Koje sranje :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@blood4me: 170. epizoda dolazi idući tjedan, ovaj tjedan je došla 169., odnosno ista ona epizoda koja je bila leakana par sati iza 168. epizode.
Also, novi chapteri OP-a, Naruta i Bleacha su vani ;)
Printable View
Koje sranje :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@blood4me: 170. epizoda dolazi idući tjedan, ovaj tjedan je došla 169., odnosno ista ona epizoda koja je bila leakana par sati iza 168. epizode.
Also, novi chapteri OP-a, Naruta i Bleacha su vani ;)
Also, još jedna novost: CoalGuys odsad na svojim stranicama daju mogućnost HD streamanja animea! :3
Koji ti vrag radiš? xD Vidim jako voliš double postove :)
Pročitao novi Naruto chapter, kako savršeno. Minato je iskoristio Dead Deamon Seal da pola kyubija zatvori u sebe a pola u Naruta, opako.
Nemam pojma ono, lag ili neki drek, svako malo mi se automatski stvore 2 posta. ;(
Pogledao Nakano Azusa no Yuuutsu Part 2... Fora epizoda. Lulz na Mugi, te gaćice Ritsuinog starog. :)
-"Sorry! That's my dad's."
-"They're pink."
-"Let's not talk about it!"
Also: "Eh? Waitresses wear cat ears, right?"
Poor Azu-nyan, what has the Light Music Club done to you... :)
E, benat ću na 24 sata ljude koji sami reportaju svoj post.
*šaj*
Enihau, izašla je nova epizoda Amagami SS... I, još samo jedan dan do Black Rock Shootera. <3
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 4 Ookami-san... Jednom riječju:
Lulz koliko Majolika drugačije izgleda bez naočala i šešira, prvi čas ju nisam uopće prepoznao. :o
Other than that, incestuozni Ivica i Marica. :rotfl:
Medetashi, medetashi.
EDIT: Izašla je prva verzija popisa animea za ovu jesen!
Watwat, već dolazi druga sezona Letter Bee! A ja još nisam pogledao ni prvu... >_>
Isto ovdje.. od ostalih, definitivno gledam sora no otoshimono i bakuman! Nadam se da će bakuman dobro napraviti, manga zaslužuje dobar anime.
Pogledao 4.epizodu Amagami SS-a. Završen je arc s Harukom, i to su napravili zbilja dobro, vrijedno hvale.
Sora no Otoshimono 2 i Letter Bee 2 će se definitivno pratiti, za ostalo ćemo vidjeti. :)
Ni Otoshimono nisam pogledao... >_>
Inače, lulz na ovaj Starry Sky, zvuči kao kombinacija Sora no Manimani + reverse Seitokai Yakuindomo. Možda bude zanimljivo?
Od ostalih animea, totalno nemam pojma što ću gledati... Valjda neki od ovih "ozbiljnijih animea" poput Shinrei Tantai Yakumo ili Deadman Wonderland ako se pokažu interesantnima... Also, držim fige da na jesen dođe i druga sezona Indexa. :3
Yaoi fangrislima sigurno hoće. :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Btw, Railgun OVA će također na jesen.
UGH, nisam razmišljao o tome. >_>
Iako, synopsis ostavlja dojam da muškarci u školi više imaju namjeru bariti tu ženu nego li jedni druge. :/
Oh, Railgun OVA. <3
Druga Sora no Woto OVA pak dolazi u rujnu, dok Angel Beats! OVA dolazi tek u prosincu~
Inače, nešto... Intrigantno dolazi krajem ovog mjeseca... Sono Hanabira ni Kuchizuke wo: Anata to Koibito Tsunagi. :eyebrows:
... Koliki naslov pobogu. :)
EDIT: Also, this: Toaru Kagaku no Railgun: Entenka no Satsuei Model mo Raku Ja Arimasen wa ne.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao SEL. Ne kužim prozora jej~
Koja je tu glavna poanta, sjebala je sve i svašta svojim postojanjem pa se izbrisala? :/
Ne kužim što ne kužiš. ;(
Enihau, pogledao epizodu 10 Hanamaru Kindergarden...
"Yatta, Yatta, Kokuhaku da~"
Umro sam. :)
Also, brdo horror muviz referenci u ED-u, lolwat?
Ne kužim sve i svašta ;(
Naprimjer, zašto joj je sestra prošvikala? ;(
THE WIRED GOT HER MAN.
... Khm, više se ni ne sjećam. >_>
Ali onak, to je bila samo jedna verzija njene sestre. Rekao sam ti, dosta toga se svodi na ovaj citat:
Dakle, to je samo bilo kako ju je Lain ili netko u tom trenutku vidio i zamišljao.= Citat =:
Izvorno postao Lain Iwakura
Mislim da je djelomično zbog Knightsa koji su vršili pritisak na nju i govorili joj o proročanstvu, dok je ona bila nespremna na sve to... bilo je previše da održi zdrav razum.
Lain je "resetirala" svijet, a ne izbrisala. Anime je jedna velika metafora, naročito ima mnogo doticaja sa kršćanskom religijom i collective consciousness-om, koji je prikazan upravo u spajanju the wired-a (interneta) i stvarnoga svijeta.
