Izvorno postao Baldrick
ja sad nešto razmišljam o groove mjetalu, tj. o njegovim razlikama sa hardcore punkom.. naime, ako je the exploited hardcore, što jeste, konkretno mislim na njihov fuck the system album, a diabolus in musica (dijabole u muzici, na naški), chaos a.d. i stomp 442 (što je album na anthrax) imaju te hardcore riffovi, ali su dovoljni različiti da se ne nazovu hardcore, nego groove (razliku primećujem, ogleda se u nešto sporijem izvođenju, te drugačijim vokalima i mnogim thrash riffovima koji se mogu čuti tu i tamo), šta je onda pantera? jer ja samo panteru znam da svira takvu muziku, za ovu studiju sam verovatno trebao poslušat exhorder, al me mrzi, a i čuo sam da su oni mnogo više thrash no pantera. tako da zaključujem da pantera nije groove, nego neki poseban žanr za sebe, koji oni, eto, nazivaju vulgar display of power.. nije da nešto naročito cenim to što oni pričaju, al eto, gde drugde da ih stavim...? a chaos a.d., diabolus in musica, stomp 442, la sexorcisto i još poneki idu u groove.