Također bi to trebao napraviti i ti i Mastejn, ne?= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Suki, parti pooperu :(
Printable View
Također bi to trebao napraviti i ti i Mastejn, ne?= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Suki, parti pooperu :(
Ne vidim kako sam ja pokazao da ne poštujem nečiji stav ili slično.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja ne mogu vjerovati kakav si ti forumski debil :(
Stalno nesto ides i kontriras....ako nemas nista pametno reci,nemoj.
Kad bi sad netko od nas napisao da govno smrdi,ti bi sigurno dao neki komentar poput "ne smrdi,eto meni bas nekad fino mirise"
Jesam li u pravu ako mislim da si gledao onu raspravu o kvaliteti glazbe pred par strana i nisi primijetio novu stranicu?
Ej, molim te, poštedi me. Vidio sam da se govori da je lik seljačina uz razlog što je nakon 20 godina postao kršćanin.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
I imao sam potrebu nešto napisati. Doduše, nisam znao da je otkazao u zadnji čas, ali eto, valjda shvaćaš namjeru.
A bome se ne sjećam da sam tebe nekako uvrijedio ili slično. Normalna rasprava mi nikako ne smeta, ali kada me netko počne nazivati debilom, e to mi smeta.
Nitko ti ne brani da izneseš svoje mišljenje, a bome ne znam gdje piše da ja ne mogu iznijeti svoje.
Nego, ako ne sluša nitko Sonata Arcticu, možda ima netko tko sluša Amorphis. Bar se nadam. :D
Aj dobro,mozda sam malo prenaglio.Ali ajde mi reci sta bi ti mislio o liku koji je nakon 20 godina postao krscanin?
Pa ne znam. Mislim, nije on jedini koji se okrenuo prema religiji nakon dugo vremena.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Možda je to čovjeka počelo ispunjavati na neki način. Ne znam. Ali nije toliko ni bitno.
Mislim, ljudi mijenjaju stavove ovisno o raznim situacijama, stoga ne znam zašto bi to njegovo bilo glupo ili ne znam što već.
Ta imaš ti kršćana koji su nakon dosta vremena postali ateisti, pa eto, ne vidim da ih netko naziva licemjerima ili čim već ne.
Diskriminacija na bilo kojoj osnovi je glupa. Nema veze sa uvjerenjima.
Kako si ti zatucan, to je strašno :(
Gledaj, ja recimo ne podnosim crkvu niti fanatične vjernike, pa opet s njima mogu normalno komunicirat makar sam svjestan koliko su u krivu. Da ti dam primjer, prije godinu dana na Inmusicu mi uletila 2 tipa, kršćanski volonteri, iz mislim Italije, i 10 min mi pričali o toj njihovoj zajednici. Ali, ja ih nisam odjebao, nego sam ih s poštovanjem poslušao, i nakon toga izrazio svoje stavove, i nastavio pričat s njima jedno pol sata o raznim temama, i na kraju sam shvatio da su dečki poprilično ok, osim tog vjerskog dijela. Jel kužiš sad da je to što je Dave napravio apsolutno netolerantno i nema veze s uvjerenjima ? Meni je užitak pričat s ljudima koji su suprotnog mišljenja od mojeg, bez obzira o tome, dok god je ta osoba tolerantna i zna o čemu priča.
Zar nije malo ironicno da neka religija tipa satanizam nigdje ne spominje nista direktno protiv hriscanstva, a da ovo zestoko pljuje po drugim religijama. Sto pokusavam reci je da nije sve crno-bjelo i da moras malo otvoriti oci. I da zavrsimo sa ovim o relgiji i Mastejnu.
Pa gle, priznao sam prije koju stranicu da je se tip ponio kao kreten. Prije toga nisam znao da im je odgodio koncert i da su ti ljudi ispaštali zbog toga jer je taj koncert već bio zagovoren.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Mislio sam da ih je odbio prije, prije nego je išta bilo zakazano. Zato sam onako reagirao. Smatrao sam da ga smatrate seljačinom samo zbog toga jer je promijenio stavove. Što po meni nije u redu.
I nemoj misliti da sam zatucan ili slično, poštujem ja i druga mišljenja.
Nemam ja apsolutno ništa protiv ateista ili nekog pripadnika neke druge vjere. Objasnio sam ti zašto sam onako komentirao.
Sve u svemu, slažem se da je se tip ponio kao seljačina.
Svugdije je to tako. Kod nas su metalci smrdljiviji od grindera, punkera i crustera skupa.
