Alice: Madness Returns
Printable View
Alice: Madness Returns
Zapoceo Dark Souls. The Elder Scrolls je izgleda djecja igra za ovo cudo.
igrao WoW, sada malo Diablo 3 starter edition
Dishonored
I jel ti lepa?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Fallout: New Vegas
Prelepa, ima puno kulnih haljina u igri i jedno od oruzja mi je mlin-hobotnica sto ispucava biber u svinjske njuske (da, dobro si procitao)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Znam bokte, prešao sam ju. :)
Ali očajno mi fali još nekakav free area/open world da možeš još skakutat naokolo kad pređeš igru. Pogotovo što ti kasnije svaka haljina ima nekakav svoj ability. A fakat mi se ne da prelazit iste levele opet, ionako sam već na 97% completed, onih 3% bi se samo jebo u mozak.
Da ne govorim o onom DLC setu koji mi je na kraju ostao neiskorišten.
DLC ti je vec u igri, samo promijenis jednu liniju u .ini sa "false" na "true"
Mene malo jebe rezolucija (nativna/max reza monitora mi je 1280x1024 pa imam one black borderse gore i dole), jedini fix je kupit novi monitor lol, sto cu i uradit kasnije
Ma da, samo sam za taj DLC uopće saznao kad sam već prešao igru. :)
Za ovo s rezolucijom isto nisam znao, skroz je retardirano kad u igrama to naprave.
No kakogod, vizualno je igra svejedno jizz.
Znači dobra je igra, kažete.
Jel trebam i prvi dio igrat ili se sve može pohvatat?
Pretpostavljam da nije neka komplicirana priča, no nikad se ne zna.
Zapravo, da bi skroz skužio sve, trebao bi pročitati Alisu u Zemljii Čudesa, zatim Alisu s One Strane Ogledala, pa odigrati prvu igru i tek potom ovo.
Ali da, u praksi možeš i bez toga.
Prva igra je precijenjena, nije nešto.
ne treba da igras prvi deo. prica je shit u drugom
sto se tice kvaliteta igre, on nije na velikoj razini. igra je dozlaboga repetitivna, jer imas red skakanja pa red fajta. fajt je dobar, ali dosta clumsy, posebno kad treba da pucas
ipak, gejmplej je u globalu solidan, a igra izgleda izrazito zanimljivo. moze se igrati, a i ne mora
Sviđa mi se dizajn i uvrnutost pa ću igrati jednoga dana.
Na Steamu je Dwarfs?! postao besplatan. Dosta je modova zaključano, a arcade se može igrat samo na easy i normal.
Zarazno.
Gothic 3, sa 4 community patcha mislim da je teži za 2 i kusur gigabajta. Uživam, čudno puno, igra je fenomenalna. Ja sam nju već otkrio 2006. godine kada se takmičila s Oblivionom za poziciju najboljeg aktualnog RPG-a, sada da treba preporučiti neki od ta 2 RPG-a definitivno sve preporuke i pohvale idu Gothicu 3, odolio je vremenu savršeno.
Probaj onda i Risen, ako već nisi.
Touhou 6: Embodiment of Scarlet Devil
Prošao nekih 50% prije smrti. Muzika rula, zgodni efekti i patterni, ali još se moram naviknuti na ovaj gameplay. Ono, dosad su se leveli sastojali u tome da 15 sekundi pucaš po nekim likovima, a onda je do kraja levela boss u nekoliko oblika.
Završio Mark of the Ninja. Jedna od top 5 igara ove godine 100%
To uzimam sigurno na prvom popustu.
Sniper Elite V2. Na petoj misiji. Zasad 0/10.
Jedino što valja u toj igri je slow-motion kamera.
Definitivno. Iako sam ju prekucao preko pirata, original će morati se nabaviti. Čisto da, što bi oni rekli, podržim deva koji je uradio nevjerovatan posao sa igrom.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
P.s. Jel' ko možda igrao Shank 1 i 2? Vidim da su od istog deva, pa možda valjaju šta?
Igrao sam prvi Shank i meni je ok, ali ništa više od toga. Prebrzo postane monotono. Za dvojku sam čuo da je bolja ali nisam još isprobao. Ali pošto nema mnogo takvih igara na PC-u isplati se probati.
Btw, trenutno je na steamu neki canadian indie bundle za 10 eura u sklopu kojeg dobiješ oba Shanka.
dvojka je gora, a oba nisu dobra kao nindza
Ne kužim samo kako je Shank indie kad je EA izdavač.
Civilization 4+ekspanzije
Tes III:Morrowind+ekspanzije
No one lives forever 1
Chaser
To bi otprilike bilo to. Sve su odlične igre vrijedne utrošenog vremena(makar Morrowind nisam zaigrao već nekoliko tjedana).
[quote=Arbiter of Change]Igri treba pun prozor vremena dok se priča zapravo pokrene, kad odu na ljetne praznike. Koliko si igrao? Glasovi će ti početi ići na jetru, posebno u borbi.= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":83v6i8ad
[/quote:83v6i8ad]
Tek sam vidio post.
Neznam za glavnu priču, ali ovaj time management mi je prezabavan. I ima jako zanimljivih social linkova koji me nasmiju svako malo.
Zaigrao nakon dužeg vremena i imao maraton od 6 sati, stao sam taman kad se Akihiko pridruži u borbi. Igra stvarno ima stila, soundtrack je pun svačega i cijeli art style je impresivan.
BABYBABYBABYBABY
Jesi skužio tko je l33t MMO igrač? :)
Pročitao sam online :(
Ne radim taj social link, pokušavam balansirati druženje sa Kenjijem, barenje Chihiro, Student's Council i ono dvoje staraca. Pritisak.
indie igra je, strogo gledano, ona igra koju razvija sam developer, bez pomoci (novcane, kreativne i druge) izdavaca. ako je klei sam razvio igru, a ea je posle samo pokupio i plasirao, senk je onda indie= Citat =:
Izvorno postao Maloki
drugo i mnogo bitnije, u danasnjem vremenu termin indie je evoluirao (kao sto svaki jezik evoluirao i reci menjaju znacenje). sada ne znaci ono sto sam malopre naveo, vec je indie svaka igra koja izgleda i igra se na specifiican nacin. naravno, svima je jasno koji je taj nacin
Assassins Creed: Director's Cut.
IMO jedini igriv AC, atmosfera i setting rulaju.
Ne.
Meni je dobar onaj sa Eziom, neusporedivo bolji od jedinice. Igrao sam nešto malo i nastavak iza Ezia, ali brzo mi je dosadio. Ne znam koliko još iza toga ima nastavaka, a bome me niti ne zanima :(
Hejtam Italiju.
Evo počeo sam s Mark of the Ninja i kao fan sneakera moram priznati da nisam očekivao da će biti toliko dobro. Nisam siguran da li sam ikad igrao side scrolling sneaker pa je ovo baš osvježenje.
Stvarno vrijedi isprobati, pa čak i ako vam sneakanje nije posebno drago. S vizualne strane ovo je fenomenalno. Neću sad spoilat, ali sam način kako je izvedeno šuljanje, otkrivanje neprijatelja, distractanje i uklanjanje istih je toliko fluidan, prirodan, a opet nov i zanimljiv. Isprobajte sad i odmah.
Kupujem prvom prilikom.
Ja kupio al moram prvo zavrsit Dead Space
Kako mi zadnji boss jede živce, dođem do nje sa 5-6 života i rasturi me jednostavno. Treba ovo vježbat :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
VdCtSQ27hi8