Printable View
Sedam i pol ujutro. Ispovraćao dušu maloprije. Život je lijep.
Pripremam se za održavanje dva školska sata. Nisam se dobro pripremio. ;(
Morat ću improvajzati i niš me ljudi neće kužit. :D :(
kulio. primaš goste?
nego leđa me ubijaju, a moram biti sedam sati na faksu + tijelesni.yeah
Pa tak nepripremljen ne xD
Ajde epikura i skeptike će me skužit već nekak, al logiku ne znam dal hoće. EH!
STRES I TO.
Došo iz Zagreba. Kupio 4 knjige, potrošio doslovno zadnju kunu od onoga što sam ponio, uspješan dan. Sad idem nešto jesti i piti dok se ne srušim.
Želim živjeti u Profilu. :(
Pijem čaj od vanilije i odbijam učiti OET i spavati, osjećam se praznoglavo X)
Coffe made not warm. Coffee made cold, because, coffee inside is flesh. No flesh, I mean that is coffee, because very very danger with coffee is warm.= Citat =:
Izvorno postao hansi
:o
Ucim povijest malo sa sestrom.....izgleda da joj profesorica misli da su Slaveni germansko pleme.
Ja sam već tolko toga ćuo od raznih profesora i profesorica da mi dođe da plačem.
Meni je sad profesor iz povijesti zakon, sve sami izvlačimo iz knjige a on čitav sat priča o toj lekciji, skroz uživljen. Al svašta zna i više sam zanimljivih stvari iz starog vijeka naučio u mjesec dana od njega nego od 4 godine povijesti u osnovnoj.
Umoran sam, boli me glava i ništa mi se neda, stoga idem si naručit pizzu i nabacit nba...
Mmmmm pizza. Kako bih sad jednu naručio.
OT: Učim materijale i slušam muziku, nema boljeg :)
Pokušavam zaspati.
http://i.imgur.com/zRoJW.jpg
jedem cips i pricam s malokijem. najbolji cetvrtak ikad
Zašto nisi čili kupio?
Koja ti je to slika na desktopu?
Došo na praksu i lik nas otjero kući. Neću ni pitat zašto nije me briga :D Napravio si sendvič i sad roknit film i do navečer ladovina.
Doma nakon 2 tjedna, konačno vidio buraza, sad slušam muziku i guštam.
Vidi otakua. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Referiram te na moj sig.
Već sam te pitao za taj wall.
Mijenjam žice na gitari.
Sat vremena pjesacio do kuce zbog teroristickog napada na americku ambasadu, divno.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 11028107#1
Ima snimak kako ga snajper pogađa.
daj taj snimak
Neki ljudi se stvarno trebaju ići liječit.
Plače mi se jer su Maestro kartice beskorisne.
Sprski eurokrem je prio bio čista nutela samo 80% jeftinija. Neznam sta su uradili ovih zadnjih godina al kvaliteta je dosta opala :(.
Nemogu dočekat faking petak :(
*Subotu.
= Citat =:
Izvorno postao Looky
Jedva čekam subotu jer je tad Interliber, woo
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ovaj, otvoren je jos od srijede, jebovas.
Inace, sutra sam tamo od 10 do 12 (ujutro), cekirajte plavokosog klinju sa checkered duksom
Moja škola ide u petak na interliber. Ja ću ostat kući igrat Skyrim.
I-mho-teeeep, I-mho-teeep, I-mho-tep, Imhotep, I-mhooooo-teeeep, Imho-teeeeep,...!
Sutra kolokvij iz matematike, dosad su rezultati kolega bili dosta poražavajući, moji će vjerovatno biti isti, zato se sada opuštam i pokušavam osmisliti nekakav raspored da stignem odraditi ostale kako treba X)