Nisam pratio Star Trek serije, no film je sam po sebi bio čist ok.
Printable View
Nisam pratio Star Trek serije, no film je sam po sebi bio čist ok.
Nemoj se siliti čovječe, taj kraj bi jedino socipatima bio smiješan... wait, what? :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Jackass 2
10/10
Prejebeno
Ja sam pogledo Star Trek, nisam gledo ni jedan, nisam fan, bio je odličan ovaj. Isplati se.
Evo pogledao danas po drugi put District 9, ali ovaj put hvala ConstantineuS:D
http://www.imagesforme.com/out.php/i701534_District.jpg
Doživljaj filma je jedno 6x spektakularniji u kinu nego doma. Baš sam uživao u filmu...
Što se Muvieplexa tiče (stari Broadway), kino je krasan qurac pokraj Cinestara. Platno je 2-3x manje nego u Cinestaru, ozvučenje je također jedno 2x slabije i jedno 10x lošije, sjedala su udobna ali je prostor skučen. Hvala bogu pa kino ima pad i ne smetaju ti ljudi koji sjede red ispred tebe, što je bila boljka starih kina... Dvije ulazniceSsmo platiti 68 kuna, dok bi ih u Cinestaru platili 29-31 kunu itd. Cinestar nema nikakve konkurencije na području hrvatske, ali baš nikakve. Ne znam kako uopće druga kina (u ZG-u) opstanu kada su toliko loša naspram njega.
I da, kako je platno bilo malecko prema Cini, prije početka filma su se još spustila 2 dodatna crna zastora širine cca 1 metar sa svake strane pošto film valjda nije u 16:9 formatu sniman :D Tak da je platno još izgubilo valjda 2 metra efektivne površine xD Ali sve u svemu, u nedostatku boljeg kina, i ovo je poslužilo vrlo dobro pošto je ipak jedino kino u ZG-u koje prikazuje District 9.
Ne shvaaćam zašto nije u Cinestaru, sada ga neću moći pogledat. :(
= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
definitivno da..odličan je
Pogledah Wild Sanchez(Iiltiga Jackass na kub), likovi su totalni ludjaci, i definitivno nije za one slabijeg želudca, i to ne kazem samo eto tako. Film u kojem drugi lik ispija salo(iz liposukcije na zivo) svog prijatelja ili zakvači udicu za svoje genitalije i onda gga frend ''navlači'' po stageu nekako nije za one slabog zeludca.Fore su totalno drugačijeg stila od Jackass ekipe, a i sama ekipa je puno smjesnija i puno vise piju.
District 9
http://www.drafthouse.com/mason/admi...t-9-poster.jpg
Odličan, jedino mi je ono pretvaranje u SF akcić na kraju malo pokvarilo dojam, ali svejedno dobar film.
8.0/10
Super je novi ST :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
BartucSpa ne mogu vjerovat da si ga i u kinu gledao :rotfl:
Hrvač-nije mi bas sjeo
6/10
Equilibrium. Genijalan film. 8/10
The Wall
Izvrstan. Posebno su predobre animacije. Čak i da je loš film, s takvom glazbom se isplati pogledati.
Beogradski Fantom 8/10
http://www.tvorac-grada.com/hczin/Br...dskifantom.jpg
Fantastični novi srpski, poluigrani, poludokumentarni film o neobičnom kradljivcu automobila, koji je za vrijeme Titovog posjeta Kubi 1979. godine ukrao bijeli Porsche, kako bi narednih deset dana svojim fantastičnim vozačkim sposobnostima uveseljavao zainteresirano mnoštvo, te predstavljao trn u oku organizirane i tada brutalne političke policije.
Kombinacijom igranih djelova, naracije stvarnih ljudi i arhivskih snimki, stvoren je fantastičan tempo filma, u kojem kroz oči policije bodrimo antagonista radnje. Bijeli Porsche je simbol borbe protiv vrhovne vlasti koju je policija imala u ondašnjoj državi.
Samim time što je film snimljen po istinom događaju mu daje dodatnu težinu. Sumnjam da se itko s foruma sjeća tog događaja, jer čak i oni koji su tada već bili rođeni, bili su jednostavno premali. Osim možda naš Wiking. :)
Obavezno pogledati.
Citao sam o njemu jos davno u CKM-u.Svakih nekoliko brojeva napisu nesto o njemu.
Elaboriraj.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Čini mi se nelogičnim da to ikome bude gledljivo, a kamo li tek da mu daje takve epitete.
Prejeben prikaz psihe čovjeka, tj. zvijeri u čovjeku. U početku svi onu glupaču smatraju ludom (što i je, mind you), da bi se na kraju okrenuli protiv nekolicine razumnih ljudi, samo zato jer im ona nudi nekakvu utjehu.
zvuci zanimljivo,pogledat cu.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kombinacija Frank Darabont-a i Stephen King-a još ni jednom nije iznevjerila...uvjerljivo prikazana psihoza i vrlo vjerojatan scenarijo u slučaju neke jače krizne situacije.Uvjerljiva i nenametljiva gluma .Dobro doziran tempo filma i kraj kakav sam i očekivao.Sretan završetak bi me jako razočarao .Ukratko , uvjerljiv je i atmosferičan .
Rambo - 8/10SVrlo dobar.
Janghwa, Hongryeon (A Tale of Two Sisters) - 10/10S Genijalan psiholoski triler/horror sa odlicnom pricom, odlicnom glumom, predivnom glazbom i vizualno prelijepim scenama. Pravo remek-djelo Ji-woon Kim-a!
Koroshiya 1 (Ichi the Killer) - 10/10S Vizualno lijep film sa bizarnom pricom i over-the-top nasiljem u kojem su mi se najvise dopali izvrsni likovi, osobito Kakihara, opcenito jedan od meni najdrazih i najinteresantnijih likova.
