Može jubito link neke dobre Burzumove skladbe da poslušam.
Printable View
Može jubito link neke dobre Burzumove skladbe da poslušam.
Idite slušati Evanescence.
Bebo evo.
tPJpfNE7 ... re=related
xys3iAV_ ... re=related
@Lea , zaboravila si ovo 9Bm-kdLwBVc
Evo malo modernog melodic deatha sa clean dijelovima jej, pomalo lici na metalcore bez breakdowna, dosta je popasto , ali eto dosadno mi je :(
7AQknSzA ... re=related
Pobrisane gluposti.
Nego , nece se praviti tema za korove samo zato što nas 2 to ovdje sluša :( a i nisu ovo metal arkajvsi pa da se sve sa nazivom kor žestoko promatra i tek rijetko ko uspije da dospije :(
r3cFWftIxqk
Otkrio novi bend, Quo Vadis. Zapravo, Duke of Earl mi ga je preporucio. Technical melodeath/nesto. Dosta fino, ako nemate predrasuda poslusajte.
Može tko preporučit nešto death metala tipa Necrophagyst?
hmm koji ti je to bend,ni google nije čul za njega,ali ako tražiš nešt slično Necrophagistu poslušaj Origin= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Zasad sam cuo prvi, dakle, prvi.
retardiran glumac glumi retardiranog lika. Savršeno.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
samo podsjećanje da je ovaj glumio u sumraku i da sad glumi varga mi dava vizije budućnosti u kojem trinaestogodišnje klinke orgazmično pale crkve. Šta bi tek bilo da ga glumi Edward McCullen :O
Meni izgleda kao žensko u odijelu...
želiš reć da je varg muško ? :D
Trebao ga je glumiti netko drugi... Recimo.... Jared Leto.....
ili možda
Ti!S:D= Citat =:
Izvorno postao skitkid
ma ne.
nezz tko lol dosadno mi je na poslu pa pišem NIŠTA. :D
ovo je prejebeno, baca na ensiferum imo.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
nabavlja se, hvala dino i luka hug
Za tebe sve. <3
Some serious shit = QaGFJ5uH ... re=related
Nego ,ima ko kakvog dobrog blacka da preporuci :O
HEX NOIR= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
:D
e frendači, našo sam na tavnu ploču black sabbatha, "sabbath bloddy sabbath", stara pun kurac, al valjda svira još uvijek, gramofon neam :/. Neg, di to mogu prodat i za kolko? ;D
Ti bi to prodao!? :shock: :o :(
ak je jugoton izdanje dam ti 20kn.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
E da,jel zna tko ima li još neka stranica u stilu Maiden Commentary,a da je posvećena nekom drugom bendu?
Takve stvari se čuvaju, prenose u naslijeđe... samo kreteni prodaju takvu vrijednost...= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
eo freebird.hr prodaje jugotn izdanja i takve debilane za 70ak kuna.
kretenarija kad na ebayu ima original izdanja za 20ak dolara.
velika vrijednost nema šta.
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
subjektivno...meni osobno to nis ne znaci, niti ikome od mojih doma, kamoli da bi dao u naslijeđe...ako decku nis ne znaci nek proda, ja znam da bi il prodo il dao frendu kojem nes znaci...i ne, hvala, nisam kreten...
Umri ti cigane koji sluša behemot.
ok
Ne nego nije moje pa da prodam prije nego što stric sazna. I ploča je stara tridesetak godina, dolazi sa originalnom onom futrolom i papirima u koje se stavlja.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
ploča mi nije od nikakve sentimentalne važnosti, kao što brijem da nije ni stricu koji ju je ostavio da se praši na tavnu.
\m/666 IMPALED NORTHERN MOONFOREST 666\m/= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
http://www.imagesforme.com/out.php/i645806_Folder.jpg
:)
...projekt Setha iz Anal Cunta, prase acouistic noisegrind black metal :*(pa si ti sad misli :))
Ugl, samo nazivi pjesama :pray:
1. Grim And Frostbitten Moongoats Of The North
2. Forlorned Invocations Of Blasphemous Congregations Of Lusting Goat Sodomizing Sathanis
3. Gazing At The Blasphemous Moon While Perched Atop A Very Very Very Very Very Very Very Forsaken Crest Of The Northern Mountain
4. Bloodlustfully Praising Satan's Unholy Almightyness In The Woods At Midnight
5. Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy
6. Transfixing The Forbidden Blasphemous Incantation Of The Conjuring Wintergoat
7. Masturbating On The Unholy Inverted Tracks Of THe Grim And Frosbitten Necrobobsledders
8. Awaiting The Blasphemous Abomination Of The Necroyeti While Sailing On The Northernmost Fjord Of Xzfgiiimtsath
9. Lustfully Worshipping The Inverted Moongoat While Skiing Down The Inverted Necromountain Of Necrodeathmortum
10. Awaiting The Frozen Blasphemy Of The Necroyeti's Lusting Necrobation Upon The Altar Of Voxrfszzzisnzf
11. Summoning The Unholy Frozen Winterdemons To the Grimmest And Most Frostbitten Inverted Forest Of Abazagorath
12. Entranced By The Northern Impaled Necrowizard's Blasphemous Incantation Amidst The Agonizing Abomination Of THe Lusting Necrocorpse
13. Grim And Frostbitten Gay Bar :pray:
Jebeš muziku dok su tu takvi naslovi pjesama.
Bar zbog ovih naslova mu/im treba odati počast. :)
ISUSATI :pray: :pray: :pray: KAKO SE LIK DERE MORA DA SU MU OĆI ISKOČILE :pray:
Citav black metal je u stvari zajebancija na racun 2-3 benda koji stvarno vjeruju u te kurce, ako i oni to rade. Postaje glupo, no fini nazivi:D
Vader-Necropolis.Novi album je vani,preslusavam ga cetvrti put,nemogu se zasitit.Samo cu napomenut da su na njemu coveri Venom-Black Metal i Metallica-Fight Fire With Fire(pa baldrick uzivaj) :)konacni sud necu jos donosit,jer mi je ovo vjerojatno najdrazi bend na svijetu,pa cu sacekat da se slegnu dojmovi:)
Meni je novi album prosječan. Ništa extra i mogu oni to daleko bolje.
Slazem se s tobom :l= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
s obzirom da je ostao samo pjevac od cijelog benda,i da je album napravljen ni godinu nakon xxv,zvuk je pravo vejderovski i rula.al da je bolji od imprešns in blad-nije.
preslusavam novi ensiferum, dojam za sada je :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
hvala puno xarabase
Nama na cemu frende :wink: ,skreni paznju i Dukeu na njega...
Nego, kakvi su dojmovi Danzigove industrial ere?
Jel se isplati poslušati ?