Taj ružni korpsepaint mi nikad nije bil jasan. I još k tome svi imaju potpuno identični.
Bogati pa ko more takav bend shvatiti ozbiljno? :)
Kad god vidim nekoga s takvim korpsepaintom sjetim se klauna...
Printable View
Taj ružni korpsepaint mi nikad nije bil jasan. I još k tome svi imaju potpuno identični.
Bogati pa ko more takav bend shvatiti ozbiljno? :)
Kad god vidim nekoga s takvim korpsepaintom sjetim se klauna...
Qvsq6_8Hzo8
Najbolji ikad.
Upravo naišao na ovaj band: At The Gates. Evo jedan video
Btw, oni Illogicisti ownaju.
At The Gates je klasik.
Dosadi veoma brzo kao i sav melo death.
slaughter of the soul valja ostalo mi nealja.
al lijepo je da lindberg sad pjeva u superiornijem bendu. :D
Disfear :D I meni su također bolji od At The Gatesa.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
L'Ordre du TempleS- Et In Arcadia Ego
Više nego solidna kopija Summoninga, preporuka fanovima istih.
I jedan quote sa arhiva, nevezan za bend :
S= Citat =:
If you live in an english-speaking country, refrain from showing your kids black/death metal, unless you want them to come home and ask you "daddy, why does my teacher say Jesus was a good guy if Quorthon wanted to kill him?" or "Daddy, teacher said spilling someone's guts was wrong. SO I CUT HER OPEN AND SPILLED HER GUTS WITH A KNIFE, DADDY. THEN I BURNED HER CORPSE."
Zbog ovakvih postova volim lurkati na njihovom forumu. :)
evo tek sam sad cuo novu stvar s nadolazeceg albuma od Megadetha, Head Crusher(http://www.myspace.com/megadeth), isusati koja bomba...vidi se utjecaj Chris Brodericka:)
Inače ne volim Megadeth, ponajviše zbog seljačine Mustainea, ali moram priznat da je stvar bolesno zarazna :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
nisam ni ja neki velki fan, al ova stvar je :pray: valjda zbog Brodericka na gitari, lik je genijalac...ugl, 7,8 put mi se stvar vrti :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
koliko god moram priznat da je mustaine u nekim situacijama seljačina teške kategorije, al jebemu, zna napraviti predobre pjesme :D
Tornado of souls \m/
Ček...Po čemu je on seljačina?
ima problema s samopouzdanjem.
i white trash je.
al gg je.
Covjek je postao born-again hriscanin nakon 20 godina pljuvanja religije, vlade i drustva. Ono.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Upravo to, ali da malo pojasnim:= Citat =:
Izvorno postao megalodon
About Rotting Christ
They also have had to cancel some shows, most recently in May 2005, when Megadeth frontman Dave Mustaine refused to play at a Greek concert if Rotting Christ were on the bill.[13]SIn response to their forced cancellation, Sakis noted:
"I didn't expect something like that from Dave Mustaine, because, you know, he's supposed to be metal — you know, 'metal band,' all metal ... I just feel sorry for him and for every new Christian with new ideas, because we think Christianity is the worst thing to happen in human history. This is a well-organized trick in order to control society, so when I see someone that's very much Christian, that's full of the system, I feel very sorry for him because he's not free."
Da, seljačina je.
[quote=Duke of Earl]Upravo to, ali da malo pojasnim:= Citat =:
Izvorno postao megalodon
About Rotting Christ
They also have had to cancel some shows, most recently in May 2005, when Megadeth frontman Dave Mustaine refused to play at a Greek concert if Rotting Christ were on the bill.[13]SIn response to their forced cancellation, Sakis noted:
"I didn't expect something like that from Dave Mustaine, because, you know, he's supposed to be metal — you know, 'metal band,' all metal ... I just feel sorry for him and for every new Christian with new ideas, because we think Christianity is the worst thing to happen in human history. This is a well-organized trick in order to control society, so when I see someone that's very much Christian, that's full of the system, I feel very sorry for him because he's not free."
Da, seljačina je.[/quote:2zo4e6so]
za to nisam ni znao...redncek.
al svejedno, nova stavr<3
O...Šteta. :(
Možda jednostavno ne želi kršiti neke svoje stavove.
A u tome ne vidim ništa loše.
To je koncert, oni su samo trebali biti na line-upu, Dave sigurno nije trebao komunicirat s njima ako nije htio, i to što je napravio je odvratno bahato, uskogrudno i netolerantno. Nema veze sa stavovima, oni se nisu žalili na Megadeth zato što je Dave nažalost počeo brijat na kršćanstvo, što je sigurno protiv njihovih stavova.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Toliko dugo pljuvati po crkvi i onda postati dio iste, jednostavno je licemjerno i gadno.
