Uživam u Chupa Chups lizi :pray: Otkad ih nisam probao, a savršene su. Kola i trešnja :pray:
Printable View
Uživam u Chupa Chups lizi :pray: Otkad ih nisam probao, a savršene su. Kola i trešnja :pray:
Upalite RTL i gledajte dokumentarac o poludjelim twihardovima :pray:
Toliko sam se nažderao da ne znam za sebe i spava mi se. Wuhuuu.
3P
Sviram i gustam:)
E znam da vas boli kurac al ovo je nesto najbolje ikad. Nasao sam nekakve instant talijanske kolac torte s grozdjicama i zeleom i najbolja stvar je sto je fenomenalno u kombinaciji s koka kolom. Najgora stvar je sto mi je ovo bio vrhunac dana
http://i.imgur.com/RbZJr.jpg
Slušam zadnju pjesmu prije spavanja... već zadnjih sat vremena
Upravo sam prešao cijeli Plants vs. Zombies. :(
Čistim kutiju za cigare i pokušavam osloboditi jedan dio ormara od svih prokletih čaša i čega vec ne i onda jos moram filtere sredit, ugl osjecam se dobro i smrdljivo...vrijeme za kupanje uskoro.
Imaš još ono uzgajanje biljaka kao neki dodatni mod.
Na šta ti ja ličim? Na botaničara? :) Ma znam, ali to je za one koji vole Simse. XD
Edit:
He, he.
Čekam na red u DC Universeu i osjećam se kao da me kamion zgazio, bolesna sam i fuj fuj :hangin:
:rotfl:
Malo poigrao Dungeon Siege III, igram na najtežoj razini u 5 sati igranja došao do 6 levela, stvarno je teško, sporo, ima puno questova itd., ali je gušt igrati. Ima sve više-manje od Final Fantasy serijala, ipak je to Square Enix.
Jedem bombone lol.
Počeo gledat Machete, sick :)
Došao kući s rođendana. Idem žderat sarme. ♥ :D
Napokon 18 !!! <3
gz
Papam kremšnitu.
Igra mi se nešta, al bi trebo ići spavat za 10 minuta pa mi se ne isplati ništa počinjat.
Vježbam kemiju, jer sutra pišem :hangin:
Učim dio pjesmice napamet za školu. :kill:
Dobio sam 1 iz kemije koju sam vježbo do 3 ujutro. gg
ja 3 3 iz latinskog gg:D
Upravo sam došao doma iz kafića u kojem sam s profesorom popio kavu nakon predavanja, i pričali smo na ti. :|
Napokon si saznao tko ti je otac
Ja sam vidio na odmoru bivšeg prof. iz informatike, lik ima dužu kosu i bradu nego kad je meni predavao (mislim da je dobio otkaz), a mjesec prije toga sam našao njegovu sliku gdje pijan grli neke likove :pray:
Kad samo pomislim da mi je lik dao Oblivion :pray:
Mog pokojnog oca ne spominji.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Here we go again...
Neki deda je prevaril moju ženu prodavši joj punjač za laptop kojeg je vjerojatno popravil i normalno da je kabel otišel i bacil mi je osigurač, pa sam se još i s tim zajebaval.
Zovem ga i sranje postane ludo - on meni kaže da ja njemu prijetim, da kakav novi punjač, da koje vraćanje novca, da je stvar u laptopu, a ne njegovom punjaču... Mislim punjač ne radi - ona diodica ne svijetli više i kad ga tresem nekaj pravi zvukove ko da je otpalo... Reko ja: DOĐEM TI SUTRA, E! :-x
Sad, naravno da žena nije uzela/nije joj dao račun. Imam koji leverage? Nešto? Neki savijet? Il da ga pošaljem u kurac kad odbije vratit pare ili dati drugi punjač?
E stani samo sekund da se sjetim koji smo kurac ucili iz prava neki dan.
Pa cu probat da lawyeram to.
Enivejz, postignut je ugovor o prodaji i po zakonu smiješ da tražiš povrat na osnovu neispravnosti robe.
A i k tome mozes ga jebat u glavu zato što prodaje stvari bez racuna ali mislim da nijedno nece upaliti i da jedino mozes da glumiš seljaka i da se dereš dok ti ne vrati pare :(
Da, mislio sam to. Hvala, svejedno :*
Prijetnje inspekcijom su uvijek korisne. :eyebrows:
Samo da sranje ne izmakne iz kontrole :roll:
Lawyered :D
razbit mu picku, xero nacin
Dosađujem se.
Quick question, igra tu netko League of Legends? Any good?
viewtopic.php?f=8&t=39641= Citat =:
Izvorno postao Maja
Zabavna igra ali meni je dosadila nakon 2 tjedna.