dakle treba mi neka moba igra ali da se može igrati offline i da nema nikakve potreba za spajnje na net,poput dote...
Printable View
dakle treba mi neka moba igra ali da se može igrati offline i da nema nikakve potreba za spajnje na net,poput dote...
imas ih kakvih hoces i kolko hoces... bas sam ovaj tjedan pregledal 300 strana na jednom site-u, je da ima svih verzija, al ima odlicnih igri...
edit: reci kakve te zanimaju...
Tražim dobru driving simulaciju, nisam ništa igrao još od TOCA RD 3.
dota se može igrat offline.= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Race Driver: GRID= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
GTR2
Kad smo vec kod jurilica...
Dajte mi preporucite neku igru sa Motocrossom.
Treba bit sto zabavnijaS(dakle realnost nije bitna) i mora imati split screenSza barem 2 igraca!
Starost nije pretjerano bitna, ali pozeljno bi bilo da i lijepo izgleda.
Reko bi ti Motorstorm, no to je samo za PS3.
Jedino motocross madness mi pada na pamet, to sam dosta igrao kao klinac, ali stvarno se ne sjećam da li ima split screen.
Trebam preporuku nekog hack and slasha. Klasičnog PC izometrijskog. Kupio sam salvu tih igara u zadnjih par godina, uključujući Titan Quest s dodatkom, oba Torchlighta, Deathspank serijal i još ponešto čega se ne mogu sjetiti. Skoro ništa od toga nisam igrao, osim prvog Torchlighta i sad ne znam s čim bih počeo.
Tražim nešto što će biti zabavno s vremena na vrijeme. Da je dugačko, izazovno raznoliko i s hrpom loota.
Mislio sam da mrziš Diablo.
Očito traži materijale po kojima bi kasnije lako mogo srati.
Jedino Deathspank mi se čini zanimljivim od navedenih.
Meni je recimo Dungeon Siege 2 bio fenomenalan. Mnogi su mu davali prosječne ocjene oko 7, ali meni je gameplay baš nekako super odgovarao, tako da bih igri bez razmišljanja dao 9. Šteta što su trojku totalno usrali.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Sacred. Dobro će mu doći hejt.
Sacred je najgora igra ikad. To sam igrao davno I stavio kao primarni skill jahanje. Ujebao sam cijelu igru, ali konj je bio raketa.
Peglaj Torchlight, meni je vgg i megabrz je, pogotovo dvojka. I u dvojci imaš dosta sidequestova i tih pizdarija, ljubimca ćeš svako malo slat u grad da proda loot jer će ga bit masu, a na kraju imaš i nekakav dungeon-map generator nešto.
Baš počeli nedavno Admir, Neven i ja zajedno peglat al nismo već jedno 2 tjedna sigurno, ja uglavnom nemam vremena a Neven se navuko na Planetside.
da, nek počne tl2, baš me zanima kako će ga popljuvat.
Diablo 3, nakon početne katastrofe, dalje može biti samo bolji.
Koji lvl ste? Ja sam ~30 koliko se sjećam, igrao u coopu ali smo isto stali prije koji tjedan zbog obveza.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Cirka 15. lvl sad.
kad budete planirali igrat javi preko pma/nečeg pa prašimo:)
Sacred 2 onda. Original je uvertira u odnosu na nastavak. Mislim da ga GamersGate ima za siću trenutno zajedno sa ekspanzijom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni se Sacred nikad nije svidio, bio mi je strašno monoton, a i sam gameplay nije bio dovoljno dinamičan. Igrao sam gotovo sve HnS-e osim Dungeon Siegea i Torchlight 2... jedini igrivi HnS je Diablo. Diablo 2 rula, Diablo 1 ima svoje čari, ali kao HnS mi ne pije vodu, dok Diablo 3 ima potencijala kroz patcheve, no zadnje kad sam ga igrao je ostavio gorak okus u ustima.
Dungeon Siege je najimerzivniji hack and slash i ostavlja taj dojam duge avanture koji mi još nije prevaziđen, djelomično zbog nedostatka ikakvog loadanja u igri, divnih krajolika i dugih, izazovnih dungeona.
A i prilično je zabavno kombinirati 8 likova. 1 ili 2 mazge, pitanje je sad :)
Da, jako mi je žao što to nisam igrao kad je bilo aktualno. Jel igra odoljela iskušenju vremena ili je ne graciozno ostarjela?
Dungeon Siege 2 je genijalna igra, ponovo sam ju prešao nedavno.
Kad kažeš prešao... Koliko traje prohod i da li nudi "beskonačan" content kao Diablo u smislu viših težina, loota i tak to?
Iskreno, ne igra mi se nešto takvoga, ali ako ima jasno definiran početak i kraj, onda bi odigrao :D
Nije dugačak kao Diablo 2. Ni izbliza. Mislim da je negdje kao Diablo 3, ali to zato kompenzira odličnim grafičkim izgledom, hrpetinom loota, odlično pogođenom mehanikom igranja. Zakon je igra.
OK, igrati će se, hvala. Sva 3 su must play ili samo dvojka?
Po meni, dvojka je must. Ostalo ako se baš nađe vremena.
Kakva dvojka, jedinicu igraj :(
Trojka je sasvim druga igra.
Dobra je, ali nije to više to.
Dvojka mi je nekad davno bila dobra i mogu reći da mi je to jedini pravi PC H&S koji valja.
Dvojka je dobila jako lošu ocjenu u Bugu. Gdje ćeš naći bolju preporuku?
Igraj jedinicu prvo.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Igra ima jako lijepu atmosferu, glazbu i iako je grafika danas već stara, ima neku 'čar' još uvijek. Budeš vidio, nekako se lijepo uklapaju glazba zvukovi i grafički stil.
Dvojku sam igrao i ima 'bolji' izgled borbe ajmo to tako reć, recimo kao u MMO igrama imaš skill di svi neprijatelji odjednom napadaju tebe, dok ostala ekipa može tuć po njima neometano par sekundi. A to ti vizualiziraju tako da lik lupi oružjem o štit npr.
Mislim da je i loot bio više random u dvojci ali nisam siguran.
Stao sam igrati kod pustinje, nekako mi je dopizdilo.
A trojka je skroz drugačiji tip igre, odigraj demo od svih pa vidi, najpametnije.
Jel mi moze netko preporucit neku kolko tolko dobru igru piratske tematike? Age of pirates serijal ima jednostavno previse bugova da bi bio igriv, al su odlicno napravljene pomorske bitke. Nesto tipa toga?
Tj neku igru sa dobro odradenim pomorskim bitkama?
Pirates of the Caribbean aka Sea Dogs 2. Najbolja piratska igra.
Ma to su isti ljudi radili, akella, i svi nastavci su im jebeno bugoviti.
Jesi igrao tu igru? Ja jesam davno i ne sjećam se da je bilo bugova, samo su kontrole sakale ali to se dade lako sredit.
Age of Pirates 2 sa Gentlemen of Fortune modomSako si igrao samo vanilla. Ako nećeš to [opet]Sonda imaš Sid Meier's Pirates!, a ako te zanimaju MMO vode onda imaš Pirates of the Burning Seas za kojeg sam čuo da je solidan premda su mu kopnene borbe nezgrabne. Ili čekaj Caribbean!Sod tvoraca Mount & Bladea.
Neku dobru stranicu sa psx romovima, može na pp.