kad je dosad update svaki puta bio oko ponoci pa pitam
Printable View
kad je dosad update svaki puta bio oko ponoci pa pitam
nije. osobno sma updatao igru prije 19h na dan patchanja
Trynda je buffani po zadnjem patchu, sta god ljudi govorili.... Igrači koji igraju tryndu veoma često, kažu da je jači nego prije patcha.
Jax je imao smiješan damage s tim leapom i nerfali su ga samo early game. U mid i lategameu 10 damage na skillovima je sim ili tam. Nema nikakav utjecaj na game.
Udyr je u laneu prejak. Može ostati u turtle stanceu cijelo vrijeme u laneu i bio je očekivan nerf...
U principu, jedino me nerviraju sona i ekipica koja je "buffana" da bude korisnija. Daj molim te...
meni ga je bilo/je lakse ownati sad nakon onog patcha nego prije. sad mozda sam ja naletio na takve igrace al da..
Ma malo igrača zna igrati tryndu, a i onda ovisi o teamu dosta. Da li će napraviti engage ili neće.
Trynda sad ima skoro cijelo vrijeme crit change 100%, zbog toga je toliko snažan. Ako imaš crit chance rune, na početku ima blizu 40% crit chance (na lvl1!!!)
Nevezano uz LoL, vec uz temu balansiranja svega.
Zasto imam osjecaj da bi bez obzira sto bi neka igra imala samo jedno jedino oruzje/klasu/skill, da ce se uvjek pojaviti likovi kojima bi to bilo OP/UP ili bi im nesto bilo nebalansirano?
I postoje takvi likovi. Zovu se djeca.
Tryndamere je bio op prije?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Na TT da, ali ne na SR.
Sjebali Nidalee s patchom :(
2kbps se updata
430mb left -.-
Nije prošlo dugo .... Talonov ''pravi'' skin
http://leaguecraft.com/skins/5855-fyr-t ... enze.xhtml
wtf..igra mi se pocela rusit i sere nest shader model 2.0, sta da radim?
imam ati radeon 4800, i nikad mi se to nije dogadjalo, a sad stalno
edit: zasto nema posebno renegade talon za kupit? vidim da ima samo u bundle
nemam vise edit :-x
koja je zadnja verzija 4800 serije od drajvera, ofc?
edit: nvm pronasao
Fak jea, napravio 10 refeerala i dobio sam sada 975 RP-a
isuse, kolko vam je trajalo to patchiranje ? -_-
Nekoliko sati :(
meni nekih 10 min O.o
Stavio ujutro s namjerom da odigram koji gejm. Vratio se s posla u 22. Još se pečiralo ^^
Čuo sam da je zbugian client pa ne pokazuje napredak peča, restartirajte ga, trebali bi normalno raditi.
dobro si cuo, al samo triba pustit da on odradi svoje, desno od preostalog vremena pise sta se trenutno downloada, cini mi se da ima 5 ili 6 bin fajlova pa se prema tome orjentiras :P= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nova Soraka:
= Citat =:
Once upon a time, there was a Mordekaiser who was pretending to be Vman7.
He merrily sauntered into mid lane with his boots and three pots. He thought to himself who he would rape today. Would it be poor Annie? Or maybe Ashe? Or if he was lucky, maybe a Jarvan! But lo and behold, twas not some mere bruiser or a tweaky mage. He faced the ultimate abomination, the strongest contender, the greatest champion! He faced... MID. LANE. SORAKA!
Every time Morde attempted to move forward and charge his shield, SILENCE! STARCALL AUTOATTACK STARCALL AUTOATTACK. Even if he charged his shield afterwards it was worthless! He already lost half his HP in health. He thought to himself, RIOT! What monster have you released upon us?! Why doth the falling stars hurt so freaking much!? Where is my MR!? Why is it negative?! WHY WON'T THE STARCALL STACKS GO DOWN?! I'M AT NEGATIVE 20 MR JESSE PERRING SAVE ME!
Those thoughts didn't last long. For soon he saw Soraka standing over his broken corpse. The last words coming from her lips... "hue... hue... hue...."
prvi video je invalid.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
ignite? sa njegovom pasivnom ide se exhaust i to je to. dok ti napravis frozen mallet je vec prekasno.
Oba videa mogu pokrenuti, ne znam u čemu je štos.
Koji horor u ranked, dođe mi da plačem.....
mislim, frajer je mutav build radio pa eto, samo velim...
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Ranked ima neki modifier koji povećava retardiranost za milijun posto, ne znam zašto ali ljudi jednostavno postanu glupi čim krenu u taj mod igre.Mislim, od dosad dvije izgubljene igre sa Tyrindom jedna je bila prva igra sa njim a druga je bila ranked, ostalih pet šest su sve facerollovi, isto tako i Taric i Jarvan, koliko god se trudio ne možeš carryat čitav jebeni tim retarda.
ako okusavas carryati sa taricom i jarvanom ne cudim se
Evo danas napravio twitch tanka.
Uglavnom, prvi item giant belt i kasnije warmong i impaler.
Na lvl 11 2120hpa. Kako je to mindfuck. Dođem u stealthu između neprijatelja i izađem van, dobim iste sekunde focus, ali mi ne mogu skinuti hp, s druge strane, moj tim ih sve pobije :) Svaki teamfight su me focusali dok nisu shvatili da imam tank build na twitchu. Do onda sam im soliral 3 towera :)
Uglavnom, bilo mi dosadno pa malo trollao i na kraju ispao victory...
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Probaj duo queue sa nekim, smanjuje šansu da dobijete tarda i povećava vam šansu da carryate. Probaj birat champove s kojima si dobar, jer neznam kako ćeš team carryat sa Tarciom. Ja sam jednom prilikom pao dolje u 800 ELO, imao sam samo poraze i to većinom krivicom teama, sad se držim negdje na 1300 i pokušavam gore ali uvijek ima neko u teamu koji vas sputava.