Nije 4life.
Cisto dok ne dokazem da sam popravio rad u skoli.
Sto znaci da moram popraviti 4 na 5.
>_>
Dok slavi Josipovicevu pobjedu mi je dopustila da budem. :D
Printable View
Nije 4life.
Cisto dok ne dokazem da sam popravio rad u skoli.
Sto znaci da moram popraviti 4 na 5.
>_>
Dok slavi Josipovicevu pobjedu mi je dopustila da budem. :D
Zahvaljujem Nodakim.
Izgleda da je samo meni ta recenica djelovala nerazumljivo.
Zato moraš paziti, ja ovisno o danu mogu ostati i do 6 iako mi se to rijetko događa, uvijek sam posebno oprezan jer su me dva-tri puta uhvatili tako, sad je sreća što sam na drugom kraju stana pa je teže primjetiti svjetlo :D
Naravno ako te uhvati uvjek joj možeš reći da si se tek probudio jer si navio sat da bi pratio stanje na Tokijskoj burzi :D
Da žene vole isticati očito. Zato postoji dekolte :eyebrows:
Ovaj postao kinky otkako je mod :D
Spoznao sam da Mostar ima gradonačelnika, skoro mjesec dana, stvarno nisam u toku
Ne, samo sam se propio. Moc me iskvarila 8)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Da je moj prijatelj skoro umro u prometnoj nesreći, malo mu je falilo da preleti preko te od udarca polurazbijene ograde na mostu.
Kolko sam ja puta skoro umro pa nikog ne boli k :,((((
I svaki put je bila prometna nesreća u pitanju?
ja sam tolko puta umro da sam sad sretan sto nisam umro lol.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOL
LOOOOL CAREEE
:pray: :pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
LOOOOOOOL OVA MI JE BILA PREDOBRA
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOL
L :) :) :) :) :) :) :) L
Nego,spoznao sam da sam uspio izmusti jos godisnjeg odmora.
Jesam gad :evil:
Internetovi uvijek ispune moja očekivanja...
http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... 263587&p=3
spoznao sam da je led savršeno oružje. Jedan lik mi bacio zaleđenu grudu i razlezalo mi cijelo lice, a sta je najbolje nema upale. :) :)
Spoznao sam da ne mogu u isto vrijeme udisati i izdisati.
Također spoznao sam kako su u 24 sata intervjuirali novog predsjednika.Ono pitanja tipa:"Do kad ste slavili", "Što ste sanjali", "Što ste doručkovali", "Što ste danas radili na fakultetu"...Samo su mu još trebali postavit pitanje tipa "Jeste li se posrali jutros", "Koje vam je pišina bila boje i sl."
i tek si sad to skuzio, a sesnest ti je? ti si neki propali slucaj jel? aj probaj pit vodu i udahnut kroz nos u isto vrijeme.
Ja to mogu, jesam li poseban ili su to samo moje škrge?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Izgleda da su skrge xD
Da je mala beba to uopće ne bi bio problem, i ne bi prestao da živi :)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Spoznao sam da sutra moram ustat prije 8 i ić na praksu, tako0đer sam spoznao da radi mojih paranoičnih roditelja ne idem na svirku u konjic, a ide mi cijelo društvo i ima dobrih bendova, jebemu mater :(
jadan mirko :(
Tema što mislite o osobi iznad vas umire. Najbolja stvar od rušenja Berlinskog zida....
Lol, Bandić je na tour de Croatia. Kaže, dužnost je gradonačelnika metropole pomagati gdjegod u državi nastanu problemi.
Wat.
Pa dokad je on gradonačelnik još?
Spoznao sam da sam skoro-pa-nindža sa diplomom za položeni viši bijeli pojas iz tekvondoa :D
S obzirom na stupanj centralizacije Hrvatske, moglo bi se reći da gradonačelnik obilazi okolicu :>= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I onda mi ekipa van Zagreba glasa za njega i sere jer "...što je on sve dao Zagrebu".= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pička im.