Enivej, čitajte:
http://www.cjas.org/~leng/lain.htm#intro
Gledam sad na MAL-u nešto duži synopsis za My Little Sister Can't Be This Cute... Žanrovi: Comedy, Drama, Seinen... Hmm. Uglavnom, zvuči kao neki lulz... Da, tu je po običaju standardni nezanimljiv muški lead, ali izuzev njega tu je i nabrijani anti-otaku otac policajac, te mlađa sestra glavnog lika koja je totalni otaku, hentaj, lolicon... Da ne nabrajam dalje. :)
Ostatak postave se pak sastoji od njenih frendačica, koje su također teži otakuji, svaka svoje vrste... Uglavnom, ako humor bude kvalitetan, ovo bi mogao biti mnogo fora anime. ^^
On a side note, nisam znao da seiyuu koja daje glas glavnoj likici, a također i Azusi iz K-On! actually izgleda kao Azu-nyan IRL:
I fell bad for Tsuchi…I really do, he loves this beautiful girl whose defenses are beyond endless 9, I dont think even Yuki Nagato piloting motherfucking Tengen Toppa Gurren Lagann while super saiyan 4 could destroy that barrier.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
Ja sam pogledao preko 50 epizoda Dragonball-a 8)
Pročitao BATTLE ROYALE! :pray: :pray:
Odlična stvar, iako je gorn na levelu Gantza. Imao sam svoje pare na Sugimuri, al jebiga, onaj prokletink Kiriyama nikako da umre. :rambo:
Sve u svemu, bilo je dobro!
Ima netko preporuku za nešto slično?
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3
Kraj The Whispered World-a me podsjetio na ovo. :(
E NE. NEĆU TO GLEDAT. NE OPET.
Šmrc. :(
engleski tako usere scenu :(
Darker Than Black Gaiden 4 i Shiki su vani!
Rapper Soulja Boy’s Latest Masterpiece: “Anime”
Koji vrag nenormalni.
Pjesma je toliko loša da zaslužuje barem 3 plac smiley-a...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifShttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifShttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Evo.
Jbte, ako nastavi ovako, možda dostigne i Sajo repera. :(
Pogledao sad epizodu 4 Mitsudomoe. :pray: :rotfl:
http://i199.photobucket.com/albums/a...org1047878.gif
Jedno tri puta me netko po 15ak minuta prekinuo dok sam gledao, a svejedno sam se odvalio.
Double post nyaa~!
Konačno dovršio Hanamaru Youchien... USPJELI SU ME ISTROLLATI DA ACTUALLY POMISLIM DA ĆE BITI CONCLUSIVE ENDING. :@
Kako god, preslatko i heartwarming. 9/10. I hoću drugu sezonu. <3
So... Vrijeme je za Dokuro-chan i Lucky Star!
Triple post nyaa~!
...
So, like... BLAK ROK ŠUUUUUUUTAAAA-
Cowboy Bebop Anime Writer Expresses Frustrations With Industry
MOE FAGGOTRY= Citat =:
Sato questions whether the audience is even interested in taking a deeper look into stories that creators put out. He feels the general audience is losing its ability to understand the meaning behind narratives that they experience. That works with a focus on plot and narrative are passed up in favour of those with an emphasis on cute characters and no real plot progression. As a result, he says, writers such as himself are finding it harder to find work, even as “Hollywood rips off our ideas.”
No, kao što svi znamo, K-On! ne spada u tu kategoriju...S :)
Inače, mnogo se slažem s ovim da generalna publika fejla u razumijevanju priče/naracije/whatever... Više puta sam došao na rub plača u nekim episode discussion threadovima na MAL-u, gdje su ljudi zapitkivali i raspravljali o tako jednostavnim stvarima da je to nenormalno... Ali ne, oni to ne mogu shvatiti. Kao da je kvantna mehanika ono. ;(
Upravo to... nije problem u animejima (bar nije izašlo brdo kvalitetnih non-moe stvari u zadnje vrijeme <_<), nego u samoj publici. Ae, dokle će god balans animeja sa dobrom pričom i onih za pustit mozak na pašu biti podjednak, ja se neću žaliti. :)
SVE JE TO HOLIVUD.
Nego sonik, pratiš šta od animea ili si se okrenuo PRLJAVOM ZAPADNJAČKOM SMEĆU?
Ne pratim ništa. 6 zadnjih epizoda Azumanga Daioh čekaju već jako dugo da ih pogledam. :(
Nakon toga bih valjda trebao pogledati 2. sezonu ZETSUBOSHITAAAAAA!!!
Pogledao BRS... OVO JE BILO MALO NEDOREČENO. :@
Also, mindfuck nakon creditsa.
Kakogod, uzevši u obzir da je animacija awesome, i da je sve ovo u biti nastalo iz jedne pjesme... Vgg. 8/10.
I totalno moraju napraviti još nastavaka, scene fajtova su kulnes.
EDIT: E da, dizajn Black Rock Shooter svijeta je epic win. Do want neku igru u tom settingu.
EDIT 2:
Završio sa Guin Sagom. Ima stvari koje su mi prilično smetale, ali svejedno je jedan od boljih fantasy animea koje sam pogledao + malo zapadnjačkog štiha je za promijenu dobro došlo. Ocjena više zbog badass Guina. 8/10
Zadnja epizoda DTB Gaiden je isto bila odlična. Prvih 10 minuta non-stop akcije sa savršenom animacijom i druga polovica character developementa i drame između Hei-a i Yin. Na razini prve sezone, ako ne i bolje. 9/10
Pogledao DtB Gaiden, odlična stvar. Konačno mi je jasno što je što u drugoj sezoni, dosta stvari je konačno bilo objašnjeno