-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
pa gledam onaj IMDB i Transformersi dobili ocijenu 6.2, a G.I. Joe 6.0, di je tu zrava pamet ?
Transformersi imaju akciju od samog početka,bez ikakvog ljubakanja i bez ikakvih jadnih prića o svakom liku,a G.I. Joe hebote od neznam 4 glavna lika svaki ima svoju priću po 5 minuta, onaj glavni lik kak je bio u vezi sa nekom Anom, pa kak joj je obećal da bu pazil na brata, pa scena kak je brat poginul, pa onda onaj lik kaj cijelo vrijeme ne prića, kak je došlo do toga bla bla bla, čak ni onaj Marlon Wayans nije Bog zna kaj odglumil, sve mi to nekak površno,...nastavak sigurnodolazi, ali ga ne oćekujem sa veseljem,oćem T3 :D
Dakle Transformersi definitivno akciski sci.fikšn film godine
^^
-
ili district 9 ako tako gledaš na njega
-
@Flander, ako se dobro sjećam, T3 ćemo čekati do 2012 godine :cry:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bolje i to nego da "More Megan Fox" bude jedan od glavnih aduta filma.
-
Lol, tek sam prije mjesec dana vidio to na Coveru :D Pre strašno. Ali ajde, meni je vrlo ugodna oku :P
-
Daleko od toga da ona nije ugodna oku, no samom tom rečenicom Bay (tko već je stavio) smanjio je kredibilitet filma. Ne gledam ja Transformerse radi Megan Fox već radi Transformersa.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
a neka jebiga, imamo dva dijela koja treba magistrirat u HD verziji, ja bar nisam :P
imamo Diablo 3 koji će nadam se 2011. izać ^^
ima materijala da prođe vrijeme brzo ^^
-
Da da, morao bi sve bolje SF-e pogledati barem u 720p rezi.
-
Upravo sam pogledao Bore Lee- Čuvaj se Sinjske ruke
∞/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je jednostavno LEGENDARAN.
Na jednu scenu smo ja i prijatelj pali s kauča dok smo gledali...kad je nešto rekao.
Najbolji film ikad.
Must watch!
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Upravo sam pogledao Bore Lee- Čuvaj se Sinjske ruke
∞/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je jednostavno LEGENDARAN.
Na jednu scenu smo ja i prijatelj pali s kauča dok smo gledali...kad je nešto rekao.
Najbolji film ikad.
Must watch!
Jebeš taj, pogledaj prvi dio "U kandžama velegrada", film je 300x bolji od drugog.
-
Ako me dobro pamćenje služi (a nije) zadnje sam pogledao T4: Salvation, onako solidan film, konačno sam dočekao radnju u post-judgment day vremenu.
I žestok mi je koncept čovejka-terminatora ali neću dalje da nekome ne spojlam radnju.
-
Ja, ja i Irena
Onak film sam odgađao godinama, ne zanm zašto, tak da sam ga jučer tek prvi put gledao :oops:
Dobar je, crna braća jebu majke :)
-
Pogledao si cenzuriranu verziju u kojoj su odrezane neke od najsmješnijih i najprostijih scena ...uglavnom , osakaćen film.
-
Ona scena kada se ubaci ženi koja doji dijete. :pray:
-
Da fkt, brijem da sam tu scenu di sisasisu vidio negdije na najavi nekoj. A jucer je nisu prikazali.
Oh kristuša im! :D
-
pa to zato što je na RTL-u uvijek režu filmove
-
A sto je najgore, rezu i filmove koji idu u nocnom terminu. Pretpostavljam kako bi stalo sto vise reklama. Prokleti RTL. :fof:
-
Kill Bill Vol 2.
Malo bolji od jedinice, nema više onih japanskih gluposti.
Ali i dalje dosadan.
Neka bude 7/10.
-
G.I. Joe : Rise of the Cobra
Kul mi je Snake Eyes :|
-
= Citat =:
Izvorno postao Toxic
G.I. Joe : Rise of the Cobra
Kul mi je Snake Eyes :|
On mi je jedini bio cool u filmu, ostali su više manje bezveze.
-
Year One
na tisuće puta iskorištene fore, ali kada se gleda sa ekipom i nema drugog izbora nego gledati onda je ok
5/10
Land of the Lost
wrlo loše od ferrela
ima 2-3 dobre scene i to je to
uglavnom nezanimljiv i dosadan
5.3/10
-
Pogleda sam i ja G.I. Joe, i film je govno! Nema ničega novoga, sve scene su pokradene! Dobro, ajde, ona scena kad prolete kroz vlak je u redu, ali to traje 3 sec. a ostalih 2 ure filma je šit! Kraj mi je ličio na Star Wars!
-
Pogledao Taking of Pelham 123 i Inglorious Basterds.Prvi je bio solidan akcic za ubiti vrijeme do ovog drugog.Nakon ovog filma,Tarantinu je oprosten debakl zvan Grindhouse projekt.Jedan od boljih filmova ove godine.
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pa gledam onaj IMDB i Transformersi dobili ocijenu 6.2, a G.I. Joe 6.0, di je tu zrava pamet ?
