Danke. Tražila bi i sama, but I'm lazy.
Printable View
Danke. Tražila bi i sama, but I'm lazy.
Ja igran ( i sakam )
regaj se na eu west, pa mozemo skupa igrat, mogu te i naucit osnove :)
Slučajno sam počela defragmentirati disk i sad čekam :? igra mi se L.A. Noire i pijem kavu
= Citat =:
Izvorno postao hansi
Može :D
Ja podesim od Windowsa defragmenter da mi sve defragmentira svaki dan u 00:00, a to njegovo defragmentiranje se odnosi samo na male file-ove, tipa do 64MB, oni veći tko ih šljivi, a PC mi je upaljen 24/7 mjesecima, tako da relativno brzo defragmentira sve, a kada meni pukne, odvrtim jedno pošteno full defragmentiranje s nekim od jačih defragmentera, obično kada ništa ne planiram raditi.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Pa ja defragmentiram isto kad ništa ne radim, samo sa programima za to; ali sad sam išla provjeriti jel' uopće potrebno i iz navike stisnula gumb. Gotovo je bilo za 6-7 minuta :)
bio na takmicenju s bendom, izgubili za jedan glas : (
al gg gig : ))
:gitara:
Sutra kolokvij. Ja nespreman. Očekujem katastrofu -_-
Skida mi se Dreamfall: The Longest Journey
http://i.imgur.com/EIneL.gif
:D Jedinica je i dalje bolja...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT: Idem se tuširat pa vani opijat. yaaaay. Sutra mi je povratak na posao, pa.... :(
Kad smo već kod Dreamfalla, ja ga skinula na preporuku i ne šljaka mi :/ Ni sa compatibility modom ni ičim
EDIT: zaboravila sam na temu, pa evo jedem i pravim pauzu od TOR-a, osjećam se u redu
Mozes okrenut taj avatar na drugu stranu, izludjuje me ovako :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
:rotfl:
Ma neću da gleda sranja koja pišem.
(+ nemam volje to napraviti)
(+ 0 skill s kompom!)
http://i.imgur.com/Az5fh.jpg
:oops:
Evo samo zbog tebe! ;{)
(malo mi je čudno sad xD)
Pokušavam se registrirat na midi-matrix, obavim sve i još nema aktivacijskog maila :(
Pa jebemti život.
Pokusavam ukloniti ljepilo sa ruku.
Instaliram modove za Skyrim. :)
Živčan sam, pogodio bi nekog ciglom najrađe
Pro tip: Kada napišete da ste depresivni i držite pištolj prislonjen uz glavu, napišite i zašto jer nikoga nećete natjerati da pita 8)
Tko god je to napisao sigurno nema pištolj naslonjen uz glavu niti se pokušava ubiti, just sayin'
Karikiram :)
Pogodi mene, pomoći ću ti.= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Tjedan dana poslije: opet kemija
Povijest se ponavlja.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Kao i kod mene u ljubavnom živo...brodolomu.
Ne radim ništa posebno. Mogla bi na Playtoy lol.
Hebene slušalice mi ne rade.
Moram se premještat u neki Hebeni položaj da bi proradile . :-x
*borrows headphones* :3
Thank you, you're too kind. :D
Idem kupit ovaj vikend nove, a do tad .. :hangin:
Osjećam se nervozno jer ne mogu ništa igrati. NIŠTA. Čak mi se i Max Payne počeo crashati. Očistila sam komp pa malo bolje diše, al' taman kad se ufuram i prođe sat-dva, opet -.- OHGAWD, pa ja sam debil :D
Kolokvij, ovo, ono. (inb4 brzo u Aerialovu temu izbjegavanja!!)
Ne učim, al gledam u papire - u svemirima sam. Koga briga http://www.iseesmileys.com/smileys/Summer/Mellow.gif
Jedem neki kukuruzni smoki iz Lidla lol
Jel Crusty Croc? Predobar je, a jeftin ko ništa.
Njihov čips mi je dobar (slani, paprika je slatko govno) isto.
Circuss, velika vrećica, kukuruzni neki.
Kukuruz?= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ima u Dubrovniku neki flips u Tommyu koji sam stalno kupovao. 1.30 kn a rula sve ostale
flipsove. Budem reko koji je kad odem sljedeci tjedan dole.
Jedem slatkise koje sam dobio od skole jer sam savrseno odglumio krampusa.
lol.
Dajte mi nešto da čitam preko informatike da mi ne bude dosadno.
Fleš igre su prespore pa mi se neda.
Spavaj.
Izađem iz zgrade u kojoj živim već 22 godine, dolazi interventni džip, tri lika iz interventne izlete, skidaj se, vadi sve iz džepova, daj osobnu, ruke van iz džepova, zima ubija, ime oca, gdje živiš, jesi kada kažnjavan, ono, ovo, i izgubih pola sata da kupim kruh u pekari koja je preko puta mene. :thumbs1: