nope.
Printable View
nope.
haha :rotfl:
Sada je finale odite gledati. Mrš!!!
Finale gledam, CLG u blagoj prednosti i igra se crasha, sve stoji...
:(
Odličan game, napeto, i onda ovo...
Ljudi, prešao sam 20. level pa bih volio da mi netko objasni ove fore sa runama, želim att speed i crit i digod malo damagea. Pa koje da kupujem gdje da ih stavljam i te fore.
Za početak, one koštaju. Puno. Prvo kupi neki versatilni set (9x crveni attack speed i magic penetration, 9x žuti mana regen per level, 9x plavi cooldown per level, 3x quint health), a onda dopunjavaj po potrebi.
Dobar starter set od 3 stranice su:
Physical: 9x AS Red (3690), 9x Armor Yellow (1845), 9x CDR/lvl Blue (3690), 3x MS Quints (6150)
Magical: 9x MPen Red (3690), 9x MP5/level Yellow (1845), 9x AP Blue (3690), 3x HP Quints (6150)
Tanking: 9x MPen Red (3690), 9x Armor Yellow (1845), 9x MRes Blue (1845), 3x HP Quints (6150)
Eh, sad... alternative...
Za čisti DPS, ArPen je bolji od AS rune, ali je AS runa bolja u šumarstvu i na champovima poput Caitlyn i Yi. Crit Chance je jako OK runa na nekim champovima. Crit Damage nikad nemoj kupit, sucka očajno. AD rune su jadne, ali jeftine. Ali jadne. Nemoj ih kupit. Magevi imaju samo MPen na izbor tu. Tenkovi su većinom magical damage, ali ih ima par fizikalaca koji su dobri sa AS ili ArPen runama.
MP5/lvl je odlična runa, i primjenjiva je na svim mana champovima. Većini fizikalaca mana nije problem. Tenkovima ponekad je, ali im je Armor daleko potrebniji u ranim fazama: svi tenkovi suckaju rano. Prvo kupi MP5/lvl, a onda, kada si gotov sa ostalim runama, Armor.
Cooldown per level je odličan, i košta duplo manje nego flat CDR. Ja ga često koristim na Physical i Magical likovima jer je toliko zakon. Flat AP je odličan način da uspostaviš dominaciju nad laneom, možda čak i za FB. Flat MR je odličan i učinkovit i jeftin. Prioritizirao bih kupnju CDRa, i onda ostalih kada si gotov.
Movement Speed i Health. To su jedine prave opcije. Gold/10 je isto OK ako često igraš supporta ili tenka u ekipi. Prvo bih kupio HP rune, dok se ne navikneš i postaneš dovoljno dobar da koristiš MS quintove kak spada.
I farmaj IP. Mnogo IPa. Ovo košta. Puno.
Za početak mu je ja mislim bolje ići sa MR plavcima, može i per level uzeti, u svakom slučaju su dosta korisnije od CDR (bar meni).Ali većina ovog zavisi od champova koje igraš, tako da ti je možda bolje uzeti armor žute ili hp/lvl žute, zavisno koga igraš.
Also Boz, AD rune su dosta zajebane, full AD runepage+Doran daju Ashe kojih 90 dmga na lvl1 to znači da može ubiti bilo što koristeći volley+crit+2 napada kombinaciju ^^
Ja s xinom imam na pocetku 82 dmg sa dorans bladeom+10 armor penetration,early kill zagarantiran.
Ista stvar s ezrealom.
nznm, al armor pene rune su mi najbolje (crvene+ljubicaste), total 25 armor pene na lvl1(25 rune+6 od masteriesa ak se ne varam). osigurava fb svaki put kada na nekog naletim u bushu gornj/doljnji lane.
also hp/lvlu se ne isplati. ako vec uzimas hp rune uzimaj hp koji ti odma daju.
bolje 250hpa na lvl1 imat vise, nego na lvl18 imati 400hpa vise. jer 400hpa u toj fazi igre znaci isto kolko komarcu kurac.
jopax, ad rune sakaju. rade uzmes nesto korisnije kao sto je armor penetration jer ce ti to sluziti kroz cjelu igru vise nego 0.95*9+0.28*9+0.43*9+2.25*3=21.kusur dmga vise na lvl1. i armor penetration od 31 na lvl1 je korisnije od tih 21dmga, veci dmg output imas.. dosad me nisu iznevjerije armor pene rune na midu sa nekim charom, kao recimo noc :D
10 armor pen ti definitivno ne osigurava early kill, rune ti ovise o champu kojeg igraš i njegovoj ulozi, boz ti je sve super opiso.Ja recimo na Urgotu na prvom levelu imam 31 armor pen i radim true damage gotovo svim champovima pa mi to neznači da ću ubit odma nekog. Od quintova ti se jedino ovaj gold per 10 ti se ne isplati uzimat za ništ drugo osim support uloge kao što su soraka, sona etc, etc. Možda su relativno jeftine i izgledaju ti super primamljivo, ali vjeruj mi više se isplati štedit tu lovu i kupit primjerice health quintove ili movement speed quintove. Ja bi ti prvo preporučio da se odlučiš šta najviše voliš igrat, koju ulogu, pa kreni sa runama za tu ulogu, ili točnije za specifičnog champa. Ja se iskreno na 20. levelu nisam previše zamarao runama, radije sam bolje upoznavao uloge unutar igre.