Odishon (Audition) - 10/10S Odlican psiholoski triler koji pokazuje koliko je Takashi Miike zapravo genijalan redatelj. Prica koja nudi vise nego sto je vidljivo na prvi pogled zbog cega taj film smatram pravim remek-djelom! Jedan od meni najdrazih filmova.
Sam gang yi (Three...Extremes) - 7/10S Film sastavljen od tri kratka filma od tri redatelja: "Dumplings" - Fruit Chan, "Cut" - Chan-wook Park, "Box" - Takashi Miike. Isplati se pogledat cisto zbog dva kratka filma od Chan-wook Parka i Takashi Miike-a.
Gledao prije nekih mjesec dana. Fora je film totalno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Potpis na boldano, barem što se horrora tiče. Film me je toliko iznenadio kvalitetom da sam ga jednostavno morao pogledati još par puta. Nenadjebiva atmosfera, a kraj :pray:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pogledao District 9. Šta reć osim da sam jako ugodno iznenađen što se tiče filma pogotovo zbog toga šta ni u jednom trenutku nema praznog hoda, te je ona akcija pred kraj savršeno i nenametljivo došla. Sve u svemu, soundtrack je također odličan te dava dodatnu atmosferu :D
Srećom da će biti prequel, jer baš me zanima šta je sve onda bilo :)
District 9 je definitivno jedno od najugodnijih iznenađenja u filmskom svijetu unazad puno godina .
Meni se po najavama i nije činio nešto ali od svih koji su gledali čujem pozitivne komentare pa ću se vjerojatno zaletit do kina.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
kakav prequel?= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Gene Generation
http://i152.photobucket.com/albums/s...ion_Poster.jpg
2/10
2 zbog dobre tete :oops: i Combichristovih pjesama.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Duneposter.jpg
Dune
Ne znam. Film djeluje nekako zbrzano, neki efekti i gluma sumnjivo, ali atmosfera je vgg. Vjerovatno ce nekome ko ne poznaje setting film bit blago gadan i nepovezan.
Obriši post prije nego ga Boz vidi. :)
True Romance
Nisam ovaj film pogledao već godinama i sada sam ga nabavio na HD-u . Nevjerojatno kako se svaka iole filmska zvijezda želi pojaviti u filmu , makar i na 2-3 minute , kada u tom filmu ima prste Tarantino .Jednostavno , znaju da će ispasti kul ...ovdje je Tarantino potpisnik scenarija i vidljiv je njegov tipični rukopis.
Uglavnom odličan film kojeg morate pogledati ako do sada niste :thumbs2: .
Nije zbog Tarantina, kako je navedenom tek kasniji uradak Pulp Fiction donio "ime".
Moraš računati da su većina bili tek manje poznati glumci u tom trenutku, uz iznimku nekoliko jačih imena.
Tony Scott je u to vrijeme uživao daleko veću popularnost od Tarantina.
Doduše, u to je vrijeme Tarantino još uvijek radio pametna djela za publiku, dok danas servira ispodprosječne popcorne za vlastiti gušt, čisto jer može.
The Hangover
http://blogsadmin.livemint.com/blogs...e-hangover.jpg
Bolja komedija u zadnjih par godina, uživao sam tijekom cijelog filma. :D
9,5/10
Nažalost, sve što se ikada snimi od Dini će izgledati plitko i zbrzano zbog same prirode zvijeri izvornog materijala. Ali iskreno, stari film nije ni pretjerano loše ostario, još uvijek je jako gledljiv premda osobno preferiram mini-serije. I ono, nadajmo se da će novi film zakazan za 2010. godinu biti najbolja ekranizacija do sada.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Meni se film zapravo dopao, Lynch je bog, ali komentarisao sam kako bi izgledalo nekome ko nema pojma o cemu se tu radi:D
U odnosu na ovo mini-serije su nekako ugodnije, "cistije" za gledati, no ne nuzno i bolje.
District 9
http://www.filmmisery.com/images/fro...ict9poster.jpg
Film je odličan, mogu cak reći da je to jedan od boljih filmova koje sam gledao, ulazi mi medu top deset filmova, žao mi je što ga nisam mogao gledat u kinu (glupi cinestar). Jednostavno je... :pray:
10/10
Deuce Bigalow:Male Gigolo
5.5/10
Outlander
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nderposter.jpg
53%
Čovjek iz napredne civilizacije sleti na Zemlju u 8. stoljeću i postane viking. Blargh.
@Mafioz0r
Ha jebiga, nije mogao postati knjigovođa kada je sletio u doba Vikinga :D
Meni je bio dobar film za pustiti mozak na pašu i uživati u krvi i efektima. Vidi se da je B rated po glumcima, ali je film snimljen bolje od većine današnjih visokobudžetnih uradaka (što se specijalnih efekata tiče). A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
Ej: techno-Viking koji razvaljuje živinu nalik zmaju i sve to smješteno u točan vremenski period? Mafiozore, sumnjam u tvoju muškost. :)
Inače večeras na Novoj TV u kasnom večernjem terminu imate genijalan film. Kako nisam vidio da se toliko reklamira pa da bacim samo riječ, možda neko i odgleda. Večeras u 2:45 (malo kasno) imati ćete priliku da odgledate Scorseseov klasik, Taksistu. HF =)
Da ne bi bio OT. Sinoć sam reprizirao fenomenalni Dirty Dozen. Jedan od najdražih mi filmova. 10/10 Kasnije sam odgledao i Land of the Blind. Ukratko, radi se o političkoj satiri. Malo je poteška za provarit, no upravo zato nije film za svakoga. 7/10