Ghost in a Shell ima dva filma i seriju koju je poželjno pogledat da b i se shvatio film, a trenutno baš i nemam vremena za dvije sezone serije odgledat. Budem u neko nedogledno vrijeme hvala na preporuci, ali ako tko ima kakav stand-alone film....
Printable View
Ghost in a Shell ima dva filma i seriju koju je poželjno pogledat da b i se shvatio film, a trenutno baš i nemam vremena za dvije sezone serije odgledat. Budem u neko nedogledno vrijeme hvala na preporuci, ali ako tko ima kakav stand-alone film....
Akira je prejeb anime, inace prezirem cyberpunk al on moze da prodje. Gost in the shell sam nekad davno gledao i tjeram sebe da opet nabavim al mi mrsko, jer sam peder...
Baš naletio na ovo... možda ti se svidi, ja samo znam da me trailer nabrijao i da ga moram nabaviti. :)
Nahvalih dovoljno Akiru u ''koji ste film pogledali'' temi hahha. Da istina, prejeben je....
EDIT: Hvala Raz, budem provjerio. :D
Još to nisi pogledao?? :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kak ide ona pjesma..."Ti razočarao si me..." :) Obavezno ga pogledaj, predivno nešto.
/agree= Citat =:
Izvorno postao Aral
Prezakon film. Također, svakako čekirati odlično odrađenu eng. dubbed verziju... Ako zbog ničeg, onda zbog Picarda. :)
OMFG :rotfl: Sad sam slučajno išao chekirat Detroit Metal City mangu, i prva rečenica u prvom chapteru glasi:
Yesterday I raped my mom! Tomorrow I'm gonna carve up my dad
Krepo sam xD Već neko vrijeme odgađam čitanje mange, možda bi mogao počet.
edit:
Every woman I see is a slave to me..When I wanna do it I just slit their fucking throats...
Ahahaha, ovo čitam ziher, pogotovo sad kad vidim da je lik koji piše tekstove neki zbunjola :rotfl:
edit2: Lol, ima i OVA od 12 epizoda...nabavljam.
death note je isto dobro napravljen. ^^= Citat =:
Izvorno postao Raz
nego, vratio se ja sa lana..vrijeme je da zavrsim sa uminekom :P
Dok završiš ima da nabaviš Vizual Novelu pa da zajedno igramo i diskutiramo. :P
Inače pogledao Steam Boy, odličan film. Da ima malo više character developementa (što kod glavnih likova, što kod sporednih i njihovih motiva) i da junaci priče nisu toliko tipični za takav avanturistički žanr bi bilo savršeno. Ovako... 9/10
Morat ću ga još koji puta pogledat, što jer je odličan, što jer nisam sve scene uspio polovit. :)
= Citat =:
Izvorno postao Aral
:)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Iako, prije prebolesno nego predivno, ali svakako rofl... Ja sam se odvalio. ^^
Inače, izašao je novi/stari moe moe kyun chapter K-On! mange u ful koloru... Damn, kad će više druga sezona... ^^
Izuzev toga, opet malo čekiram anime merch... Dance in the Vampire Bund i Sora no Woto imaju zgodnih stvari...
Bilo bi fora nabaviti nešto od toga, još da nije toliko overpriced...
Koji ručnik :rotfl: Da, DMC je baš sick...i smiješan :rotfl:
Heh, zanimljivo mi je kako naprave ove covere za dakimure sa svakim anime likom u istoj pozi. :)
Inače... wtf. :rotfl: :pray:
(moguć spoiler od school days ^^)
@PR3DAT0R: Sad sam se sjetio, ako nisi pogledaj Sky Girls :)
Will do!
... Worms? :)
Šteta što će se izgleda uskoro [gg]Ssubs ekipa opet raziđi na neko vrijeme, dosta sam animea pogledao baš sa njihovim subsima. :(
Nego malo sam se prisjećao Genshikena ovih dana, jedan od rijetkih animea koji otakue razmatra sa kao ozbiljne strane. Naravno, to ne znači da nije urnebesan.
Wow, zgodne čarapice.= Citat =:
Dance in the Vampire Bund Mina School Uniform T-Shirt Mix Gray
In other news, dovršio sam DMC.
Šteta, oni su mi jedni od fav subbera :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Naruto chapter je vani, isto kao i Bleach. One Piecea nema ovaj tjedan.
edit: Zadnja strana Naruta...goosebumps :pray: Ak bude sve ok ovo će bit jedan od najepic fajtova ikad, Sasuke vs. Naruto u sage modu.
edit2: Kirsten Dunst "pukla" na ulicama TokyjaS- lolčina.
Nova Lady Gaga... zakon. W3DR4N će biti oduševljen.
Enivej, druga epizoda Kananagatari je bila mnogo bolja od prve. Interakcija između likova i razgovori su bili mnogo kvalitetniji (čak i oni sasvim random koji ne pridonose ničemu), a nije mi smetao ni razgovor usred borbe pošto je bio dobro usklađen i smislen, za razliku od onog dosadnog iz prve epizode. Doduše, mačevanje rukama i same bitke su mi još uvijek pomalo apsurdne, no dobro. ;[
Gledam Azumanga Daioh. Blesavo i u stilu Lucky Star, samo s više plota. Lajkam.
OP ulazi u kategoriju "toliko loše da je dobro".
Sad tek gledaš. :(
Majke mi, ja ću neke od vas stvarno morati prestati smatrati ozbiljnima anime fanovima dok ne predočite životopis. :eyebrows:
Seitokai no Ichizon, check it out. I jel se isplati gledat Valkyriu?
Meni je bio dobar, ali je dosta predvidljiv i predkraj postane prilično klišejan. Vrijedi ga čekirat barem zbog WW2 settinga koji nije previše puta viđen u anime-u.
A majke ti, lol :rotfl: Već sam mislio da će pjevat na japanskom.
"I think i'm turning japanese...I really think so" :pray:
Može li mi netko dati link za download Naruto episoda, ne Shippuden nego one prve, na Narutocentral su nestale.. :(
Imaš PP. ^^
Inače, neznam jesam li to samo ja ali ova Kirsten mi ima katastrofa glas. :(
A nego kaj si očekivao? :eyebrows:
Nešto keči... što ustvari i bi bilo, da nema njenog glasa. :)
Hm, mogao bi danas konačno završit Elfen Lied. Izgleda da su konačno krenuli sa prošlošću meni jedinog zanimljivog lika u cjeloj stvari... Lucy.
Ja se ne smatram ozbiljnim anime fanom. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
I majkemi, htjedoh gledati prošlo ljeto kod bake, ali subsi su bili sjebani pa sam odustao. :)