na lvl1 sa 31 armor pene radis vise od 100%dmga. puno vise. ako neko ima 31 armora na lvl1 (lol ko to ima? samo tenkovi sa tek buildom, al njega neces ici ubijati na lvl1..) onda tek radis "true dmg". ako ima recimo 15 armora ko prosjecan champ onda mu radis, ovako odakativno, 120%dmga. sada ako iams jos neki dmg boost, kao recimo 1. od noct i njen pasivni lako mozes nekome odvaliti prek pol hpa u 2 udarca na lvl1.
ak ne vjerujete pokazem :P
sa 31 armor pene radis okvino "true dmg" sve do lvla 4-5-6, ovisno o protivniku i njegovim runama/champu
Ne baš, ARPen ti smanjuje armor samo do nule, dakle možeš samo raditi true damage, ništa više, isto je i sa % redukcijom koja ne može ispood nule, jedino flat reduction poput Malady-a, BC-a i određenih spellova (Kogov Q, Fiddlov pasiv) mogu da idu ispod nule.
I nije samo stvar čiste štete, ovako ogroman dmg na prvom lvlu totalno sjebe protivnika i natjera ga da se jebeno pazi u laneu što ti omogućuje dosta lakše farmanje i harras.Također od ovoga može koristiti i Rene koji sa W-om na prvom lvlu može da uradi kojih 200 dmga ako se dobro sjećam :D
sa armor pene nemozes ici u eng armor. ali sa armor redctionom mozes. dakle black cleaver+starks mogu spustiti armor ispod 0. i last whisper
To sam i rekao, ali LW ne može jer on smanjuje za 40%, dakle ne može ići ispod nule, pogotovo zbog načina na koji ga oni računaju jer se armor smanjuje po ovom receptu.
Armor-Flat redukcija-ARPen-Postotak.
Tako da je LW (i po tome Void staff) učinkovit samo ako protivnik masno stacka resiste (dakle preko stotinu) inače je u svakom slučaju ARPen puno bolji izbor.
last whisper povecava tvoj armor pene za 40%. nista ne smanjuje. znaci na 100armor pene ti ces iamti 140 armor pene
Sa % armor penom se nemože spustit armor ispod 0, dok se s flat armor penom može. Što se tiče negativnog armora, recimo da target ima 10 armora( 9,1 % reducirana šteta), dakle osoba sa -10 armora bi primala 9,1 % bonus štete, znači na nekoj bazi od recimo 100 damage, bi to bilo 109,1 damagea tom targetu, isto tako sa -20 armora 16,7 % bonus štete...
Last whisper ti ne povećava ArP koji već imaš za 40% (iako bi se iz tooltipa moglo tako shvatiti) već ti dava 40% ArP.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
LW ne povećava ARPen za 40% nego penna 40% metinog armora.
Ili da se ne raspravljamo evo detaljno: http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Armor_Penetration
E:Ninđo prokleta bila
Lord, krivo kužiš Last Whisper. On ignorira 40% armora. Ne povečava tvoju penetraciju za 40%.
Ispred svega ide Percent Reduction, kao od Wukonga skill. Zatim ide armor reduction(Black Cleaver itd). Nakon toga flat penetration (Brutalizer itd). I na kraju Percent Penetration (Last Whisper itd).
Sve može penetrirati ispod 0 Armora, s time da je mehanika ista kao obrnuta formula za sam Armor (nije ista, jer bi -100 armora bilo beskonačno damagea).
U svakom slučaju, svakom izračunu i svakoj situaciji, ArPen rune su bolje od AD i Crit Damage runa. Bez iznimke.
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Sve ovo stoji, ali lik je tek lvl 20, kada dogura do lvl 30, onda mu se rune više neće sviđati i počet će kupovati likove jer bude želio istraživati malo :)
Po mojem sudu je bolje kupiti likove prvo, da vidiš koji će ti biti main i onda kupiti rune.
za mene postoji jedno jeftino rijesenje za ad / ap likove
crvene: armor penetration / magic penetration
zute: flat armor
plave: magic ressist
ljubi: hp
Iako ja sad imam vec sve moguce rune i 7 runepage-a te za likove koje trenutno igram poslozim sve do najsitnijih detalja kako mislim da treba
slažem se, tako ja imam osnovni AD i AP runepage. Jedino ja na ljubičaste imam Arpen (AD runepage) i flat AP (na ap runepage) .= Citat =:
Izvorno postao Sweron
da sam je skupo to sve nakupit, a ove hp ljubicaste su generalno dobre za sve= Citat =:
Izvorno postao Stryder
prije neg izadem iz stana.
nabijem vam vas surrender.
svima odreda.
le fu.
Note to self: kad netko mahnito počne pisat "kurwa" u team selectu, qoueue dodgaj. Poljaci bi trebali položit nekakav test prije nego ovo skinu, užasno sjebani ljudi što se tiče ove igre, nazovite to rasizmom ili čime već, to ce i dalje ostati činjenica.
woohoo 6 winova zaredom! :)
malo sam igrao s ezrealom nakon dugo vremena, score 13/2/10 ^.^
:rotfl:
BTW, novi skinovi, pogledaj si za Talona(they suck ass):
http://lol-game.ru/forum/index.php?/top ... v-v100124/