To je tacno, ja nisam metalac ali slusam metal i ne perem se, tako da se oni megametalci vjerovatno takodje ne peru. Inace, to sto slusam metal ne znaci da ne postujem crkvu, mene pd Necastivog stite Moci Medjugorja i molim se i ispovjedam svake nedelje.= Citat =:
Izvorno postao Jihad
Slazem se potpuno. Ja isto mislim da je ovaj mortician neka sotonjara i treba ga benat. To sto ti mislis da si kul sa tim sotonjarskim bendovima i grindcorom ne pali kod mene. Baj:*
OSJETICES =U=DAR PEDERCINO DUGOLASA
A sad prekinimo, forsamo.
Ovaj forum postaje sve iritantniji:(
POVUCI TO! ZA 5 DANA CU VIDJETI SOTONINE APOSTOLE NA DIJELU...= Citat =:
Izvorno postao megalodon
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._immortal2.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i...arkfuneral.jpg)
...I UPOZNAT CU SE S NJIMA. A ONDA SI NAJEBO! POKAZAT CU IM TVOJ IZDAJNICKI POST(metalcugo smrdljiva) KOJI CE POKAZAT NASEM OCU SOTONI...
A ONDA SI TEK NAJEBO(umrijet ces od svinjske gripe ili konjskog qrza).
:(
Ownat ce taj festival. To je nesto kao Wacken za inteligentnije metalce :(
pa mogu reci, ove godine open air s definitivno najboljim lineupom(u biti u zadnjih 5, 6 godina je samo par takvih bilo)
a kaj se Wackena tice ove godine debelo je podbacio(uz Motorhead je Bullet For My Valentine headliner,com`n, od kad su oni uopce metal :()
...u biti mozes usporedit (Brutal AssaultS- Wacken)
Rotting Christ i Skepticism, zakon. Ideš na njih? :)
jep, krece se prekosutra s 2 auta za cesku(vidjeti jedini true metal bend...IMMORTAL :D)= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Skepticism, mislim da sviraju poslijednji, u subotu oko 2 u noc...predobro:)
Rotting Christ, njih nazalost nisam bas previse slusao, al svakako cu ih pogledati...
al najbolju vijest saznao prije par dana...neki industrial nesto bend otkazao i u zadnji cas potvrdio Cynic(mora da je sudbina, posto sam izgubio zivce jer ih nisam mogo ic gledat u Zg...sretan sam :))
Blargh, đubre sretno. :D Moram i ja jednom ulovit neki takav festival, vjerojatno isto Brutal Assault.
Al kolko me god bilo sram priznat, rado bih otišo i na Wave Gotik Treffen. :oops: Istina, treba pretrpjeti hrpu loših aggrotech bendova i horde debilnih gotičara, ali za Qntal, Samael, Current 93, Týr i slične se svakako to isplati.
dejv je retard zato što ne poštuje tuđe mišljenje. dejv nije retard zato što je promenio stav o crkvi, samo budala ne menja mišljenje. i vi ste pre 15 godina srali u gaće, pa sad ne mislite da je to lepo...
U pravu si. Ti si uvijek u pravu.
Brutal Assault Festival= Citat =:
Izvorno postao Jihad
i opet danas nova inteligentna recenzija na arhivama, Suffocation - Human Waste :((((
ne znam slozit link tocno, naucite me
hvala, takođe.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
nego, vulgar od pantere mnogo dobar album, oduvek sam mnogo gotivio the great southern trendkill, i tek ponešto sa ostalih albuma, ali sad sam uzeo da slušam, i oduvao me.. da, ima nekih generičkih groove stvari, ali većina je totalno do jaja.
nove dvije pjesme od paradise losta :D
http://www.myspace.com/paradiselostuk
Morty, daj budi negdje u prvom redu na Atheistu i uhvati dobre fotke.
evwYrhj-bcI
Pogledati od 4:45 do 5:23 . Predobro nešto, e :P
pGFOAv2CdSIS. Ovaj dečko dobro imitira ICS vortexa, vidim.
Poslušati ovaj bend, folk metal... Predobri su mi, zabavni :)
Korpiklaani
Kasniš...
Ei rista tek sad vidio, na Atheistu sam bio u sredini i jos k tome metacina tak da nisam mogo ulovit fotke, imam par al mutne su...al zato sam ulovio ne tako lose na Pestilencu...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
http://www.imagesforme.com/show.php/635 ... 66755n.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/635 ... 19954n.jpg
Nego http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540276512S:(
Eda, ima ko kakav dobar black/death da preporuci, nešto novije po mogucnosti, da ubijem dosadu pred novi belphegor ?
1- Destroy, Destroy, Destroy
2- Lunarsea
3- Lost Dreams
4- Suncold
5- Evemaster
Možda Vader?
Eda; PLyTrsk1 ... re=relatedS :rotfl: :pray:
Daj nisam novi u tome , naravno da slušam Vader, dajte dalje :(
Pa što si nadrkan tako, samo ti pokušavam pomoći. Eno ti i onih 5 bendova gore pa probaj možda ti se koji sviđa...