ni meni, ta mu uloga i nije nesto :|= Citat =:
Izvorno postao Helena
Printable View
ni meni, ta mu uloga i nije nesto :|= Citat =:
Izvorno postao Helena
Jucer sam bas pogledao "Mamurluk" u kinu, e ljudi pisao sam od smijeha, pre pre pre smijesan film :rotfl:
također= Citat =:
Izvorno postao Aral
Do sada nisam vidio niti jedan loši komentar o Mamurluku, a bojao sam se da ću biti popljuvan kada sam ga dignuo u nebesa :D
Što se Transformera tiče... Mali robot je genijalan, pogotovo scena u pustinji prije starješine sa nogom od Lije :rotfl: A psovke su mu bile toliko genijalne da sam se odmah Cartmana sjetio xD
Inače, ovaj tjedan nisam bio u kinu pošto nema ništa novo/dobro. Sljedeća srijeda ima 2 filma koja sam rezervirao ali sumnjam da ću ih ići gledati - "Sve moje bivše aka. Ghosts of Girlfriends Past" & "Opsjednuti aka. The Haunting in Connecticut". Niti jedan mi ne izgleda pretjerano dobro... Jel ima kakva preporuka za te filmove?
Tako da čekam onaj tjedan iza kada idem na Brunu. Cura se predomislila!
A za nedjelju bi mogao skinuti I Robota, samo sam ga jednom pogledao do kraja i jednom od polovice. Tako da nije loše ponoviti gradivo. Bum vidio.
The Haunting in Connecticut
nije ništa posebno
ok je bio za pogledat i nije baš za kino nego za doma pogledat (inače ima dvdrip)
Piratija je strogo ZABRANJENA!!!= Citat =:
Izvorno postao olio
Meni se trailer od Haunting in Connecticut činio odličnim. Mislio sam da je film legendaran, onda sam vidio ocjenu na imdb-u.
Ali pogledat ću ga svakako. :D
Se7en.
Ne znam što da kažem.
Valjda najbolji triler koji sam pogledao u životu, ako ne i najbolji film koji sam pogledao.
American Outlaws
Jedan od rijetkih dobrih i zabavnih westerna novije produkcije.
Baš volim taj film, svaki put kad gledam mi je jednako zabavan.
Pogledao The Poughkeepsie TapesSi Cloverfield.
TPT je, onako, overhajpan ali uznemirujuć.
Cloverfield poprilično zabavan, stil kojim je sniman je genijalan ali isfuran.
Sve u svemu, solidni filmovi.
Jel ima u nas gdje TPT za nabavit?
Danas planiram Angele i Demone. Konacno :)
Zadnje sam pogledao Patriota...sta rec, nego legenda od filma. Cista 10-ka
Nego, gledah trailer za film Rolanda Emeriha 2012 i čini mi se fensi. Ono, tema je ultra zanimljiva, trailer je do jaja nabrijan i slinim, a imam filing da će film biti samo pristojan za pogledati
Vjerojatno će biti nešto tipa "dan poslije sutra". Taman za ubiti dva sata.
btw, jeste primjetili kako roland svake dvije-tri godine dobiva filmove katastrofe u kojima uništava new york?
:)
The Horsemen
Film koji pokušava parirati filmu sedam ali mu zbog predvidljivosti to ne uspjeva...pogledati ako volite takav tip trilera.
A Knight's Tale
Dobar i zabavan film.
Teško je vjerovati kako je Heath (RIP) mogao poslije ovako normalne uloge savršeno odglumiti Jockera.
I čudno je bilo gledati Dr. Hooda kao negativca. :)
Knowing
Jako zanimljiv film s tematikom koju u zadnje vrijeme obožavam (The Day the Eart Stood Still).
Ali one dvije scene (avion i vlak) si nikak nebrem izbit iz glave. Čak niti to kaj je skoro cijeli film po noći nije tolko creepy kak scena s vlakom.
Ocjena: recimo 9.5/10
jeli itko gledao neki film mislim da se zove awake inace preimba je film trebaju mu operirat srce i ovaj je budan za vrijeme operacije ali nemoze micat nista ni govorit i onda ga pocnu rezat :oops: :shock:
Pogledao ThirteenSi Saw.
Thirteen neočekivano dobar, Saw solidan.
Angels & Deamons
7.5/10
Pogledao The Shawshank Redemption. Apsolutno izvrstan film, mislim da sam ga jednom davno već gledao. Čista 10-tka. :pray:
The Mutant Chronicles, on the other hand, ima simpatičnu postavu, ali mi je nekako loše odglumljen. Devon Aoki je donekle spasila stvar :)
Pogledao sam film The Island,ponovno nakon dužeg vremena,definitivno najbolji film od michaela baya,zanimljiviji od transformersa,jet bike u filmu izgleda prezakon.8/10+Scartlet=9/10
Osim toga,pogledao sam Shaun Of The Dead,ocekivao sam znatno vise od filma,razočarao me-6,9/10
Harold and Kumar go to White Castle i Harlod i Kumar Escape from Gunatanamo Bay, fora je što se radnja dvice nastavlja onu sekundu kad je stala jedinica ali je dvica snimana 4 godine kasnije...
Filmovi su presmješni, obavezno pogledati :D
Three Kings
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hree_kings.jpg
Apsolutno legendaran film. Bio je više puta na televiziji, ali tek sam ga jučer cijelog pogledao. :)
slažem se s tobom,jučer sam ga prvi put do kraja gledao,odlično
Crank
http://www.migraine-aura.org/site/co...2/CRANK_en.jpg
Vrlo zanimljiv akcijski film, bio je dosta zabavan i smjesan, cijeli film glavni lik nesto lupa.
Dude he banged a girl in the middle of china town, kul :D
8/10
The Good, the Bad and the Ugly
http://i18.tinypic.com/6gm1df5.jpg
Clint Eastwood, great movie.
10/10
I RobotS- čist dobar film, samo šteta što roboti ne liče na robote već na qurac od ovce. 7/10
EquilibriumS- odličan akcić, zanimljiva priča. 8/10
http://www.imagesforme.com/out.php/i...aysofNight.jpg
Reprizirao 30 Days of NightSjer mi je trebalo malo zdravog razuma nakon što sam se sjetio jada što je Twilight i tada mi je na pamet palo nešto - ovi filmovi su slični. Ne, stari Arby nije poludio nego mi je tek sada prodrlo u glavu da su ta 2 filma u biti ekstremi vampirskog mita u modernoj kinematografiji; jedan brutalan i divlji, drugi faggotski i svjetlucav. Nakon toga sam mirnije spavao... ironično.
Kung Fu Panda - Secrets of the Furious Five
https://www.hotmoviesale.com/dvds/10...rious-Five.jpg
Nakon događaja u prvom filmu panda dobije zadatak učit klince kung-fu te im ispriča priču o prošlosti furious five-a.
Fora za pogledat. 7.5/10
Damn, nisam ni znao da ima nastavak. Nabavljam :D
NASTAVAK MOJEG NAJDRAŽEG FILMA :pray: :pray: :pray: !!FAKJEA!1!!!!1= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kad to dolazi u kina? Točnije kino broadway.