Izvorno postao Mystery In Space
Neće HoN propast. Uspoređivat dvije različite igre je beskorisno. HoN je u početku bio dota dok je icefrog bio u S2 (HoN je i trebao biti dota 2), kad se shvatilo da je u vezi s valveom šutnuli su ga i od tada niti jedan dota heroj nije ubačen te se neke dota stvari miču iz igre. Maknuo se secret shop pošto je nevažan skroz u pro sceni te je na njegovo mjesto došao svjetionik nekakav (mislim da će zamjenit wardove, sve mi izgleda da će observatory biti građevina za koju će se trebat borit kako bi se dobio vision na mapi) te se šuška da staviti basic courriera free na početku gejma kako se support nebi više gimpao (valjda pokušavaju promjenit to da support u 45min igre trči u stridersima s eventualno 1 breacerom) i fortification će se moći koristiti samo ako se sakupi currency od killova. HoN sve više miče farming dio igre i sve se više fokusira na team fightove, roamanje i gankanje što se vidi po herojima koji se izdaju i po dosadašnjim promjenama. I zadnje, HoN je twitch game, dota/lol nisu (netko to voli a netko ne).
LoL isto tako neće propast. Previše ga ljudi igra da bi sad odjednom izguili pola igrača. Busheve, Fiddlestickska, Heimera, Malphita i ostale neke meni simpa stvarčice nikad neće izgubit fanbase xD Uostalom, ove 3 igre imaju skroz drugačiji gameplay i metagame stoga.... Pogledajte sebe, sada pogledajte mene, pogledajte ponovno sebe pa opet mene, ja igram lol, hon i sigurno dotu 2, budite ja. Valjda ide ovako nekako t(-.-t)
EDIT: HoN će napustit svi oni pimpeki koji kenjaju od prvog dana kako je dota bolja i kako će dota 2 uništit hon (toliko seru od closed bete ali nikako da prestanu igrat hon, mda). Pričat kako je počelo s dotom je blesavo, odite malo guglat i vidite kako je počelo.
@sakondo: I ja bi rekao kako mi je justin bieber super sexy macan koji zna pjevat da mi netko ponudi 1mil dolara.