Ja polako nabavljam 1. sezonu K-on od Frostii-a, pa da ga repriziram u bluray kvaliteti prije druge sezone. :)
Inače, lol... Izaya je iz Durarare totalni luđak. Čupa iz betona znakove i bandere, baca u zrak aute i nogometne golove... a čak su i power rangeri dobili po picki. :pray:
Ne još. Samo što je tamo nešto takvog element parodije, ovdje je... recimo ozbiljno. :)
Kad ćeš počet već jednom gledat to?
21-02-2010, 15:13
Electromaster
Re: Anime & manga everything related
Eheheh... Nemam pojma, brijem da nemam na hardu ni dovoljno mjesta da dovršim animeje koje sada gledam... Kad kupim pržilicu ili eksterni, štaveć. ;(
21-02-2010, 18:15
Arbiter of Change
Nisi muško ako nemaš pržilicu, odi kod Sonica. :)
Inače, pogleda prije pola sata Vampire Bund... dobar kraj jednog arca (izvukli su se, izvukli, premda su iskoristili klišejni "i svi su sretno živjeli do kraja" kraj), ali užasno jeftini način da se prekine serija na sredini uslijed drugih problema. I ono, Minina opozicija je bila malo... err?
21-02-2010, 18:49
The Fury
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, lol... Izaya je iz Durarare totalni luđak. Čupa iz betona znakove i bandere, baca u zrak aute i nogometne golove... a čak su i power rangeri dobili po picki. :pray:
Žao mi je što je Ayu poginula, i što je Suzu vjerojatno prošvikao :(
A sad se bacam na Spice and Wolf i možda paralelno Wolf's Rain. Auuuuuuuuuuuuu!
21-02-2010, 22:58
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, dođi da ti Sonik da... pržilicu.
:eyebrows:
Gdje sam ja ono stao, na 6. epizodi DMC-a ako se ne varam.
22-02-2010, 17:32
Electromaster
[quote=Sonic_Moronic]
= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":3aaav27n
Da, dođi da ti Sonik da... pržilicu.
:eyebrows: [/quote:3aaav27n]
:eyebrows:
Enihau, izašla je nova epizoda Hanamaru Kindergarten... Sada sam dakle u zaostatku 3 epizode. ;_;
Ni Vampire Bund nisam još pogledao, damn...
22-02-2010, 18:33
Aral
Awesome, došao je Mobile Suit Gundam UC/Unicorn, OAV od 6 epizoda po sat vremena. Prva epizoda je vani, if you like check it out na animetake.
22-02-2010, 18:34
Raz
*Gaddemn, prestigao me* :)
Konačno nadoknađujem Kimi ni Todoke. Sva sreća, pomalo naporan arc sa Kurumi je završio i slijedi mnogo daww... trenutaka. ^^
22-02-2010, 18:37
Aral
*finally* :)
22-02-2010, 21:24
Raz
Nakon par dosadnijih epizoda druge sezone Arashi, ponovo su počeli sa time travelingom.
Ono, nesmiju susrest prošlog sebe, ali pošto su više puta putovali moraju pazit da ne susretnu sebe u prošlom vremenu, sebe od putovanja koje su napravili prije par dana, sebe od putovanja prije par minuta i sadašnjeg sebe. :))))))))))))))))))
22-02-2010, 22:32
Electromaster
= Citat =:
Inače, pogleda prije pola sata Vampire Bund... dobar kraj jednog arca (izvukli su se, izvukli, premda su iskoristili klišejni "i svi su sretno živjeli do kraja" kraj), ali užasno jeftini način da se prekine serija na sredini uslijed drugih problema. I ono, Minina opozicija je bila malo... err?
Pogledao i ja... That was way too lovey dovey for me. Hepi end je lul, izgleda kao kraj animea, a ne arca... Bezveze. Animacija... Oh bože, megaloše. Shaft, nabijem vas. Preko pola epizode su jebenu multikolord blank screenovi. Opozicija je bila lul. Jadno. :(
Sad pokušavam skontati što će biti dalje... Ako budu filleri zadavit ću nekog. ^^
I da, žao mi je Yuki. :(
23-02-2010, 00:53
Raz
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Pogledao i ja... That was way too lovey dovey for me. Hepi end je lul, izgleda kao kraj animea, a ne arca... Bezveze. Animacija... Oh bože, megaloše. Shaft, nabijem vas. Preko pola epizode su jebenu multikolord blank screenovi. Opozicija je bila lul. Jadno. :(
Sad pokušavam skontati što će biti dalje... Ako budu filleri zadavit ću nekog. ^^
I da, žao mi je Yuki. :(
Pogledao i ja... neznam jesam li nešto propustio, ali stvarno nisam vidio razlog za onaj fajt na kraju. Prekršio je neko obećanje, no na kraju ga je održao... i to je ukratko to?
Zadnje su mi dvije epke inače bile više-manje ok, vidjet ćemo što će napravit iz ovoga dalje (sad bi bilo fora da je na kraju to sve amaterski film [poput onog iz prve epke Haruhi]Si da su multicolored screenovi neki kvarovi koje su imali na kameri :eyebrows: ).
