-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao flander
našao Bartuca xD jebiga bio sam u žurbi pa smo samo riječ dvije prozborili ^^
Svaka čast kako si me prepoznao u toj hrpi ljudi i to na temelju par slika sa foruma :D Ja tebe nema šanse da bi skužio, drugačiji si mi u živo nego na slikama :D
Nego, upravo dođoh sa Transformera 2. Film je odličan. Zamislite si Transformere 1 sa 3x više humora, sa 5x više robota, sa 10x više akcije i sa 20x boljim Megan Fox scenama :D Cura me svaki put ošinula kada bi nježno uzdahnuo za vrijeme usporenih snimki Meganice kako trči sa dubokim dekolteom :pray:
Specijalni efekti = 10/10 - {BRUTALNO}
Akcija = 9,5/10 - {ima par scena koje mi se nisu svidjele, ali ostalih 98% akcije je jebenica}
Priča = 8/10 - {vrlo dobro, bolje nego jedinica}
Humor = 10/10 - {ima dosta humora i baš paše u filmu inače bi bila sama akcija}
Ukupan dojam = 10/10 - {baš kao i jedinica} :bravo:
PS: Film traje pun qurac, ali NEMA praznog hoda. Jedino smo poludili zbog 20 minutne pauze usred filma :-x
Kakva pauza....tehnicke smetnje?
-
Da... traka je predugačka pa ju moraju spajati ured filma selotejpom.
-
Film traje drito 150 minuta, a za filmove od 150 minuta pa na više, Cinestar mora staviti piš pauzu. Tako je bilo i na The Dark Knight filmu, 2 minute iznad 150min i eto ti pauze :-x Samo što su pretjerali, ajde, moraju staviti pauzu, ali ne 20 minuta kada je dosta 5-10 minuta da izvadiš kobasicu i pustiš sokove!?
-
Žene ne mogu pustiti kobasicu i pomokriti se. One to moraju izvesti puno kompliciranije, a moraju i popraviti šminku..S:rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Film traje drito 150 minuta, a za filmove od 150 minuta pa na više, Cinestar mora staviti piš pauzu. Tako je bilo i na The Dark Knight filmu, 2 minute iznad 150min i eto ti pauze :-x Samo što su pretjerali, ajde, moraju staviti pauzu, ali ne 20 minuta kada je dosta 5-10 minuta da izvadiš kobasicu i pustiš sokove!?
Kraljevi....ja u svom Multiplexu pogledah Watchmen od 2 i po sta bez pauze....bezveze,taman se uzivis u film,kad ono....
-
Hmm, kada razmislim, ne sjećam se da li je bila pauza na Watchmen filmu, a bome traje 160 minuta :? Možda i je bila, samo se ne sjećam pošto je dosta prošlo...
@Medolina, pudrati nos se može i nakon filma :D
-
"pudrati nos" je metafora za "konzumirati kokain". READ BETWEEN THE LINES!
-
Upravo pogledao Scarface.Isuse kakva sam remek djela u djetinjstvu propustio, hvala bogu na danasnjim tehnologijama pa to nadoknadjujem.Odlican film, na nekim dijelovima pre razvucena radnja, na nekima preubrzana no odlicno pokazuje onu staru : tko visoko leti, nisko pada.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne kužiš ti to. Komplicirano je to, to je nadasve složen proces.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao flander
našao Bartuca xD jebiga bio sam u žurbi pa smo samo riječ dvije prozborili ^^
Svaka čast kako si me prepoznao u toj hrpi ljudi i to na temelju par slika sa foruma :D Ja tebe nema šanse da bi skužio, drugačiji si mi u živo nego na slikama :D
A daaaajte, niste fora... A ja i Bartuc se već par puta mimoišli... :(
Nego, pogledala sam The NotebookSdanas. Jako dobar film i jako tužna priča. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne kužiš ti to. Komplicirano je to, to je nadasve složen proces.
Nego, pogledala sam
The NotebookSdanas. Jako dobar film i jako tužna priča. :(
Pogledala Čudnovat slučaj Benjamina Buttona. Jako zanimljiv i tužan film.
S:(
-
The Fugitive-izvrstan film sa 2 izvrsna glumca.
Nego,jel ko gledao Defiance,pogledao bi ali neznam kakav je.
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Peh :D Isto ideš u Cinestar Branimirova?
Sljedeće što ću u kinu gledati je G.I.Joe, film mi izgleda vrlo interesantno. Odmah sam se Crysisa sjetio kada sam vidio akceleratorska odjela :pray: Film izlazi 27.8.2009.
