepo ispočetka. :D Gledala sam samo 5-6 epizoda napreskokce, baš me zanima.
Bates Motel
ukupno gledajući srednja žalost..ima 2-3 dosta dobre epizode sredinom sezone, no ostatak je osrednji uz par dosadnih...završnica je sigurno mogla i morala biti puno bolja...ajd glumci su dobri (izuzev lika Bradley, da je nema u seriji dao bi ocjenu više)...
5,5/10
Odgledao Extras, odlična serija. Finalna epizoda je neočekivana, ali mi je sinoć baš lijepo sjela. Sad bih se mogao bacit na Office UK, ili ako je netko gledao još nešto dobro od njega?
Btw, ova scena opisuje cijelu seriju savršeno :)
Sleepy Hollow odgledao. Malo je blesava i klišejasta, ali jako zabavna. Twist je bio neočekivan i čeka se nastavak.
Ima ko za preporuku neku humorističnu seriju tipa Parks and Recreation. Znači da je nako fora, sa simpatičnim i zanimljivim likovima i odličnim humorom, ono da pogledam epizodu i da me fino opusti, a ne naživcira. Brooklyn Nine-Nine, Community, Arrested Development i Louie sam pogledao il već pratim, ako je nekom pala na pamet neka od tih.
Pushing Daisies gledaj.
Pogledah i to, i uživah veoma, al radije bi nešto ovog kraćeg formata, oko 20 min.
Baš sam skinuo Daisies jučer pa danas krećem sa gledanjem.
@wizard
Ako nisi It's Always Sunny in Philadelphia onda je to to što tražiš.
Banshee :pray::pray::pray:
Ja ne znam, ta serija jednostavno rastura nenormalno.
Epizoda potpuno suprotna svemu viđenome u toj seriji dosad.
Mirna, tiha, mistično sanjiva, a opet fenomenalna.
Gluma, kamera, scenografija, ono šuljanje u polju i još par scena kojih bi se vrhunski oscarovski filmovi posramili.
Odgledao 6-u sezonu Sons of Aarchy. Dosta dosadnjikava polovica sezone, ali drugi dio je jako dobar, kraj emotivan i donekle ipak neočekivan.
Sad ide Pushing Daisies.
Krenuo gledati Life on Mars. Spoilaše me do bola, al' ima da se gleda. Nakon odgledanog LoM će ići i Ashes to Ashes.
The After
http://www.imdb.com/title/tt3145422/
Samo je prva epizoda zasad vani. Većinu epizode vrlo je neodređeno u kojem smjeru i općenito kojeg tipa je serija, no svejedno intrigantno. Na trenutke me čak podsjetilo na Jericho.
Na kraju epizode je twist, ajmo reći, moglo bi biti interesantno.
Druga sezona House of Cards je vani, pogledao samo prvu epizodu za sada.
Zaboravio sam u ovoj rupi između sezona koliko je dobra ova serija, a pogotovo Kevin Spacey. Polako mi postaje najdraža serija.
Nabavljam si Person of Interest, prvu sezonu. Frend mi je nahvalio, valjda će valjat.
Yep, House of Cards valja jako.
Person of Interest je ok, iako sam se već jako navikao gledati serije od 12-ak epizoda pa mi je ovo malo puno. Ali sama premisa je ok i zaplet koji se proteže kroz sezonu je dobro odrađen.
Person of Interest je proceduralac i treba ga doživjeti kao takvog.
Al kad krenu neke epizode vezane uz glavnu priču koju polako uspostavljaju, može ponuditi neke od najboljih sati televizije (recimo ona trilogija o HR-u pri sredini treće sezone).
Jedna od najgledanijih serija, bez brige.