Ja sam nedavno uzeo original trojku za PS2. Valjda bu dobar kada mi se bude dalo palit plejku :D
Printable View
Ja sam nedavno uzeo original trojku za PS2. Valjda bu dobar kada mi se bude dalo palit plejku :D
Jel valja trojka? Znam da je skupio dobre ocjene, no s druge strane AssCreed kupi dobre ocjene.
Valja ali navodno je krš na PC.
Meni prenabrijano japanski, odnosno iritantno. Dovoljno je vidjeti trailer.
I statična kamera je smrt teža. Mrzim to.
Odvratno, mrzim te brije na Anime i takva njihova sranja. Gore je od Ubisoftovog forsiranja, a to dosta govori.
Uzet ću ovaj DmC, nekako mi je sigurnije kad Maloki potvrdi. S Vedranom nikad ne znaš :D
Maloki i ja imamo isti ukus za igre.
Uf.
Treba još netko potvrdit!
Čekaj da ti Aral potvrdi da je brutala.
odlican je dmc
Ja sam ga naručio prije tjedan dana.
A jel bu dobar, ne znam.
Uzet ću onda.= Citat =:
Izvorno postao hansi
<3
Geju, zašto ne dolaziš više na stim?= Citat =:
Izvorno postao hansi
I pao ti je rejting na Osu!
Kad smo ti preporučili neš loše.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
eto me= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
u vezi DMC-a, započeo jučer na plejki i zasad je super..čak mislim da ću ga preći sad pod praznicima, ostale igre mogu pričekati...
Nope.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Maloki te owna s Witcher 2 ukusom.
I prodao je Vitu.
Odi izmoliti krunicu za pokoru.
I ne skuplja platine sa smeće naslovima koje preorda.
Ne znam ti ja to.
Igram trenutno. Na normal, jer nikad nisam igrao ništa slično, možda Darksiderse i God of War ali ovo mi se činilo nekako puno brže i teže.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Nekoć sam zbog ovakvih igara htio kupit konzolu :(
Samo jedna riječ
Jesmo ti rekli
Jeste!
Baš je zabavna igra, samo sam čuo da je dosta kratka :(
I usput želim spomenut da je port savršen. Igra leti na ultra postavkama, savršene kontrole i nema GFWL govneta.
Oko 10-12 sati, savršena dužina za ovakav tip igre.
A DLC?
Nisam ga igrao ali čujem da nije baš neš i da traje oko sat vremena.
Sad ste me natjerali da poslije nove prođem trojku kad sam već prva dva pretrpio, pa se bacam na taj novi.
A četvorka?
DLC ima stripovske anmacije, 5-6 razina i Virgil nema ni pola poteza koje ima Dante.
Mislio sam da imaju 4 nastavka, onda budem od 3 pa dalje sve popeglao. Jel četvroka još japanski nabrijana ili je ona već manje?