da,ali ipak,neznam zasto bi neko isao gledat film Uwea Bolla,ono,kao da neznas da je preloš kao i svaki njegov film.
Printable View
da,ali ipak,neznam zasto bi neko isao gledat film Uwea Bolla,ono,kao da neznas da je preloš kao i svaki njegov film.
The Hangover 10/10 :pray:
Sve to stoji, al nisam mislila na glumu, već na to da mi je frajer prezgodan. :oops:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
boze, a sta drugo moze biti... :)= Citat =:
Izvorno postao Helena
pogledo Gran Torino...zanimljiv film... 7/10
Slažem se. I pored svega sam umirala od smijeha Rusu i njegovom naglasku. :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A ono, počel mi je tu analizirat njegovu glumu... :rotfl: :rotfl:
kak se zove onaj film sto se zna pustit na rtlu gdje neki likovi snime pjesmu i onda drze kao taoce ljude u radio-stanici sve dok je ne puste na radio?
Je ovdje ima onaj dio gdje on upadne u radio stanicu i "otme" je da bi pustio neke pjesme.Čini mi se da je to taj film,gledao sam ga davno na HRT u.Dobar film.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
A Better Way to Die
Očekivao neki trash tipa većina Seagal/Van Dame/... filmova, a dobio i više nego pristojan film.
Kaj je sve jadan čovjek proživio, kolku nesreću može imati... ja bih odustao odma da su mi koknuli onakvog komada.
7/10
Upravo pogledao nastavak muzeja...dobar , možda i bolji od jedinice. Misli , nisam ni oćekivao ništa posebno pa se nisam ni razočarao.
Pogledao Knowing,dobar film interesantne radnje i dobrih glumaca ,no nista iznadprosjecno 7,5/10
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
i ja bi još dodao da ima dobar završetak,kraj...a da negdje 7/10 :wink:
Metastaze - 3/10S
3 samo zato jer je gluma solidna naspram ovih današnjih hr serija, inace je cijeli film bzveze, cjelo vrijeme očekuješ nešto da se desi, a ništa se ne dešava, nema neku konkretnu radnju film, i kraj se cini zbrzan ono, eto prošlo je 2 sata filma u nista sad ajmo film zavrsit u 5min. bzveze, loš film, očekiva san više.
Koliko sam ja skužio, pokušava biti realističan. Zato nema neke holivudske akcije ili nekih zapleta.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Meni osobno je to jedan od najboljih hrvatskih filmova ikad snimljenih.
Malo su zajebali kraj, ono, ali svejedno, sve u svemu super film.
Snatch.
Dobar, ali mi je Lock,Stock ipak bolji.
-Caligula (unrated )
Ne mogu izjasnit mišljenje.
Angels & Demons
Dobar film .Pogledati.
Danas pogledao Psiho i Ptice,jučer Čovjeka od Pruća (nažalost remake iz 2006.,a ne original iz 1973.,kojeg bih zbilja volio pogledati).
taj remake je valjda jedan od najgorih remakeova ikad.
Čovjek od pruća = The Wicker Man?
Predobar film, remake nisam gledao, niti ne želim.
Jest...Ova prerada je uglavnom dosadnjikava,izuzev kraja kad ga spale...+ ova glavna poganska svećenica zove se Sister Summersisle,što su preuzeli od Lorda Summersislea iz originala,gdje je to nekako logično i moglo bi se vidjeti kao da je otok njegov feudalni posjed,dok je ovako pomalo blesavo...Nažalost nemaju izvornika u šibenskoj knjižnici,pa bih htio znati ima li gdje film za nabavit u nas (poželjno s hrv. titlovima)?
Pogledao Seven Pounds..inace nisam ljubitelj drama, al ovaj film me razvalio.10/10
Pogledao sam I Robot,ponovno,obožavam taj film-8,5/10
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
da odličan mi je..bio na tv-u nedavno pa sam opet pogledo
7/10
http://www.imagesforme.com/out.php/i...liesposter.jpg
upravo pogledao, odlican film.
Valkyre. Poprilično dobar film, na mjeru, nije previše detaljan da bi izgledao kao dokumentarac pa mu je to veliki plus jer je mogao totalno da zastrani. Gluma je odlična no nisam veliki fan Cruisa kao ni filmova gdje on glumi, mada se ovde zaista pokazao. 8/10
Joj, meni se Cruise nikak ne sviđa u tom filmu. :(
Enivej... pogledala transformers: revenge of the fallen. Film je odličan, ni sekunde dosade ili praznog hoda... :pray: :pray: Onaj mali decepticon koji proba ukrast megan komadić allsparka mi je totalni zakon. :rotfl: :pray:
Eto jucer sam ih gledao, i potpuno se slazem, pogotovo za tog malog.
Transformers: Revenge of the FallenS8/10
Transformers: Revenge of the Fallen
Odličan je .Preporuka .