Lol, treba igrat 20 sati da postane zanimljivo. Pass.
Printable View
Lol, treba igrat 20 sati da postane zanimljivo. Pass.
Dobar RPG za utopit 40ak sati. Ima brdo stvari za radit i combat iako prelagan nije smeće kao u Skyrimu. Ja bih baš sad mogao uzet Witchera. Ipak sam CD Projektu dužan te pare.
Dno.
Single player MMORPG.
Prelagano, bez ikakve radnje i likova, raznolikosti, ičega.
Borba ko u Darksiders 2, ali još lakša i dosadnija.
Zamisli Darksiderse 2, ali deset put lošije i duže.
W3DR4N je upravo potvrdio svoj nekus.
Mislio sam da je prošao igru i osvojio Platinum jer mora i jer je, well, W3DR4N.
Ali sad kad je reko da je super... :shock:
Pa kud ide ovaj svijet?
Ja sam igrao 20 sati i postalo je dosadnije nego išta.
Prvih 5 sati je relativno ok, kasnije sve identično.
Eto Hex vidiš da valja.
A vidi stealtha.
Izgleda bolje nego stealth u Aboslutionu.
A ne.
I bolje nego u Last of Us.
TLoU je najbolja igra ikad. U toj igri sve rula.
Težina mi i najviše muči, pogotovo jer je riječ o open world rpg-u. Od priče ni ne očekujem nešto, ali ako skužiš da si OP već nakon 10 sati igre, što ćeš radit ostalih 20-30?
FF14 ARR je došao na Steam sa popustom od 50% kroz idući tjedan.
http://store.steampowered.com/app/262342/
Ne, jer nije Complete verzija koja je već par puta bila isto toliko, ali samo za Origin.
Sad si kupi Left Behind. Ili nemoj. Zbilja je kratak, al zato rula.
Ubisoft sale na steamu do 24.2. Čeka se PoP na 75% i Beyond Good and Evil na bilo što više od 35% :3
Da li radi Beyond normalno na Win 7? Na steam store još uvijek stoji xp only, ali mislim da je netko jednom rekao da radi... Da napokon i to odigram.
Far Cry 3 dolazi u paketu s uPlay govnom?
Ne, s Originom.
Barem će South Park biti lišen tog govna.
Nezz, 5€ je sada igra pa sam u dilemi. Navodno je ok pucačina, bez obzira na Ubisoft.
Hm i ja se bas premisljam da uzmem
Pa jest. Samo meni su likovi u prvih 10 min već bili nezanimljivi pa sam odjebao misije i samo se vozikao, skupljao sastojke, craftao, lovio životinje i predatorirao sa bowom. Možda jednog dana odigram cijelu igru kako bi trebalo, ali ja sam rađe nabacio par odličnih modova, otključao cijeli otok i samo zjakao okolo i radio što me volja.
Meni je uPlay ubio volju za inače tak tak igrom.
Jedan od najboljih šutera u zadnjih 5 godina. Opet ne znači da je nešto dobra igra.
Uzmite rađe dvojku koja je 2.5€, ne koristi Uplay i igra je za muškarce.
Žao mi je ljudi koji su na Far Cry 2 potrošili novac.
Netko je to na forumu odigrao do kraja, samo se ne sjećam koji je to mazohist bio :D
Yup, zivo smece od igre. Respawnajuci protivnici + stalno trci s jednog kraja mape na drugi
Ja sam je odigrao, nekih 24h mi trebalo. Vrlo dobra igra, mislim da bi mi pri drugom prelasku još bolja bila.
Aj, riskirao dvije pive. Co-op funkcionira još uvijek?
Far Cry 3 co-op? Nisam skužio što točno si kupio.
Far Cry 3 naravno.
Dvojku ne bi skidao ni s torrenta.