Metro 2033
Printable View
Metro 2033
I Almighty W3DR4N je pogriješio.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Nije Neverhood, nego Skullmonkeys.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...onkeys_Box.jpg
Neverhood je avantura za PC (i PS1 u Japanu), dok je Skullmonkeys platformer za PS1, s istim likom i u istom svijetu kao Neverhood.
Zakon igra, igrao sam ga davno, i opet nabavio prije par mjeseci.
Ovo je najgenijalniji boss ikada.
dajte neki prijedlog za ps2 ili psx, nesto slicno front missionu, meche, dobra prica i potezi, ne moraju cak ni potezi bit, al nisu mi bas igre ka armored core za ps, iako imam i to.....
Jel trebam preć parvi i drugi dio da razumijem priču i te šeme?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Trebam neke igre za PC da se igraju cooperative npr. ja na joysticku a netko drugi na tipkovnici
ne moraš, ali gubiš, kao recimo kad bi prvo gledao treći deo povratka u budućnost.. mislim, što ne odigraš prvo prva dva dela, ništa te ne košta= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Prestare su a mene komp podjebaje kad su u pitanju starije igre.
EDIT: Jel mi možete preporučiti nekoliko igara u kojima ima pucvanja revolverom al da je dobro napravljeno i da je first person.
Call of Juarez: Bound in blood
Al nemogu to trenutno pokrenuti, nešto starije. :(
Kaubojske pucačine FPS nema baš na bacanje,a da probaš prvi CoJ,ili možda GUN to ti je TPS.
Ali ne kaubojske, nego sam da možeš igrati revolverom. Npr. to možeš u CoDu, ali i u VtM: Bloodlines
XIII
EDIT: Jel mogu ovo igrat?
Mislim da bi trebao bez problema, odlična igra.
Probaj u biosu naštimat da ima 256 rama ak moš. Al ugl, to je igra stara 5+ godina, ići će bez problema.
Star je i meni komp 5+ :D al mislim da će raditi. Čini mi se zakon igra.
Jedino moraš računat da je coc prvenstveno survival horror, a ne fps. Ultimativna stra revolver igra je outlaws, ak to nisi odigrao, uradi to odmah xD
Ma dobro, ne gledam sad revolver ovdje:D
Ali to mi je inače najdraže u pucaljkama, gledat reloadanje dok se ne uleti u okršaj.
Preporučite mi neku igru, nebitno kakvu, samo da je zabavno.
A još bolje ako može igrati više igrača.
Battlefield: Heroes. Zabava i naopako, igra se u multiju. Ako hočeš malo manje besplatnu verziju toga, uzmi Team Fortress 2.
Lara Croft and the Guardian of Light
Najzabavnija igra unazad ohoho.
BFH sam igrao dosta unazad kojih 6 mjeseci.
Kažeš Laru, budem čekirao di, gdje i kako.
Još šta?
Nevažno dal igra ima 3MB il 3GB-a.
Sam da je zabavno, te da me zadrži par sati, naravno, super bi bilo kad bi igra imala coop.
Ima coop, al nema onlajn coop, to tek treba doći.
Jea, trebao sam naglasiti.
Online coop i nije toliko bitan : )
DeathSpank isto. :thumbs2:
Detspenk it is!
TY
deathspank je sranje, za coop preporučujem shank
postoji posebno izdanje prva dva dela u izdanju sold outa koje je posebno optimizovano za rad na visti. ja imam original, a verovatno se i druga verzija može naći. u svakom slučaju, možeš da probaš i preko programa scummvm, to ne bi trebalo da ti zadaje probleme= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
dobra igra, ali tu se revolver koristi samo u prvoj misiji.. mislim, možeš da ga koristiš ti tokom cele igre ako hoćeš, ali je mnogo lakše sa puškama= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Iznenadio bi se koliko je revolver efektan. Ja sam pretežito koristio njega i onu običnu pušku, pošto su shotgunice totalno beskorisne (eventualno je dobra ona jedna sa velikim rasipom kad trebaš punu sobu počistit) a osim toga, ima i onaj badass quickfire.
ja sam imao potpuno drugačije iskustvo. shotgun (ona što ne čisti celu sobu, što je nalaziš u vozu) se pokazala kao izuzetno učinkovita, čak u toj meri da mi je od tada igra postala veoma lagana, a do tad sam se pomalo mučio (kao u većini starijih fps-ova). otvoriš vrata i odmah ispališ metak, skloniš se u stranu da izbegneš protivnički hitac (ako još nekog ima u sobi), strejfuješ desno i ispališ još jedan metak. ponavljati dok ne ponestane neprijatelja.
izuzetak su, doduše, poneke karakteristične situacije, tipa nivo u kanjonu gde je puška sa snajperom veoma korisna, ali za enterijere, shotgun je keva
Ja sam prestao igrati čim su se pojavila oružja u igri. Totalna degradacija atmosfere i gameplaya.