[quote=Duke of Earl]To je koncert, oni su samo trebali biti na line-upu, Dave sigurno nije trebao komunicirat s njima ako nije htio, i to što je napravio je odvratno bahato, uskogrudno i netolerantno. Nema veze sa stavovima, oni se nisu žalili na Megadeth zato što je Dave nažalost počeo brijat na kršćanstvo, što je sigurno protiv njihovih stavova.[/quote:340z6ot1]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":340z6ot1
Da, ali opet svirati s bendom koji se zove Rotting Christ nije svejedno ako je čovjek kršćanin.
Mislim, sam naziv je provokativan.
To što je čovjek pljuvao po Crkvi i onda postao dio iste je promjena stava, a u tome nema ništa loše.
Isto kao što ti pljuješ po Psetu zbog onoga što je bio, a sada je postao uzoran forumaš.
Promjeni stav. :D
Poenta je sto je Pseto i dalje idiot, a i crkva je i dalje glupa. Ne, ne pljujem po vjeri, nego organizaciji, crkvi.
DOSTA!Nećemo još jednu svađu i zvat jedni druge glupima,seljačinama,izmanipuliranima i sl.
Vratimo se lijepo na temu.
A slušaj, Rotting Christ ne vrijeđa samo organizaciju, nego i samu religiju, kao i njezine vjernike.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Navedi tekst. Za naziv su i sami izjavili da je cisto tu zbog zloglasnosti, a ne zbog nekih uvjerenja:D
To ne mjenja činjenicu da se Dave ponio kao najveće govno.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
DK,molim čitaj post iznad svoga.Nemojmo da ovo prijeđe u debeli off-topic i svađu koja bi završila s pobrisanim postovima i(li) accovima.
Ma nije uopće bitno zbog čega. Gledaj iz Mustaineove perspektive.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Imaju takav naziv, ne sumnjam i slične tekstove, a zna se njihov stav o religiji.
Dakako da je provokativno. E da, bolje da stanemo.
Nego, sluša li itko Sonata Arcticu?
Samo nek se ne jave žestoki protivnici powera.
Onda nemoj pljuvati, a nemas blage veze, molim te. Ako cemo posmatrati tako crno-bjelo, i crkva je cesto provokativna i vrijedja druga vjerovanja. Zasto bi oni imali pravo pljuvati druge a drugi su provokativni ako pljuju njih?
Ha? Nemam blage veze o čemu?= Citat =:
Izvorno postao megalodon
A editao si. Pa, ne kažem ja da nije vrijeđala. Dakako da je to pogrešno.
Ali čovjek ima pravo tako postupiti i ja ne vidim ništa bezobrazno u tome.
Gledaj ti iz perspektive Rotting Christa - natjerani su da otkažu brojne nastupe jer se Daveu ne sviđa njihov stav koji ti voliš spominjati.
Inače, mislim da ovdje nema previše ljudi koji slušaju pop metal.
Sumnjas. I pogledaj opet sto sam napisao.= Citat =:
ne sumnjam i slične tekstove
To postoji?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Čovjek ne mora nastupati uz njih ako to ne želi. A ne želi.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
I u tome nema ništa loše. Čovjek ima određena uvjerenja koja ne želi kršiti.
Mene kršćani osobno vrijeđaju. Eto. Ne podnosim ih. Neću više nikad pričat s njima. Zbogom, svijete.
Nije stvar u tome. Vidis covjeka kojem treba vode. Ko ga jebe, ne moram ju je dati, ionako je vjerovatno sotonjara. Owna takva logika.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Ja tu nikakav smisao ne vidim. Gledaj ovako, to ti je isto kao kad bi Thompson počeo pjevati neke svoje provokativne pjesme u Srbiji skupa s nekim njihovim pjevačem. Dakako da ljudima nije svejedno.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Svi mi imamo neke svoje stavove. Pokušajte shvatiti i tuđe.
Ali on je zakazao to sa njima, i ocekuje se da ih ispostuje. To govori dosta o njegovom karakteru.
I da te pitam, ali iskreno, bi li pricao tako da je neki muslimanski bend odbio svirati sa hriscanskim zbog vjere? Ne. Pljuvao bi ih.
jesi ti svjestan da je rotting christ morao otkazati nastup a ne mustejn ?
A dobro. To nisam znao. Mislim, ako je čovjek unaprijed zakazao, onda neka učini kako je rekao.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Tu se slažem.
Ali kad bi odbio nastupati s nekim bendom prije nego je išta zakazano, onda se čovjek samo zalaže za svoje stavove, i u tome nema ništa loše.