Hammerfall + Sabaton
8.4. Boogaloo
Ide se zbog Sabatona
Printable View
Hammerfall + Sabaton
8.4. Boogaloo
Ide se zbog Sabatona
hamerfall više ne volim a sabaton mi ima par dobrih...mazda
OMG dva prejaka benda,moze moze,opet sabaton jedva cekam,znaci opet cu vidit sabaton,diggere,prvi put hammerfall i iced earth 21.02 u boogaloou.kakva godina:)
Sad je pitanje kolko ce se koncerata otkazat : ))
ma od kud ti taj info? :D moze link pls?
isto ko i za napalm death i sepulturu jel mi netko moze dat link di pise da dolaze?
hvala
EDIT= ICED EARTH 12.2. ???? ma ajme meni ide se i na to!!! :D :D
dajte link na svo troje, ja nis nemrem nac :D
Za najave koncerata odi na forum cmar-net, tocnije ovdje.
Većinom su prilično pouzdane informacije, iz razloga što ih stavljaju organizatori samih koncerata.
iced earth, nisam znao da dolaze, zanimljivo, mislim da bi ih mogo opet ic gledat :)
fala duke, bio sam na cmar-u ali ovaj dio nisam vidio ^^
btw ovaj Saxon mi je uzasan, zas su oni sa IE :(
IE u ZGu? Na to moram ić.
evo ja počela slušat metal iz 80 -ih(bendovi poput Judasa Priesta,Dio, Skid Row, Iced Eartha, Alice In Chains, Def Leppard,Montley Crue, Metallice..) i mogu reć da mi takav metal zaista odgovora, a ne ova sranja danas gdje se samo deru..
Iced Earth u Zagrebu?
Još samo da mi je nagovorit roditelje da mi dopuste ići.
Budući da sam daleko od Zagreba, sumnjam da će to biti moguće. :(
Deraše se i onda bendovi, ali ne bijahu u prvom planu kao danas. Btw, motly crue je glam rock a ne metal, a nisam baš siguran ni za skid row što jesu, premda su mi oni ok.-
a valjda češ na nightwish moć otić :wink:= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Pitanje je hoću li i na jedno?= Citat =:
Izvorno postao smartass
Ako ništa, za Nightwish ću se dogovoriti s prijateljima.
Samo nažalost, rijetki moji prijatelji slušaju Iced Earth. :(
Sva sreća pa ih dosta sluša Nightwish. :D
Hammerfall i Sabaton. Sabaton i Hammerfall. OMG OMGZ HEMAFOL I SABATON DOLAZE NEMREM VJEROVAT ISUSEKRISTE MY LIFE IS NOW COMPLETE \m/
Deranje= Citat =:
Izvorno postao smartass
Još malo deranja
Omfg vid ga kak se dere, ovo je fkt nerezumljivo mislim kuiš fkt ono
[quote=###DK###]Pitanje je hoću li i na jedno?= Citat =:
Izvorno postao smartass
Ako ništa, za Nightwish ću se dogovoriti s prijateljima.
Samo nažalost, rijetki moji prijatelji slušaju Iced Earth. :(
Sva sreća pa ih dosta sluša Nightwish. :D[/quote:azjcw1ys]
mogu s tobom? :cry: .....hehe :rotfl:
Nema problema. :D
hehe, joj frendica mi ide isto na koncert...hehe :D
Trebam stvari kao Khold duke, daj nesto sto ima vise od jednog albuma, ne moze me drzat ovo ovoliko dugo :(
Iced Earth ima svega par demo albuma u 80-tima, sve ostalo izašlo 90-tih.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Alisa u Okovima nikako ne spada u metal, a bome ni u 80-te jer su i oni, kao i Iced Earth, osnovani krajem 80-tih, a studijski albumi počinju izlazit u 90-tim.
Obituary, Amon Amarth, Legion of the Damned
22.03.2009 Boogaloo
Bokte, koncert godine :D
:O
Obituary u Zagrebu :O
:) Pa taj bend je izdao 5 albuma do sada, pokušaj te nabaviti. Ili poslušaj orginalni bend clanova Kholda, Tulus, koji se nedavno opet okupio.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
A imam i jednu preporuku nevezano za to, One - man Thrash metal bend s blekerskim vokalima i laganim Punk utjecajem, Toxic Holocaust. Zadnji album je bomba, i ispravio je najvecu grešku prijašnjih, lošu produkciju. Album ko da je ispao ravno iz 80.-tih, i stvarno ga toplo preporučujem.
dakle ovako nekako moj raspored izgleda
4.2. Grave Digger +Alestorm,22.03 Amon Amarth +Obituary, 08.04 Hammerfall+SABATON ,21.02 ICED EARTH+SAXON,11.2.Kreator + Caliban
stim da je jedino kreator upitan zbog para.diggeri se moraju opet vidjet,amon amarth sam jednom propustio necu opet,sabatone moram opet vidjet,hammerfall prvi put,IE netreba ni komentirat,a na saxonu gustanje:)
to sve u zagrebu ??
jep potez boogaloo-tvornica.
Izašel novi album Northern Kingsa - Rethroned
Jedna od obrada je Sinatrin My Way...
good stuff...
Nešto kao My Dying Bride?
A da nije Cradle Of Filth
forrest of shadows, anathmea - silent enigma album, paradise lost prva 4 albuma
aic spada u alternativni metal. ae, kako them bones na primer nije mjetal? ili would, ili...
a ja slušam slejuuu