Transformersi imaju akciju od samog početka,bez ikakvog ljubakanja i bez ikakvih jadnih prića o svakom liku,a G.I. Joe hebote od neznam 4 glavna lika svaki ima svoju priću po 5 minuta, onaj glavni lik kak je bio u vezi sa nekom Anom, pa kak joj je obećal da bu pazil na brata, pa scena kak je brat poginul, pa onda onaj lik kaj cijelo vrijeme ne prića, kak je došlo do toga bla bla bla, čak ni onaj Marlon Wayans nije Bog zna kaj odglumil, sve mi to nekak površno,...nastavak sigurnodolazi, ali ga ne oćekujem sa veseljem,oćem T3 :D
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. GI joe mi je bzvz bio da... to je mogao biti i megaman film.
Meni ta scena di su proleteli kroz vlak malo glpa i nerealna, ali ok to je takav film.
Ovja Land of the Lost, može netko drugi reč jeli to tša smiješno ? Iz trailera izgleda super.
Kad dolazi pandorum, zna netko ?
-
BTW pogledo sam Land of the Lost, Meni je super baš. Nasmijo sam se xD. to je više manje glupa komedija, i ima stvarno gluposti unutra xD i za pogledat je film :D .
Pogledo sam i Ali G indahouse, ok je, fora, ali borat mi bolji, bruno najgori :D .
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pa to zato što je na RTL-u uvijek režu filmove
:rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
= Citat =:
Izvorno postao flander
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. .
koja scena je ko animirani crtić ? kakvih vražijih "glupih" robota ? pa fala bogu da je film više namjenjen mlađoj
populacij, daj shvatite da su Transformersi vrsta filma za pustit mozak na pašu, a ne sad razmišljat kako je koji robot napravljen,dali je to realno, dali je to neznam moguće tako oživit robota sa komadićem neke tamo super moćne kocke itd itd
u današnjim filmovima rijetko da ima realnosti, realnost postoji samo u nekim tamo ljubićima i komedijama, te u povijesnim i "based on true story",pa čak i tu ubace scene koje su van mozga
@ Constantine kaj se ti kreveljiš ?
-
smiješno mi je to svaki put kad neko napise,kakvi retaji rade na tom RTL-u.
-
danas je Hrabro srce, pitam se kolko će njega srezat
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
= Citat =:
Izvorno postao flander
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. .
koja scena je ko animirani crtić ? kakvih vražijih "glupih" robota ? pa fala bogu da je film više namjenjen mlađoj
populacij, daj shvatite da su Transformersi vrsta filma za pustit mozak na pašu, a ne sad razmišljat kako je koji robot napravljen,dali je to realno, dali je to neznam moguće tako oživit robota sa komadićem neke tamo super moćne kocke itd itd
u današnjim filmovima rijetko da ima realnosti, realnost postoji samo u nekim tamo ljubićima i komedijama, te u povijesnim i "based on true story",pa čak i tu ubace scene koje su van mozga
@ Constantine kaj se ti kreveljiš ?
Zapravo, komedije i jesu najnerealnije.
Uzmi za primjer onaj film gdje je glavni glumac neki iz ledenog doba koga su oživili.I tako puno komedija. :D
-
The ugly truth-odličan :thumbs2:
-
Jel jos iko osim mene gledao Inglorious Basterds :?
-
ja sam ga pogleda :D
i za razliku od ostalih tarantinovih filmova, ovaj nije precjenjeno smeće ( izuzev R. Dogsa i ajde Pulp Fictiona)
-
ja sam napisao svoje još pred 10ak stranica
-
De preporucite mi neki film mal novijeg datuma, komedija po mogucnosti, ili nes sa nekim bendom(School of rock alike..) al moze i nekakav s nekim zmajevima il tak nest :P
Gledao sam Year One, film je oke, bilo bi bolje da imaju nekih novijih fora :P
p.s. nezz u koju temu da ovo napisem pa et, tu cu O.o
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jel jos iko osim mene gledao Inglorious Basterds :?
ja u kinu na premijeri bio
-
-
Bolt
6.5/10
ok za pogledat i vizualno vrlo lijep na trenutke
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
De preporucite mi neki film mal novijeg datuma, komedija po mogucnosti, ili nes sa nekim bendom(School of rock alike..) al moze i nekakav s nekim zmajevima il tak nest :P
Gledao sam Year One, film je oke, bilo bi bolje da imaju nekih novijih fora :P
p.s. nezz u koju temu da ovo napisem pa et, tu cu O.o
Land of the Lost mi je ok bio, baš je glup film xD .
-
portal smrti (UNTRACEABLE (AKA. STREAMING EVIL), 2008)... prebolestan film, lik na netu stavlja live video ljudi, i cim je vise posjetioca site-a, brze umiru... odlican film...
ko ima HBO, obavezno pogledati
SLIJEDI NA
HBO 07.10 20:05
RASPORED
HBO 07.10 20:05
HBO 08.10 03:55
HBO 20.10 23:50
HBO 31.10 01:55