Zna li iko ikakav link za download sepulture.
Printable View
Zna li iko ikakav link za download sepulture.
ne, to je ilegalno za tražit.
a tek za ucinit.
inace na holy mosesu sam atm,neznam koji album,ubacio sam diskografiju,nije lose za sada:)
holy moses owna.
Nego opet trazim bend slican Raise Hell-u.Da znam za Destroyer 666 slusam i to ali zelim onako malo vise da vuku na black po vokalu, i da se osjeca thrasherski kao u pjesmi I od Raise Hella.Any1 ?
Hm, probaj s Keep of Kalessin, samo zadnja dva albuma, Armada i Kolossus, Black s Thrash elementima i odličnom produkcijom.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
e to mi treba.
Totalno mi paše, prezakon mi je ovo i da ascendant je prejaka stvar.
Hmm... Nakon pomne analize mojih pjesmica koje ja slušam skonto sam da su to samo 2 benda :?
Children of Bobom
i
Made of Hate
De ljudi jel zna neko još neke bendove koji dijele slične karakteristike s navedenima? Čovječe a baš sam se ograničio... :|
kalmah
skyfire
norther
in flames
insomnium
arch enemy
at the gates
tak nes?
Ma daj, kad frajer na početku zaurla: MY NAME IS EQUAL TO THAT OF DESTRUCTION !!!!!, jednostavno epski, nema druge neg da počneš bengat i mlatit po Air gitari, najbolja stvar na albumu.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ali je meni osobno Armada dosta bolja i raznovrsnija od Kolossus-a, probaj taj album poslušat, možda ti se više svidi.
Sad se vratio s Korpiklaania, to e to \m/
SKYFIRE :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao MTF*
bilo ludilo kao i prvi put?ja nisam imao nofaca:(= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Nisam bio prvi put, al ovo je bilo... omg
a kad je pocelo beer beer... aaaaaaaaaa
kaj se svi nabrijavaju na tu beer beer?
meni recimo lets drink ili wooden pints owna tu beer beer :D
Finnish Fire = epic win.
Od prve 2 grupe, Druidi su bili bolji live... Falchion bolje zvuči u studiju. Battlelore su ownali, od početka do kraja... žalim sve koji nisu bili među prvim redovima dok su svirali Third Immortal. \m/ A Korpiklaani... sami zaključite - pre jebeni fenomenalni zakon. Počeli su s Wooden Pints, kojeg također imo priliku čut iz prvih redova... nakon toga Viima (dok su to svirali, vokal, gitarist i pol ljudi oko mene gledalo u Zorga, koji je jedini u cijeloj publici znao napamet lyricse :D)... nakon sat i pol su završili s Beer Beer. Uglavnom predobro. Kthxbai.
zvuk,standardno los na predgrupama ili?
kaze prijatelj da je bilo prebolesno na Korplikaanima. bio je u prvim redovima sa nekom svojom ekipom i kaze da se jomač (tako ga zovu) zamalo popeo na binu (no zamalo, covjek ipak ima 160+kg) i da su svi plavi od poganja
Pa i ne, bio je dost dobar zvuk, bar tam gdje sam ja bio= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Najs...vec me ubije kad zelim neku predrupu svaki put cut pa nis ne kontam.Nadam se da ce sredit sound u boogaloou;)treci put ak dodju ne propustam sigurno,prvi put mi je bilo imba
Đuko, znam da sam naporan al trebam nesto slicno ovome 6FQG7EqwtowS.Znaci malo bolja produkcija, vokal malo onako specificniji,dobre riffove,imas li takvo nesto u arsenalu?
Nesto agresivnije pls :D, septic flesh je dobar al nije ono sto trazim,root isto, samael ne mogu sad svariti. :(
Mislim da imam točno ono što tražiš, norveški Groovy Black Metal bend s odličnom produkcijom, imena Khold.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Khold - Blod Og Blek
Khold - Hundre år gammal
Preporučam zadnji album, Hundre år gammal, jedino njega i imam, i baš mi po zvuku bacaju na noviji Satyricon, pa pretpostavljam da će ti se svidjet.
EDIT: E, sad kad sam opet pročitao da tražiš dobre riffove, sjetio sam se benda Taake, po meni, bend s možda najboljim riffovima u Blacku, odlično su tehnički potkovani. Preporučam sve albume, ali najviše sam slušao ovaj zadnji.
Taake - Atternatt
Taake - Velg Bort Livet
Taake - September Omsider
Možda ti sad i neće pasat, ali definitivno zaslužuju pažnju.
Khold /svrš.
http://fc05.deviantart.com/fs5/i/200...ernosilver.jpg
Wallpaper za sve Death metalce, i one koji se tako osjećaju.
Ljudi jel čuo neko za Imperanon? Cadacross?
Kaki su to likovi kraljevi e, ma predobri :pray:
imam ga vec jedno vrijeme...al svaka cast onom ko si je dao truda slozit to, iako ima par logo a koji me smetaju :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Koliko god ideja bila dobra i sve, to nikad ne bih stavio na desktop jer mi ultra ružno izgleda i previše bode u oči :P