28-a misija u Worms Realoaded. Zapravo svaka singleplayer misija i bilo kojim Wormsima, koji je ovo nevidjeni mazohizam. Treba polomiti ruke likovima koji su slagali levele, ovo je nemoguce
Printable View
28-a misija u Worms Realoaded. Zapravo svaka singleplayer misija i bilo kojim Wormsima, koji je ovo nevidjeni mazohizam. Treba polomiti ruke likovima koji su slagali levele, ovo je nemoguce
Probaj Armageddon :D
a jebote, to je bilo zajebano igrati.
doduse akada u armageddonu bi ovladao onim uzetom savrseno sve su misije psotajale brutalno lagane
Bičam po 14-ogodišnjem dječaku koji je primio šest metaka od svog očuha kako bi spasio dvogodišnju sestru od silovanja. -.- Šta sve neće izmisliti...
Kak misliš Šta sve neće izmisliti...???= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Oće reći da je izmišljeno, ljudi vjeruju da će ako pejstaju status na fejsu dati 25 centi za operaciju...
Lančani spam po fejsbuku. Kažu da je preživio 6 metaka (lol) i da će donirati *broj novaca* za svaki status na koji se ta poruka kopira (ROFL). Jasnije?
Cek cek, šta je htio reci ?
14 - godišnji dječak je dobio šest hitaca od svog očuha, dječak je pokušavao zaštititi svoju sestru od dvije godine da ne bi bila silovana.
Ništa se nije dogodilo, zahvaljujući hrabrosti svoga brata. Sve se to dogodilo dok je majka bila na poslu, ovaj hrabri dječak se bori za život, ali liječnici kažu da neće
preživjeti bez operacije. Operacija koja je vrlo skupa i njegova majka
to ne može platiti. Facebook i tvrtke
suglasni da doniraju 45 centi za
svaki put kad netko objaviti ovu poruku na svom profilu, izgubit ćete
2 sekunde, molimo kopirajte i zalijepite na zid, pokušajte to ne košta ništa..
Kopirano
Svatko tko vjeruje da ijedna lančana poruka pomaže u ičemu je klinički retardiran.
bitcham po mutavim korisnicima t-mobilea te mtuavim ljudima kaj me prate jos iz srednje.
ukurac kako mrzim glupe ljude
Šta ćeš kad su mtuavi.
Bičam po sebi jer sam idiot. Našla sam napokon svoj stari steam acc sa samo jednom igrom...i još uvijek ne mogu ući na njega jer ne znam password NI odgovor na security question.
Bitno da ja ulazim svaki put na steamgiftsima za ovu goty jer nema nade da se sjetim passa :cry:
Pa ja ću se ubit'.
http://img59.imageshack.us/img59/2268/gotyf.png
bičam po jebenom skajpu jer se razgovor ne zatvori kad stisnem X. i što mi je prebacio sve ostale zvukove na zvučnike i jedino sebe ostavio na sluškama pa sam moro čeprkat po opcijama.jesam ja retardiran pa mi to ne treba i znam da ne smijem stisnut X ako ocu da nesto ostane otvoreno ili je program napravljen za retarde? i ko uopce zeli slusat glazbu na zvucnike a razgovore na slusalice? mrzim programe kad se prave pametni
O da, stisneš x i on ga minimizira -.-
E, preretardirano mi je to. Moraš baš onu crvenu slušalicu kliknut... :/
bitcham po rezanju red-bull votke sa cistim jegerom.
muka mi je, a zadnje sto sam popio je bilo prije 14 sati.
Bičam po ispitu u 6 sati uveče. Ono malo jada što znam, zaboravim do tad :@
Već je bilo spomenuto više puta, ali kako mrzim kada cijelu godinu vlada suša u gaming svijetu, i onda odjednom izađe masu novih naslova. Battlefield 3, MW 3, Skyrim, AC revelations za sada, a sve bi ih htio odigrati. ZA sada sam na skyrimu.
Ja bi volio da mogu uopće nešta novije igrat.
Sutra je ispit, i moram naučiti neke stvari u assembleru do onda. Ko za vraga, došo Skyrim baš ovaj tjedan.
assembleru? lol zasto to ucite?
Ugradbena računala. Svijet i dalje ima potrebu za slabašnim i jeftinim mikrokontrolerima i pločicama sa 4MHz taktom, 512 bajta rama i lošim EEPROM-om.
aukurac : ))
Bičam po ovim ljudima na facebooku koji stavljaju statuse kako su ih prijatelji "izdali"
kad smo vec kod toga pljuc na one očajnike kojima je dosadno pa napišu aj neko u inbox. zar je moguće da je nekome baš TOLIKO dosadno i nema niš pametnije za radit???? ne bi to radio ni da me zatvore na par sati u prostor metar puta metari daju samo mobitel u ruke= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Bičam po nesanici i Aristotelu u 4 ujutru.
Zaspamat ću vam forum. Gadovi uspavani. :>
Što ti je Aristotel kriv? :D
Bičam po sebi sta u srednjoj nisan kurca slusa informatiku i sad ne znan programirat da ga jebes