Trebam nešto sporo i depresivno. :(
Preporuke?
I isprika na double postu.
Printable View
Trebam nešto sporo i depresivno. :(
Preporuke?
I isprika na double postu.
Valjak za valjanje ceste je relativno spor a ako trebaš depresiju onda se zaveži kojih 10 m ispred pa nek te onda lovi depra kak se osloboditi dok valjak polako ide prema tebi...
:o
moram... :)
Ne moraš.
Katatonia i Swallow the sun.to su moja dva benda kad cujem sporo i depresivno rijeci.
anathema= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Može nešto domaće kao Đubrivo?
Anal Mandica
Nešto osim Mandice...
poslušaj ovo:
http://video.google.com/videosearch?q=w ... mb=0&aq=f#
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
kvragu njih zaboravio,genijalni su:)
pogotovo silent enigma :pray:
taj album je predobar
slazem se, mozda cak i najbolji= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
alternative 4 i judgement su isto predobri
meni je judgement jedan od najjacih albuma u zivotu sto sam cuo,i sama pjesma.damn ,idem si pustit.
samo se nemoj ubit :P
Swallow the Sun je uber, zvuči ko Insomnium + doom metal. Nabavljam album Hope odma sada odma.
Vidim da Katatonia više nema veze s doom metalom, pa ću za početak nabavit prvi album (Dance of December Souls), s kojeg sam poslušo Without God. Pjesma owna, a prema recenzijama s Archivesa, isto vrijedi za ostatak albuma. Kasnije bum poslušo neke novije pjesme.
Poslušo sam par stvari s prvog albuma Anatheme... sve su prosječne, nekak mi se čini da im ovaj novi stil više paše. Bum nabavio Judgement.
Nego, Masakrist i Morgoth, jedna preporuka za vas : Funeral - Vagrant God.
Javite dojmove. :D
Jel mi netko može preporučiti neku dobru stranicu vezanu za metal glazbu...
Prije sam čitao vijesti itd na onoj Metal Storm al smeće je i dopizdila mi...svaki album dobije 10/10... :roll:
nabavi silent enigmu i s tog albuma poslušaj A dying Wish
http://www.metal-archives.com/= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Ok koji je ovo Funeral,finski?jer bi htio skinuti sve sto imaju...Sto se Katationije tice,naravno stare albume preporucam,Anathema= alternative 4 i judgement bogovski itd:)
"Dva velika i fantasticna benda, NAPALM DEATH i SEPULTURA ce 03. veljače nastupiti kao double-bill varijanta u klubu Boogaloo.
Koncert je potvrdjen, a vise informacija uskoro od strane organizatora koncerta."
o.o
i to dan prije grave diggera -.-
:shock: Jebote, erekciju sam dobio.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Čuo sam već prije da se sprema koncert Napalm Deatha, što je samo po sebi dovoljno, al sad još i Sepultura, opće me strah ič na koncert, brijem da ču ili ja ubit nekog, ili ču poginut :)
Ima da za ovo potrosim svu ustedjevinu.I jos samo da starog nagovorim.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
nema druge ,vec idemo na oba:)
Je l' samo mene bass intro iz Nije Sve Tako Sivo podsjeća na Megadethov Trust?
Nisam baš neki veliki fun metala ali Sepultura rula Refuse/resist!
Kult of Azazel :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
kaj je to nekaj za jest ?= Citat =:
Izvorno postao kickasx2
Norveški. Počni s albumom From These Wounds, a ak te zanima funeral doom, nabavi i album Tragedies.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
čđšžć= Citat =:
Izvorno postao kickasx2
thx thx,idem u potragu:)inace jel slusao tko Hellhound?japanski bend:) presmjesni su mi,sve pjesme su metal ovo metal ono
http://hellhound-japan.com/S;)
jel sluša ko black metal,meni su najbolji bendovi dark funeral,immortal,mayhem,darkthrone i kult of azazel