To ima u trojci.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Sonič probaj trojku, rulež od igre. Odličan RPG.
Printable View
To ima u trojci.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Sonič probaj trojku, rulež od igre. Odličan RPG.
već sam zaboravio šta ima u dvici
slažem se...igraj trojku koja je puno bolja od lagano razočaravajuće dvojke..
:OOOOOOOOO
POBIJEDIT ĆU DJETINJSTVO
Sjecam se kao mali da nikad nisam uspio da završim to :(
Ja ni kao veliki nisam uspio. :(
Zahtjevna igra, ali ipak ima save svaki level pa nije toliko teško.
Ali kako je prokleto zabavna, apsolutno nikad neće zastarjeti, savršeno. :thumbs2:
Bonetown.
Trenutno igram Warlords battlecry 3 dok ne počnem igrati league of legends.
Mafia II
= Citat =:
Izvorno postao Cr4zyN4z1
Warlords Battlecry serijal je bija fenomenalan. Šteta šta nema novih nastavaka. 16 rasa :pray:
Batman: Arkham Asylum :pray: i Assassin´s Creed: Brotherhood.
Sad rade na nekom novom modu zvan The protectors. Dobije se nova kampanja, itemi i razne stvari= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Igram League of legends.
Warrior within mi je među najtežim igrama ikad. Kako gubim živce to nije normalno ;(
COD WAW.
Na preporuku sam počeo igrat King's Bounty Armored Princess, odlična igra, ali dosta teška u jednom dijelu.
WTF???= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa duplo je lakši od SOT.
Prešo sam ga triput bez ikakvih problema.
A meni su inače teške igre preteške. No ova to nije.
Reci da ne igraš na tipkovnici.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ti si lud. ;(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Boss fightovi nisu normalni. Evo sad sam na zadnjem, nakon toliko živciranja koliko nisam doživio u gejmingu, spustim joj health do kraja, i onda još valjda treba napraviti neki kurac pa nije gotova, i ubije me.
Idem ja deinstalirat igruSpogledati na jutjubu lokacije health apgrejdova.
Očito nisi igrao Two Thrones i zadnji fajt protiv vezira...
Meni su ona dva pedera u onom krugu bila teza.
Ja zadnji nikad nisam pobjedio. Impossibru!
Prešao sam igru, ali da, bome teško, a najtužnije je što sam igrao na easy.
Dojmovi - vrlo dobra igra sama po sebi, ali živi u sjeni svog daleko superiornijeg prethodnika.
Mračniji ton ima mnogo zlatnih trenutaka, neki neprijatelji su totalno badass, glazba još više nabrijava i strašno je keči.
Najveće primjedbe idu iritantnoj količini vraćanja na iste lokacije. Igre sa ovakvim dizajnom levela su osuđene da budu linearne i nemaju neki replay value, tako da je glupo prolaziti kroz isti jumping puzzle 5 puta nakon što ga skontaš.
I cijeli taj time travel đir je lagano forsiran, tek sam se negdje na pola igre udubio u priču. Ali zadnjih par sati je čista napetost, mora se priznati.
E da, nadam se da Two Thrones ima drugačiji setting od "veliki dvorac pun zamki", već bi bilo dosta.
sands of time nema izbor težine ali jedino zapea ono pri kraju ,borba u liftu,ali warrior within,hebote ona ženska ali njena druga borba ono hebanje u mozak i to na normal,onda prova iz početka ali na easy ali odustao jer onda borbe nisi izazovne pa i mi j bez veza.
@Sonic
TT je lošiji.
Nekako racunas da ce bit najbolji jer se vracas na one "svjetlije" lokacije, a sami gameplay je u rangu dvice, ali nekako meni je najbezvezniji. Kad sam ga presa prvi put ima nekoliko godina mi je bija odlican, ali kad u kratko vrime prodjes jedinicu i duju i onda odma na tricu, vidis da je slabiji vidno.
Po gameplayu i grafički, što je... čudno.
Čudno, no meni je WW imao nekako najbolji replay value i ponavljanje levela me nije nimalo smetalo.
A TTT ima dosta epskih trenutaka, dobre lokacije, i sasvim solidan gameplay. Je more-of-the-same, no dobar je i daje super kraj trilogiji.
A što se težine PoP trilogije tiče, ja bih te igre svrstao pri dno osrednje teških igara (ako se igra na medium težini, za hard neznam).
A sebe bih svrstao negdje pri vrh lowcore gamera, čak se nebih svrstao ni u medium gamere, a kamoli hardcore.
Tako da ne znam kako vam može biti teško. Puno više živaca gubim sad na Donkey Kong Country i Super Mario Bros 3.
Tomb Raider Godišnjica. Is good zasad, is very good
trenutno sta mi je na kompu: Dow soulstorm,battlefield 2,cod 4,Wolf team,The Witcher Enhanced edition,AoM,Supreme Commander,Assasins creed + brotherhood,world in conflict, starcraft 2 :D