G.I.Joe HD Trailer 1
G.I.Joe HD Trailer 2
A osim toga, MOŽDA još odem u Cinestar pogledati i ove filmove (linkovi su na HD Trailere):
BrunoS- 10.7.2009
OutlanderS- 16.7.2009
Harry Potter and the Half-Blood PrinceS- 23.7.2009
The Taking of Pelham 1 2 3S- 20.8.2009 :pray:
Inglourious BasterdsS- 10.9.2009 :pray: :rotfl:
The Final Destination 4 - 3DS- 24.9.2009 {bolesno poremećen um radi ovaj serijal, baš kao i Saw (samo što mi je FD višestruko bolji od Saw serijala), ovisi o curi da li to gledamo u kinu} :shock: :pray:
-
srsly bartuc, ko ti od familije radi u cinestaru. tell us.
-
@Bartuc,možda ideš pogledat Inglourious Basterds :(
-
@TeraBajt, nitko. Pa računaj, idem jednom tjedno u kino, to mi je 30 kuna za dvije karte... Ljudi to popuše ujutro uz kavu :D Žalosno ako si nemrem priuštiti 30 kuna tjedno.
@Constantine... Da, za sada samo možda pošto cura još nije vidjela sve te filmove, a pošto idem uvijek sa njom, mora se i ona složiti u vezi filma :D Za sada smo ziher samo za G.I.Joe.
-
Pogledao sam film The Batman begins,tek sam prije par tjedana saznao da je to prequel dark knightu,poprilicno me se dojmio film i zanimljiviji mi je i bolji od dark knighta-9,5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Peh :D Isto ideš u Cinestar Branimirova?
Aha. Možda sutra idem transformers 2 pogledat. Al brunu idem definitivno gledat. :pray: :pray:
-
Pogledah American Beauty nekidan. Depresivno. Veoma. Odlično, ali depresivno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Aha. Možda sutra idem transformers 2 pogledat. Al brunu idem definitivno gledat. :pray: :pray:
Idi na Transformere, pogotovo ako ti se svidio prvi dio. Meni je film bio super. A Brunu cura ne želi gledati u kinu, ali nagovoriti ću je ja :D Inače je kino super za SF, ali komedije su čist dobre i doma na TV-u pošto efekti nisu bitni :D
-
Ovo sam gledao. Vikinzi i elijen zajedno :pray: .
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@TeraBajt, nitko. Pa računaj, idem jednom tjedno u kino, to mi je 30 kuna za dvije karte... Ljudi to popuše ujutro uz kavu :D Žalosno ako si nemrem priuštiti 30 kuna tjedno.
Mene više zanima kako ti se da stalno ići. :)
-
Nemerš vjerovati da taj film tek sada dolazi u kino..pogledal sam Outlander-a ima valjda 3-4 mjeseca .
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mene više zanima kako ti se da stalno ići. :)
Zašto ne? Ja ti gotovo uopće ne gledam televiziju osim eventualno ako pogledam DosjeX i jednu seriju tokom dana. Osim toga, svaku nedjelju pogledam neki film sa curom prije spavanja, a srijeda je rezervirana za kino. Tako da tjedno pogledam 2 do 3 filma :D A kino mi je uvijek zabavno, to volim pa mi nije teško :P
PS: A i film je dizajniran tako da se gleda u kinu... Znam da se uvijek razočaram kada doma gledam filmove iako ih gledam uglavnom u HDReady (HDMI) kvaliteti. Nema do velikog platna i par kilovata ozvučenja :D
-
Ne znam, valjda jer ja nisam navikao na to da mi je kino rutina kao tebi. Meni je zapravo skoro više tlaka, bar dok ne počne film. :)
-
To da, i ja ispizdim dok film ne počne. Ima više reklama nego NovaTV i RTL zajedno :D Ali dotle gađaš ljude kokicama pošto si bio dovoljno mudar da rezerviraš sjedala u zadnjem redu :D
-
budem pogledao outlandera, čini se zanimljiv
p.s.
koji je to kurac "pauza u kinu"? otkad je to postalo moša, ono wtf? :?
-
Fora u multipleksima da ljudi odu na pis-pauzu, a zapravo je namijenjeno tome da kupe nesto za tih 15 minuta. Iz principa se ne ustajem za vrijeme te pauze :)
-
Iron Man-pogledao sam ga drugi put,izvrstan i zabavan film,jedva čekam nastavak.
-
Death at a funeral
8/10
gušio se od smijeha
predobrooo
-
Black Hawk Down-poprilicno sam razočaran sa filmom,ocekivao sam mnogo vise,nije na razini ostalih filmova od Ridleya Scotta,nema neku određenu radnju,boje su cudne u filmu,kao da se gleda kroz sunčane naocale,80% filma se svodi na akciju koja nije zanimljiva-6,5/10