I need bitchez to rate this shit!
http://leaguecraft.com/strategies/gu...o-jungle.xhtml
Printable View
I need bitchez to rate this shit!
http://leaguecraft.com/strategies/gu...o-jungle.xhtml
kako su predobri skinovi.. sve bolje i bolje :D
Kak to da jos nema spotlight od talona? ili to tek drugi tjedan dolazi
Spotlight je gore. eKdX7aB3TRk
= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Bolje 'vako
Isprobao Skarnera jučer. Fino mi leži lik.
Uzas kakav patch dolazi.Jesu ti likovi u riotu totalni idioti ili sto? Konstantno nerfaju neke heroje dok druge kojima treba mali nerf ignoriraju,vec mi ih je pun k s tim nerfovima.
Naprimjer ?
Jax je očekivano nerfan, jer onaj leap je bio stvarno smiješan kolki damage je radio. Udyrov turtle stance je isto nerfan kako bi balansirali lanedyra, jer se tolko punio da ga nisi mogao maknut sa lanea.
Xin nerf? zbog cega? njemu je zadatak razoriti slabije heroje,nema escape mehanizam,ulti mu je smece,udyr i jax su heroji s kojima ljudi cesto igraju lose,jer su teski za savladati,a prejaki nisu definitivno,healerima su nerfali heal i povecali ad,zbog ceka soraki treba veci ad ako je suport???
A naravno,trynd,koji je lategame neunistiv i sve 1-2 shota i ubije, se ne nerfa nego se preradi tako da je jos jaci,jebeno.
jax tesko za savladati? rofl daj citaj sto pises. healerima su nerfali heal jer je bio previse. kada te soraka isheala sa 2 spella na pun hp a ti imas 4000hpa je previse. ad su povecali radi lakseg farma?= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
trynd nije tolko op kolko je bio prije. dobro su ga reworkali
sve ok, jedino mi smece sto xina konstantno jebu... tko ce ga vise pickat, cak ni za junglera
Da,jax je tezi za svladati od dosta heroja,roflaj si na doti= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Jaxx lagan ko letva :P meni jedan od laksih i zabavnijih likova
I što se tiče healera, učinili su to kako bi im promijenili ulogu u teamfightovima. Jer se dosad svodilo da healer samo stoji iza i heala, ovako ih pokušavaju uključit više u fightove.
lol tesko ti je igrat jaxa.= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
dizi leap i magic dmg buff.
baci buff. iskoristi leap na protivnika.
win ILI ako to slucajno nije uradilo posao right click, hit 4 puta. win.
tu i tamo ubaci stun ako protivnik te uspije slucajno napasti i missat.
jebeno sinko. jebeno faking tesko. jax je dobio sto je trebo dobiti prije 20 patcheva. to sta ti neznas kurca o icemu nije razlog da seres po onom sta je ispravno.
premda su mi poppy i noc najdrazi charovi, ja jos uvijek cekam nerf na oboje. poppy je sa ulti neunistiva, a dane spominjem kako 40%extra dmga pojede bilokoju metu. bio to mundo sa 4k hpa il leona sa 5k i 300 armora/mr. a noc sa svojom apsivnom i 1. skillom odma vec na lvl1 ima preveliki dmg i heal. da ne spominjem slobodu napadanje bilokoje mete na 2 sec kada lvlas fear na max.
Jax je nerfan s razlogom, ali ostatak patcha je katafakingstrofa. I najbolji poke champ u igri i dalje ima najbolji heal i jedan od najboljih escapeova.
