NASTAVAK MOJEG NAJDRAŽEG FILMA :pray: :pray: :pray: !!FAKJEA!1!!!!1= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kad to dolazi u kina? Točnije kino broadway.
Printable View
NASTAVAK MOJEG NAJDRAŽEG FILMA :pray: :pray: :pray: !!FAKJEA!1!!!!1= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kad to dolazi u kina? Točnije kino broadway.
Star Wars - The phantom menace i Attack of the clones.. idem odgledat SW sagu, al kronološki, a ne redom snimanja :)
Ice Age:Meltdown
Sljedeče na redu Angeli i Demoni.
@ CrIsIs FuN to traje pola sata, sumnjam da će to dolazit u kina
To nije zapravo pravi nastavak, već dodakak originalu koji traje oko 25 minuta. Izašao je u prosincu 2008. ako se ne varam, tako neznam dali će bit u kinima. Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom izlazi 2011. inače, jedva čekam :) .= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
Pogledao Pod Opsadom 2.
Što god drugi govorili, ja obožavam gledati Segala kako onako razbacuje negativce. :D
Marley & me
http://www.iwatchstuff.com/2008/09/0...-me-poster.jpg
Isprva sam bio vrlo skeptican glede ovog filma, al sam se na kraju jako iznenadio. Osim neizostavnog humora sa nestasnim psom, film ima i dobre doze ozbiljnosti gdje je vrlo lijepo prikazan vrlo tezak "posao" vođenja obitelji. Čak se moze na kraju filma izvuci zivotna lekcija. :wink: Wilson i Aniston su super odlugimili svoje uloge u filmu. Topla preporuka svima...
ocjena: 9/10
Babylon A.DS
http://www.mannythemovieguy.com/images/babylon_ad.jpg
Od ovog filma sam ocekivao daleko vise, a ne teski prosjek. Stvarno, film pati od svih mogućih boljki - prekratak, nepovazana radnja, nerazumljiva prica, losa gluma, nevjerojatno idiotska prica u globalu. Steta, mislio sam da ce ovo biti jedan bolji Dieselov uradak... :(
ocjena:3/10
The Quick and the Dead
http://latimes.image2.trb.com/lanews...0/42825005.jpg
Onako solidan film.
7/10
Gene Hackman predobar glumac :pray:
Upravo se vratio sa projekcije Transformers 2:Revenge of The Fallen. Bez riječi sam jednostavno. Ova dva+ sata što sam proveo u kinu zasigurno su dva najbolja od Armageddona, zaista film je vrhunski u svakom pogledu. Duljina mi nije ni najmanje zasmetala, hell, bilo mi je ugodno, priča ide svojim tokom, diktira svoj tempo i ne ostavlja praznine kao što bi ostavila da je film kraći. Glumci su svoj posao odradili vrhunski a specijalni efekti + prejeben voice acting je samo uljepšao dojam gledanja filma. Ni sekunde nisam zažalio što sam otišao i drago mi je što nije bilo pauze tokom filma. 100/100.
Takvi filmovi se obavezno gledaju u kinu. Sad kad si dao takvo lijepo misljenje, zelja mi je jos veca... :)
The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers
http://the17thman.typepad.com/.a/6a0...e3df970c-500wi
:rotfl: :pray:= Citat =:
If you love movies with bizarre scripts, zombies, some nudity, a weak lesbian love scene, a girls swim team and a guy who plays a flute while a girl fondles herself and then gets raped by him -- This is the movie for you.
Onako, od ovoga sam dobio ono što sam i očekivao... amaterski odrađen film sa cheesy scenama, puno nuditya, obiljem krvi i nekim jednostavno toliko trash scenama da se morate nasmijat. Kraj je naprosto genijalan (vagina laser... ise :rotfl: :pray: )
Koliko got trashy i lošiji bio, opet me u neku ruku više uspio zabavit od nekih hollywoodskih ispljuvaka tako da mu dajem ocjenu 4/10
Također 8)= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Btw. pogledao Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay. Prejaka komedija. Ali sam se malo zeznuo, mislio sam da je ovo prvi nastavak. Ma nema veze sutra gledam H&K Go to White Castle :D
A da, treba još i njihovu verziju Američke pite nabavit... Uglavnom, prejaki su xD
Evo vratio se iz Cinestara, gledali smo "The Haunting in Connecticut iliti Opsjednuti"...
Kaj reći o horroru u kojemu nitko ne umre, relativno loša priča, sa koliko toliko solidnim efektima. Film se bazira čisto na booo efekte i par jezovitih scena, osim toga, nisam zadivljen...
5/10
Nego, ovom prilikom bi sterao u qurac sve ljude koji melju u kinu za vrijeme filma. Kraj nas su bili ženska i 2 frajera, od početka pa do kraja filma oni nisu stali mljeti. I to ne vezano za film, već nešto o Dioni, Getrou i pizdama strininima, fakat moraš biti jadan da platiš ulaznicu, kolu i kokice pa ne gledaš film već melješ bez prestanka. Puno jeftinije su mogli u kafiću ili u parkiću proći, katastrofa...
Sva sreća pa je to bilo na ovom filmu, da su mi mljeli za vrijeme Transformera, brijem da bi zatuko žensku i izjebao likove :-x
Fino odvojiš dvije minute vremena i izletiš iz sale i odeš do prvog redara koji radi, ili čike koji kontrolira karte i objasniš mu problem pa češ posvjedočiti najveću blamažu koja se može desiti takvim osobama. Dođe čikica i zamoli ih da izađu, ako odbiju, dižu se decibeli i curke fino i lagano, sve crvene u licu izlaze pognute glave. Pa vjeruj mi da će naredni put otići u kafić da melju.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@deadwalker: još čekam dušebrižnike da se jave i da kažu kako ćeš baciti novac. Čudi me kako se dosada nisu pojavili. Inače, reče mi poznanik koji radi u kinu da od prvog dana prikazivanja Transformersa pa i danas (skoro dva tjedna) sala je uvijek krcata. Čisti dokaz koliko samo ownaju Transformersi. U svakom slučaju, odmoriti češ se od faxa, zagarantovano!
