neznam, 4 francuska imbecila na mom timu koji ne razumiju engleski ni osnove jebene igre i 5 ljudi koji znaju igrat na drugim timu
neznam, eto jebeno neznam
Printable View
neznam, 4 francuska imbecila na mom timu koji ne razumiju engleski ni osnove jebene igre i 5 ljudi koji znaju igrat na drugim timu
neznam, eto jebeno neznam
Inače, do 20. dobiješ 2 rune pagea za cijenu jednog. Just sayin'.
majo koji si server
NA!
looky disi da me carryas :(
dize moj elo
Nordic East= Citat =:
Izvorno postao hansi
Yo vidio sam te jučer navečer online, ali sam samo isprobavao rezolucije i postavke za novi monitor. danas možemo igrat!
amo gejmat ===> Zeko123
Hansi daj nick! Tj dodaj me ti. KiwiCRO
hanzaplast je nešto tipa korplikaani!
Play of the day:
-C4f7I-v ... e=youtu.be
korpiklaan, da
al basket mi oduzme previse vremena uvecer, a rano se dizem, ajmo sad igrat ako ocete
3K ELO
Pa wtf!?
iman 4 rune page-a, da kupin jos 2 ili je dosta?
^
dobro su rekli da ce se ubrzo moc kupovat skinovi za IP
Stavio sam na prethodnu stranicu za novog champa ali me svi mrze i ignoriraju. :(
To je bila samo najava, ovdje ima više informacija.
Može link gdje si to vidio?= Citat =:
Izvorno postao hansi
Za sada će se Cro4LoL kupovi u održavati 2 puta mjesečno. Dok se ne sakupi dovoljno ekipa kako bi se bez problema mogli odvijati 64-slotni Cro4LoL kupovi svaki tjedan, odlučili smo tjedne između upotpuniti sa raznim Fun kupovima. Rotacija kupova će se vršiti s obzirom na mape, broj igrača te neke specifične izmjene u pravilima. Vrijeme je da najavimo prvi iz serije Fun kupova - Proving Grounds 2on2 Fun Cup #1! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru pronadite na linku ispod
http://www.esl.eu/hr/lol/news/204125/
hmm, bio je onaj jedan post na forumu, neki riotovac je rekao sto ocekivat u iducih par mjeseci i tako par stvari, prokopam malo kasnije pa ako nadem zaljepim= Citat =:
Izvorno postao pat
Sounds like fun, bumping :3= Citat =:
Izvorno postao ESL LovacLuka
4 junglera u timu <3 i ja solo šta stignem
Upravo sam igrala s Alepićem. Pro Sivir! :D
<3 i got lucky
Ko nije vidio, otvorene su prijave za hrvatske kvalifikacije za EMS Winter 2012 i ovoga puta čak 3 najbolje ekipe idu na EMS.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/204403/
Sudjelujem hehe :D
i ovo :oops:
http://elohell.net/images/chill/0f5d...94a870f5d9.jpg
Kakva je Jax jebena zvijer :pray: :pray: :pray: ... Danas dvije 4v5 s njim pobjedio, izdržimo do late gamea i onda ih silujem :D
Da li itko zna da li se resetaju svi rank statovi nakon nove sezone (a pod to mislim i solo/duo i kao tim) ili samo odredeni i ako da da li je to za stalno ili opcenito uvijek pa moram ispocetka itditd,hvala :D
Solo/duo que da. Za timove neznam jer su to uveli tek ove sezone. Logicno bi bilo da i to resetaju
logicno mi je da se nakon svake sezone ranked elo svima pa i timovima reseta na 1200
Isprobao tko Kha'Zixa, kakav vam se čini? Ja sam imao sad jednog u protivničkom timu, izgleda dobro, ali vidi se da s njime treba znati igrati, lik nije pojma imao tako da nije bio neki problem.
jak je, usemia san se malo, pogledaj mi na lolkingu scoreove, zeko123
zasto ne radi eune forum?
Jako je mana hungry, ovisan o blue buffu. Relativno je squishy. Ostalo je poprilično dobro. Ima potencijala za pentakillove zbog refreshanja cooldowna assistovima/killovima :D= Citat =:
Izvorno postao keko
Q mu košta samo 25 mane tako da nebi rekao da je baš mana hungry. Jedino ako ga koristiš za farmanje miniona. Naravno govorim ako ga igraš na topu.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Brijem da ga Rengar i dalje pobjede bez truda.
Jungle Kha'Zix, naravno.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Jes jes, i mislio sam :D