[quote=Lord Ragnarok]lol tesko ti je igrat jaxa.= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
dizi leap i magic dmg buff.
baci buff. iskoristi leap na protivnika.
win ILI ako to slucajno nije uradilo posao right click, hit 4 puta. win.
tu i tamo ubaci stun ako protivnik te uspije slucajno napasti i missat.
jebeno sinko. jebeno faking tesko. jax je dobio sto je trebo dobiti prije 20 patcheva. to sta ti neznas kurca o icemu nije razlog da seres po onom sta je ispravno.
premda su mi poppy i noc najdrazi charovi, ja jos uvijek cekam nerf na oboje. poppy je sa ulti neunistiva, a dane spominjem kako 40%extra dmga pojede bilokoju metu. bio to mundo sa 4k hpa il leona sa 5k i 300 armora/mr. a noc sa svojom apsivnom i 1. skillom odma vec na lvl1 ima preveliki dmg i heal. da ne spominjem slobodu napadanje bilokoje mete na 2 sec kada lvlas fear na max.[/quote:2azz9txy]
cuj ovo,dota fanboy ce meni pricati sto ja znam a sto neznam,jedini heroj koji nekoga moze ubiti s 4 hita je trynd,prema tome,ti ne seri sinko.poppy i noc najaci,hahahahah xD
Poppy je OP. Sam Riot je to potvrdio NEKOLIKO PUTA.
A Nocturne ima pre dobre steroide za assassina.
nisu najjaci al u usporedbi sa svim onim silnim ostalim herojima su nadprosjecni. trynd te moze 4hitati jedino ako si faking mutav. njega su dovoljno nerfali i sad je oke heroj. premda su ga po tebi buffali. tolko o tome.
da,heroj koji sa pravim buildom na lvl 18 ima crit 1000+ te moze 4hitati samo ako si mutav,jebena ti je spika.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Exhaust?
= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
imo sam 1400crit sa poppy.
jebeno.
sta sada?
naravno da ce te trynd pregaziti kada mu das da tolko farma. sa prosjecnom kolicinom farma barem 20 heroja ga moze nadmasiti po dmg outputu.
preko 1200 sa nocturnom. jadan ti pa samo trynd moze raditi tolke critove ocigledno.
@markec ja ne furam exhaust sa svim herojima. il je ignite il exhaust, al kad imas ignite, neces mu bas smanjiti crit.
problem je u tome sto njemu tek svaki 3. ili 4. hit NIJE crit,sumnjam da si sa poppy ili nocom svaki udarac imao crit.
87%crit sa poppy.
tolko o tome. infinity+trinity+phantom+nesto runa+masteries.
di je problem? da ne spominjem da za razliku od trynda poppy ima ksill koji ti odvali 8%hpa. i jos resetira attack timer. da ne spominjem da ima i stun.
slow ti nece pomoci ako se boris protiv nekoga koji je odlucio ostati i mlatiti se
Morat ću igrati Poppy malo više. Jer mi je lik kao takav odvratna ali hej ali ako se pwna, pwna se. Build? Onaj koji si ti naveo Ragnarok?
Imaš više opcija, AD, AP ili hibrid ...
najbolji je, barem emni ad build.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
rush shen->beserkerice->trinity->embelem of valor (il kak vec, ono akj daje lifesteal i regen)->infinity->phantom dancer->starks.
ja ju barem tako radim.
od skillova
q-w-q-e i onda maxam q sto prije mogu uz naravno ulti na lvl6. w i e idem obicno e, ali ako imaju puno ad heroja onda maxam w prvo, jer daje dosta armora i ms bonus.
tajmiraj skilove dok se lupas tako da ti se shen/trinity aktiviraju sa svakim skillom. znaci stun+udaraci dok shenu ne prode cd. q pa udarci do daljnjeg/dok se q ne refresha. vecina ne prezivi ovo ako imaju ulti castan. jer faking 20% (30%,40%) vise dmga je pun kurac. protiv bilokoga. da ne spominjem da te nitko drugi nemoze taknuti za vrijeme toga.
How to rule with Poppy, a short guide:
Step One: Buy Boots.
Step Two: Buy Sheen.
Step Three: Melt Face.
Step Four: See Step Three.
dali se to patch update-a jer su lol serveri ( eu ) nedostupni ?
nema sta drugo bit. updataju servere pa ce onda nas.