fala ljudi :D
Printable View
fala ljudi :D
nisam rekla da prestajem slušat punk, neg širim glazbene vidike..damn šta mi je avatar dobar :D= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
e sad, to je laž koju šire punkeri.. pa jel angel of death ima hardcorea u sebi? nema nimalo. pa dyers eve, pa...= Citat =:
Izvorno postao LL21
nego sad nešto razmišljam glede thrasha i speeda, tj. o razlici između njih. ako je angel of death thrash, kako onda može creeping death biti thrash? ili je creeping speed? od metalike su u tom slučaju thrash samo master i pojedine pesme sa justicea i lightinga ridea.
Massive fail :( Znaš da je upravo Rob Halford, vokal Judasa, gej? :rotfl: (za dodatne informacije, pogledajte bbc-ev dokumetarac ''7 ages of Rock'') I...kažeš svi? Jel ti to meni pljuješ po Black Sabbathima?! :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
znaci baldrick... iced earth ti je gej? dobro za judase znam da su vezani za halforda, al ono fakat... ako je iko od navedenih ostao gej do danasnjih dana to je mentalika, oni su nakon cetvrtog albuma trebali prestati svirati nove stvari i ziviti na staroj slavi, ne bi im bilo losije nego ovako kako su vec uradili, ali necemo o tome...
anđele, poslušaj od iced eartha melancholy, watching over me, travel in stygian, i died for you, a onda im poslusaj ove koje su njihov tako da kazem ''pravi zvuk'' : disciples of the lie, my own saviour, something wicked trilogiju, prophecy, birth of the wicked, coming curse... dalje anđele, sto se judasa tice poslušaj angel :oops: , metal gods, grinder, judas rising, death row i painkiller ofc (i nemoj se zbunit sve te pjesme pjeva jedan te isti lik, i neka me kenan ili tiger dopune ako sam nesto za judase izostavio vazno)... eda, ovo su bile pjesme, ako oces da ti ih nabacim u jedan folder i uppam javi mi se :wink:
ko ide na IE i sabaton? :D
Na Sabaton idem, IE ak skupim lovu...= Citat =:
Izvorno postao MTF*
hehe imam jedno 12 -estak pjesama od iced eartha i judasa priesta...sad ću možda cijelu diskografiju nabavit ili naj albume :D= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
thx zlatane..hihihi na preporuci :D...e da pjesma angel je zakon..slušam je obavezno prije spavanja :roll:
Ja sam joj dao angel da poslusa prije par mjeseci :P
I da one albume sto ti je dream deciever rekao , to ti je dovoljno za pocetak.Iced Earth vec znas, album Burnt Offerings je najbolji i Something wicked this way it comes , The Night of The Stormrider je isto tu negdje zajedno sa Horror Showom.
Noć jahaća oluje je po meni, usprkos činjenici što još uvjek nema Mateja u bendu, njihov najbolji album.
Meni je najbolji Something Wicked This Way Comes.
Mislim da sam ja navukao smartass na Iced Earth. :D
slusao ko novi kreator? ili tankard?
nemam fast as a shark, ali imam breaker, i provaljujem razliku, ali meni je isto tolika razlika kolika je između breakera i creeping deatha, između angel of death i creeping death.. a pošto se razlikuju toliko, creeping death i angel of death ne mogu biti istog žanra. dal je creeping death thrash, a angel nešto drugo, ili obrnuto, ne znam..= Citat =:
Izvorno postao LL21
ne ocenjujem ja dal je muzika gej po muzičarima koji je sviraju, nego po samoj muzici. meni je, inače, velika većina hevija i ceo power i gej. ne treba je malopre, nego su.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
gde sam pomenuo sabbath? oni su strejt.
kvalitet muzike nema veze sa njenim seksualnim opredeljenjem. pa iako je metalika loš bend, a nije, njena muzika nije gej, nego je jebeno strejt maksimalno, naročito load album.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
nema to veze sa halfordom. ustvari ima, njegovo vrištanje čini dosta gejštine kod judasa, ali to se samo slučajno poklopilo sa tim što je on stvarno gej. bruce dickinson nije gej, pa ipak peva kaao gej.
Kakve veze ima ako je neki bend gej/nije gej/sviraju kao gejevi/pjevaju kao gejevi veze sa kvalitetom njihove muzike?
pa prosto, kvalitet je subjektivan, meni ako neko peva i svira kao gej se ne sviđa taj bend, neko opet voli takav zvuk.. kvalitet ustvari ne postoji, to je izmišljeno, kao i umetnost.
Aha, samo je vazno da li je neko normalan dok svira.
meni nije, bitan mi je samo zvuk.
Nisi, ali nisi ih ni isključio, rekao si ''oni ostali''...Ovo sa Judasima sam se ja samo našalio, kako se poklopilo... :roll:= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Btw, jesi ikad čuo za jedno zgodno malo pravilo na ovom forumu, koje kaže: Nema double-postanja? :roll:
oni ostali koje je ona mtv pankerka pomenula. nije pomenula sabbath. sabbath je strejt.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa Anđe...smartass sluša Black Sabbath....lol, MTV pankerka...ne znam bi li to trebala bit uvreda, ali ne vrijeđaj mi Anđe...smartass :P
ove rasprave,ono.
žalosno je .
jadno je na sta se ovaj topic sveo
Slusa tko Iron Saviour?
Riding the wind on a thunderbird= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
travelling the road
that no one has travelled before
Riding the wind on a thunderbird
A universe so magical
miracles and mythical
Thunderbird
take us theeeere
obozavam tu pjesmu ^^
Sluša itko Samael?
Švicarski bend, počeli u ranim 90-ima kao black metal bend, danas su industrial/electronic metal, čak su izdali i jedan electronic-only* album. Prva 2 albuma su black metal i ne odskaču od prosjeka po kvaliteti, iako ih znam ponekad poslušat. Treći album, "Ceremony of Opposites" je ispred svog vremena - black metal s većim naglaskom na klavijature i sample-ove od većine tadašnjih bendova. Zatim su prešli na industrial metal, koji sviraju i danas.
* = Ne kužim se u žanrove elektronske glazbe, pa ne mogu odredit točan žanr albuma.
Baphomet's ThroneS(album : Ceremony)
Jupiterian VibeS(album : Passage)
On EarthS(album : Reign of Light)
SlavocracyS(album : Solar Soul)
Znam za Samael već duže vrijeme, ali ih eto nikad nisam ozbiljnije preslušao, ali mislim da mi je već vrijeme da ih poslušam kak se spada. Ova pjesma i video Jupiterian Vibes ownaju, tak da mi je album Passage prvi na listi, javim dojmove.
Oh bloody hell, crkla tema.
Pentagram (Mezarkabul) - 1000 in the Eastland
Već ih duže vrijeme slušam, al tek sam sad primjetio kolko ova pjesma owna. Vokal malo vuče na Hetfielda...
dere ko po gorodu?
Gorod - Gorod
http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Gorod mi je odličan bend, čak mislim da sam negdje pročitao da će uskoro neki novi album izdat, ali nisam siguran u to. Inače mi je Leading Vision dosta bolji od Neurotripsicks albuma, makar ni taj ne zaostaje previše.
Evo, poslušao sam Passage pošto mi se pjesma Jupiterian Vibe jako svidjela, ali mi nažalost album u cijelini i nije najbolje sjeo. Neznam, budem probao s ostalim albumima pošto su prilično raznovrsni, vjerujem da će mi se bar jedan svidjet.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r