I ono sto je najbolje, Optimus je puno veci fighter no u prvom Transformers.
U fightu 3v1 on pokolje dva robota :pray:
Uglavnom da, slazem se film rula. Malo ga je pauza zeznula, ali kino je bilo krcato
Mene iskreno boli neka stvar za tuđe misljenje. Taj film sam odavno odlucio pogledati u kinu, a spike da nema neku pricu, dubinu i sl, same gluposti, film je pobogu rađen po crticu za djecu. To je jednostavno naslov da se lipo zavalis u kinu, mozak na pasu te da uzivas u CGI efektima i humoru. I ja presretan :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
12 Angry Men
http://www.teachwithmovies.org/guide...d-DVDcover.jpg
Iako je star i vise od 50 godina, i crno bijeli (verzija koju sam ja gledao, ima i remasterirani u boji) film je apsolutno zakon.
Cudo je kakve su filmove prije radili, i ovo je odlicni primjer zakon filma.
10/10
Knowing
Nicolas Cage u glavnoj ulozi, film na spiku Happening, jako dosadan film, tu i tamo koja dobra scena i to je sve, čak se može i usporediti sa "Dan kad je Zemlja stala"
preporučujem ga samo onima koji imaju nesanicu u zadnje vrijeme
Potpis na svako slovo= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
> Transformers 2- rasturaju!!!
> vidjela trailer na youtube-u o nekom filmu District 9- jedva čekam da dođe u kina!
> Anđeli i demoni- jako mi je dobar film, mada mi je onaj zaplet na kraju totalno predictable....
> pogledala Conana ponovno i umrla od smijeha..S:rotfl:
> Ice Age 3- prejebeno!!! smiješno do bola...S:rotfl: :pray:
> preporučujem Shaun of the dead- to je neka sprdnja na zombije u Engleskoj, film je predobar..S:rotfl:
Babylon A.D.
Mah... Loš film sa totalno nerazumljivom radnjom i pun nepovezanih događaja. Mislim, da bar negdje spomenu što se dogodilo sa zemljom da je takva kakva jest, ili putovanje od Rusije do SAD-a je u filmu prikazano u punih 5 minuta. Znam da je film rađen po nekoj knjizi, ali sumnjam da je mnogo ljudi to pročitalo. Jedina svjetla točka filma su solidni akcijski elementi i prikaz vin diesela kao badass mofo-a.
Taj film sam gledala... ali mi se nije dopao...... Nekak mi je radnja prenabita, bezvezna.... i koju ćivotinju on priprema za jelo kada se vrati u svoju nastambu, prije napada onih specijalaca, kaj su već?? mačku ili zeca???= Citat =:
Izvorno postao Gwindor
Star TrekS- 5/10
KnowingS- 6/10, dobra ideja, losa izvedba
Terminator SalvationS- 6/10
Transformers: Revenge of the FallenS- 3/10, primjer gdje odlicni specijalni efekti ne cine dobar film, koji je cak gori od jedinice, sto nisam mislio da je moguce postic.
Knowing
Film od kojega nisam previše očekivao (Cage u glavnoj ulozi :yuck: ) i dobio sam točno to.
Film na temu smaka svijeta sa par dobrih scena, za mene je to preplitko odrađeno, neke stvari su totalno nepotrebne i nejasne i služe samo da bi se priča nekako mogla nastaviti predviđenim tokom.
Najviše mi se svidio dio kad padne avion, sve je u vatri (lose napravljenoj umjetnoj vatri) ljudi gore...
Stvarno strašna scena od koje sam se naježio, nije kao u ostalim filmovima to prikazano zabavno nego nam stvarno pokazuju tu stravu.
Zbog prikaza tih nesreća kao nečega strašnog a ne zabavnog, dajem mu 6/10
21
trailer:
ZRzZX2aN3I0
Film se radi o nekom mladom matematičaru kojem trebaju pare da bi otišo na Harvard, dopadne se profesoru koij ga zove u Blackjack tim, oni potajno vikendima idu u Vegas i zaraduju pare igrajući ajnc.bla bla
film mi se svidio jer je glavni lik par godina stariji od mene pa mi se tema činila dosta fora.
Nije nešto dubokouman, ali je jedan od zabavnijih filmova koji sam pogledo u zadnje vrijeme
8/10
Je li itko pogledao film The Curious case of Benjamin Button?
Meni je film tužan, pretužan i jako dobar...
Gledao sam ga i moram priznat da je predobar film, tužan, ali ima predobru atmosferu. Njega sam zaboravio spomenut, predobar film.
btw. Jeli tko gledao Big fish, to je tužan i meni još bolji film od benjamina :wink:
Funny Games U.S. :rotfl:
Meni su ta dva filma jedni od najdražih filmova koje sam ikad pogledao.= Citat =:
Izvorno postao Macan
Kad mi treba poticaj da se latim knjige, uvijek prije pogledam 21. :D
48 Hrs
http://www.movietrimmer.com/content/...es/46515_3.jpg
Onako fijm je solidan 6/10
Danas je na HRT 1 u 20.15h "U orlovom gnijezdu" - "Where Eagles Dare"
Jedan meni od najboljih filmova ikada. Cista desetka!