Hitman bilo koji.
Printable View
Hitman bilo koji.
U TES-ovima može biti stealtha, probaj Morrowind.
Moze preporuka ne preteske avanture, da nije horor. I malo starija da je mogu pokrenit.
full throttle
Full throttle, Sam and Max, Grim Fandango, Maniac Mansion, Brain Hotel
Syberia
i sam & max i grim fandango su poteške avanture, stoga nisu preporučljive za nekog ko traži neku "ne pretešku" avanturu. maniac mansion je nešto sasvim drugo, i mislim da bi se na to trebalo bacit tek kasnije, kad se izgustiraju prave avanture. dakle, full throttle ili the curse of monkey island, ja bih to dodao= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Meh, i Full Throttle zna ponekad biti težak. A Sam and Max, aludirao sam na ovo novo što epizodno izlazi od 2006, to je vrlo lagano, a ekstremno komično.
Neka igra sa srednjovijekovnom tematikom da nije strategija,zna neko?
Mount & Blade. Iako malo jest blizu strategije.
@majstoro- Medievil ( bar mislim da je medieval tematika), Robin Hood
Assassins Creed 1 također.
cek sa mount i blade igras sa samo jednim coekom?toooooooo takvog te volim xD
btw.robin hood strategija
medievil neki kostur :D
tako da je mount i blade veoma dobar izbor :D
Al onda uzmi M&B Warband i mod 1257 ili tako nešto za realistični setting.
Tražim...
... sve igre koji bi bilo vrijedno odigrati, od cca. 2008. nadalje. naravno, osim megahitova poput GTAIV, CoD i sličnih. znači manje razvikane a opet vrijedne igranja.
Opet, Mount and Blade. Čini mi se da je negdje iz 2008. Ne pada mi trenutno na pamet ništa drugo a da nije nimalo razvikano.
Enclave= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Joan of Arc
Knights of the Temple
Thief 3 - Deadly Shadows= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Mada nutra imaš i mix Steampunk/Mystery/Fantasy, a bome i pomalo Horrora te je smješteno u kasiniji srednji vijek!? Fenomenalan sneaker.
preporucite najbolji F2P mmorpg, setting nije vazan
WoW. Mazni karticu od staraca. Moji nekuze vec 2 god.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
da...nesto drugo
Voyage Century online? Bar kad sam ja to igrao je bilo dobro.
World of Tanks, iako je i sad u beti dosta je lako upasti, i nije baš klasični MMO :)
ljudi..trebam pomoc !!
dali netko,bilo tko zna kakvu igru sa motorima,ali gdje motor mozes slagati,od boje,pa do motora samoga,itd......??
plis !!
:D TnQ
HALP!
Tražim neku stariju city-building igru.
Ceasar,Tropico,Sim city.(to su sve podugacki serijali,tako da najverovatnije neces imati problema pri pokretanju tih igara,drugim recima,ima i starijih i novijih delova,biraj) u principu,to nisu zahtevne igre,sumnjam da ces imati ikakvih problema.
danke schon.
Neka Strategija na poteze s mendžmentom
kao Civ i TW
setting nije bitan ;D
victoria
help me now...neku dobru 2 player ili coop igru...nemojte mi nikakve aute, sportske, strategije ili wormsiće :D
i da to da na jednom pc-u...no lan, no multi
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Alpha Centauri, Firaxisov klasik, ništa više ti ine treba :)