Btw, lol na opoziciju i na onu magical girl-like pretvorbu. :)
23-02-2010, 15:24
Electromaster
... Uglavnom, jedan veliki bućkuriš. Nakon ovoga mi se ni ne da čekirati mangu, iako znam da je puno bolja.
Inače, izašla je epizoda 8 Sora No Woto!
... A ja sam konačno pogledao epizodu 6 Chu-Bra!!
Rofl epizoda, sa podosta kinky scena. Kiyono je winness.
Najžešći sub ikad: http://i46.tinypic.com/2u5wg7o.jpg
:)))))))))))))))))))))))))))))
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 7 Chu-Bra!!, anime lijepo napreduje. Vidljiv charachter development i tako dalje. I dalje ecchi rofl.
Pogledao i epizodu 8 Sora no Woto... Oh gawd. :)
Cijela epizoda se vrti oko isčekivanja jednog telefonskog poziva... Toliko o kul radnji iz prošle epizode. Iako, iz samog telefonskog poziva na kraju dade se svašta naslutiti...
Najbolja scena: http://i48.tinypic.com/xngeq8.jpg
Zna netko gdje se mogu "nabaviti" anime, ali da je jezik kojim govore na engleskom, jos bolje i da su titlovi. :D
Evo malo sam poceo i ja gledati anime, gledam Welcome to the NHK.
Hvala unaprijed. : )
23-02-2010, 17:38
Raz
BakaBT u većini slučajeva ima par verzija iste anime (uključujući i dual audio). Sad bi dao link, no neznam dali smijem pa... googlaj. :)
23-02-2010, 17:54
Aral
= Citat =:
Izvorno postao t0ma
Zna netko gdje se mogu "nabaviti" anime, ali da je jezik kojim govore na engleskom, jos bolje i da su titlovi. :D
Evo malo sam poceo i ja gledati anime, gledam Welcome to the NHK.
Hvala unaprijed. : )
Čisto prijateljski savjet, nemoj gledat na english audio. Tak i tak 90% animea ti se subba i imaju japanski audio. Al ako inzinstiraš, napravi kako je kolega Raz rekao ^^
23-02-2010, 17:59
Raz
Istina. Sinkronizacije često zvuče očajno, barem ako razumiješ engleski... dođe ti kao da gledaš onu sapunicu koju su naši sinkronizirali (neznam joj ime, ni ne želim se podsjećat ;_;). Ima par iznimaka doduše, poput Cowboy Bebopa.
23-02-2010, 18:00
t0ma
@Raz znam na sto mislis, budem sad pogledao.
@Aral htio bi gledati na engleskom jeziku, zato jer sa njime baš i nisam nesto previse dobar,pa da naucim jos bolje : )
Hvala vam obojici :D
23-02-2010, 18:05
Kid A
t0mo
LAŽ
Hellsing serijal(ne onaj OVA) na engleskom zvuci jako dobro,bar meni.
23-02-2010, 18:11
Raz
Rekao sam... par iznimaka. :)
Trigun, Hellsing, Cowboy Bebop, Makoto-eva i Ghibli-eva djela i još neki... ali u mnogo slučajeva nije tako.
Pogledaj primjerice ovo... epicness smaka svijeta je skroz uništen groznom sinkronizacijom.
23-02-2010, 18:59
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Hellsing serijal(ne onaj OVA) na engleskom zvuci jako dobro,bar meni.
A OVA-e kao nisu? :)
Znaš da stvar razvaljuje kad su čak i naglasci dodani... i to točni.
23-02-2010, 19:05
Dreamer Deceiver
pogledo i ja prvi anime, čisto iz razloga šta se našao na kompu i nisam imap šta drugo pogledat ( osim aliensa koje izjegavam pogledat već duže vremena jer predugo traju ) i tako pogledah 5 cm per seconds. Sve je bilo fino i krasno, prva priča mamojebačka, druga malo slabija, treća totalno zbrda z dola ( možda jer mi se spavalo već :D ). Ni mi se baš sviđa kraj :(
Vizualno prekrasan, a o soundtracku da ne govorimo
Jest da je srcedrapajuć no ovo je najbolji mogući način da se dovrši. Cura je odlučila krenuti dalje sa životom jer u prošlosti nije dobro živjeti, a sudeći po onom smješku na kraju svega je to i on shvatio i krenuo dalje sa životom. ^^
24-02-2010, 09:23
Feanor
Ok, pogledah Akiru iz 1988 godine i oduševljen sam, pa ako može kakva preporuka sličnog Animea, znači da je film, a ne serija, te da je cijeli nacrtan rukom i da ima solidnu priču... Hvala :D
24-02-2010, 09:27
Raz
To je cyberpunk ako se ne varam? Probaj sa Ghost in the Shell, još nisam ni jednu lošu stvar čuo o njemu. :)
Izgleda da je Shiki dobio trailer i izgleda prilično obečavajuće. Pošto je od kreatora Twelve Kingdoms i Ghost Hunt-a možemo li očekivat dobarSHigurashi-like horror?