da me muški ne kuže, njima sam čudna, ono...jej :(
Printable View
da me muški ne kuže, njima sam čudna, ono...jej :(
D'aww.
lol
Attenshun whoring? :D
To sto ti mislis o njima i oni misle za vas.....svako za neke svoje razloge= Citat =:
Izvorno postao smartass
....nista novo
da neki mački ipakvole vodu,uđem ja maloprije u wc a moj mačad ležerno odmara u umivaoniku.
Pustio nas nastavnik iz radioničkih, tako da sam danas imao samo 3 šklolska sata. Megamože. :3
Vi ih zapravo imate?
Mi ih od početka trećeg razreda nismo imali, ponedjeljkom imamo samo 3 sata :D
Spoznao sam da će biti veselo u gradu danas, utakmica i sve to :D
Glavno da si ti odmah doletio na forum umjesto da si išao bariti lokalne ženke. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nema toga na Korčuli.
@Jopax
Ja sam u drugom razredu? :/
Imamo ih četvrtkom, te smo podijeljeni u dvije grupe. Četvrti i peti sat ih uvijek imamo svi, i tad pišemo vježbe, a nakon toga ih jedna grupa ostaje raditi, što bi po rasporedu trebalo trajati još četiri školska sata, ali nastavnik nas pusti čim vježbu dovršimo, što je obično negdje oko 13 sati.
@Arby
Yey. Kako nam škola nema dvije smjene, sve su trenutno tamo... A i ono, radioničke su nam u zgradi jedno 600m udaljenoj od škole, ne vidim razlog da se tamo vraćam. ;(
@Pingač
Ma ima, ali da znaš kakve su to debilne seoske kurvice, pao bi ti mrak na oči. ;(
Okej, istina, ima i poneki izuzetak... :3
I taj izuzetak mi je u rodu. :I
Priznaj da voliš Sonica i gotovo, a ne se tu izmotavat "joj to su sve seoske kurvice".
Da sam najebo. Za sutra trebam 8 lekcija iz biologije naučit (pita i određene iz prvog polugodišta).
A danas me može 2 predmeta pitati, a nijedan nisam ni dirnuo. :(
Pa ne moraš joj odma dijete napraviti.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne sjećam se da sam rekao da mi to smeta. ;D
Uglavnom, moja daljnja rođakinja ili whatever. Brije na animeje i mange čak više nego ja. :O
Ne barim ju, ali za druženje je zakon jej.
To je nemoguce.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
U rodu su.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
NIKAD NE PODCJENJUJ MOCI RODA!!!
a moj admire u mojem slučaju to nema veze....meh...ma ja sam ti kako bi se reklo ''jedna od dečkiju'' jel...tj ne vide me kao= Citat =:
Izvorno postao xarabas
potenijalnu partnericu, lol ...kak glupo ovo zvuči....puno bolje se slažem s muškima kao prijateljima
Naglasi obline.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Obrnuta psihologija.
Trazi u njima partnericu. :D
Spoznao da mi je posvećen forum report, Boz legendo. Tralala.
Naravno. Kaže da će mi nešto kupiti za rođendan i tobože "tražim po netu", ali znam ja tko će zapravo iskočiti iz paketa. Nisam od juče.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Spoznao sam da su mi usporili net, bez ikakve promjene na stranici, dakle tamo i dalje stoji da imam prvi pakte interneta iako sam u opomeni:(
Mislim da sam totalno posjedovao današnji kolokvij iz Građe računala, ali ću svejedno provjerit zadatke na kompu poslije.
Da imam kartu za Metallicu 16.05.2010 See ya there motherfuckers
Moja sucut.
Da mi baba piše knjigu :pray:
Svašta spoznah večeras, naprimjer frendu su ukrali mobitel koji je dobio prije mjesec dana, ono baš mu se veselio(inače voli mobitele), drugo je da su mi naočale slomljene, i to okvir na nezgodnom mjestu, ne znam hoće li se moći popraviti i na kraju sve cure koje mi se donekle sviđaju su zauzete, baš vesel dan.
Također, odsad imam sedam sati petkom, ono do 7 i 30 u školi, pravo odlično
Da sam se preselio u ZG :)=
spoznao sam izdaju:nagovorio sam starog da kupimo desktop komp za 5 i pol tisuce a brat,stariji,koji inace nema pojma o kompu,jako sporo pise itd itd...nagovorio starog da kupimo laptop za 5 i pol tisuce i reko kao"nebude to moj komp,to ce bit nas,svako ce ga jednako koristit"i da jos kazem da on uopce ne igra igrice i odlucio se za laptop samo zbog fejsa koji sam mu JA slozio i u tih tjedan dana kolko ga imamo ja sam jedva 2 sata proveo za njim...inace imam kantu od kompa pa sam se ponadao igrat napokon dotu bez lagga i probat dragon age:origins... :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: