ne "matorove" nego "matore". to znači stare. to su avanture čija se grafika ustvari sastoji od stvarnih slika umesto crtanih ili renderovanih, sa pregršt cut-scena u kojima glume pravi glumci (christopher walken, dennis hopper itd.)
Printable View
ne "matorove" nego "matore". to znači stare. to su avanture čija se grafika ustvari sastoji od stvarnih slika umesto crtanih ili renderovanih, sa pregršt cut-scena u kojima glume pravi glumci (christopher walken, dennis hopper itd.)
Ako ćeš stariju mračniju avanturu odigraj Sanitarium ili Blade Runnera, ne samo da su dvije najbolje avanture svih vremena nego i jedne od dvaju najatmosferičnijih igara svih vremena....
Plus Blade Runner ima 4-5 različitih završetaka i zanimljiv nelinearni gameplay, pa ono...
Čak imam taj Blade Runner ali ga odgađam igrati jer nisam pročitao knjigu ni pogledao film :(
Pozdrav, moze li mi neko preporucit neki MMORPG u stilu wow-a, onako da je f2p, da je zabavan te da je relativno nov ( tek je izasa ili ce tek izac ).
Neko vrime san igra Runes of Magic, no odusta san jer je uzimala previse vrimena zbog daily questova i iz razloga sta su ukinute neke povlastice iako je igra bila dosta zabavna. Sta se tice lotra online, brat ga je tek poceo igrat, no procita san po forumima da se ne isplati igrat f2p jer je dosta toga zakljucano.
E sad mene zanima neki balans, tj. da je igra poprilicno zabavna, da se moze uzivat bez pretplate, a i da ne uzima puno vrimena. Vidin da je Guild Wars na dobron glasu, no nisan je nikad igra stoga san zbunjen oko svega onoga sta san procita o njoj. Takoder me zanima kad izlazi Guild Wars 2 ?
Pomagajte ljudi, kriza mi je :twisted: :rotfl:
Za GW2 se ne zna.
Od MMORPG-a preporučujem Allods Online definitivno. On može bit i jako addictive i casual u isto vrijeme. Za mene je više casual. Ako ti je i Allods addictive, probaj Discovery Online. Jako dobar ugođaj u igri, igra je chill i tako to. Long story short, ploviš po cijelom svijetu, riješavaš questove, pecaš, potopljavaš gusarske brodove, trguješ, itd itd. Moje preporuke. Neznam jesi probao Perfect World, svi ga hvale, iako ga ja nikad nisam probao.
Ako baš želiš kopiju WoW-a, probaj Allods. Kao WoW s nekim dodanim feature-ima, jako dobro, ja sam prešao iz RoM-a na Allods prije godinu-dvije, al neznam zašto sam prestao igrati.
@ Primal
Kolko ja znam Lord Of The Rings: Online ti je sad postao besplatan, isprobaj to :)
Fala na preporukama, svakako cu pogledat taj allods, a sta se tice lotra online, znan da je besplatan nego govore ljudi da je u f2p verziji ka demo neke druge igre sta znaci da je dosta toga iskljuceno ako se ne pretplacujes.
Counter-Strike.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Zanimaju me 2 stvari:
Jeli poslije expanzija za nwn 2 izašao ijedan d&d rpg, ne račiunajući knights of the chalice?
Jeli u posljednje 2-3 godine napravljena ijedna dobra igra tipa dungeon keeper ili evil genius? Ne mora biti zle tematike, samo da se grade tak nekakve zgrade / prostorije kojima se onda mora upravljat. Tu mi nemojte preporučit niš tipa anno ili tropico, igrao sam i njih, ali to nije ono kaj ja konkretno sada tražim.
Dajte mi neku finu third person akciju, tu sam sigurno propustio mnoge klasike. I nek je staro.
prva tri tomb raidera, prva tri resident evila, blade of darkness, rune, die by the sword, escape or die tryiing.
Lara mi je antipatična i radije ću preći preko nje, ali budem probao Blade of Darkness kad pređem Rune. Zahvaljujem.
Tražim RPG svih vremena - da se lagano uživit u njega i da ne treba jako računalo
Šta si igro od klasika? Arcanum ako nisi, zaigraj, to je samo tako najbolji setting ikad.
Freedom Fighters, obavezno ak nisi, makar sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Diablo, lol... Never Winter Night 1 i 2... Witcher= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Enclave, Oni, Beyond Good and Evil, Outcast, Project EDEN, Giants, Messiah, Heavy Metal FAKK 2, MDK 2...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Chrono Cross= Citat =:
Tražim RPG svih vremena - da se lagano uživit u njega i da ne treba jako računalo
E jel tko osjeća one stare stare igre, znam da je bila reca u Hackeru tipa 97-98 godine. Znači igra je turn based (mozda i real time nezz, sjecam se samo slika) taktiči RTS, grafika je narafski 2d, sad što je vjerovatno najbitiniji podatak tu je da je igra grafički veoma specifična, iako je 2D izgleda sve manje više Cell shaded, znači ko da je nacrtano rukom, i znam da su glavne boje bile plava i crvena, likovi su imali neke plave trikoe, a prostorije su bile crvene/narančaste/žute...
Od likova je bio neki Nablidani crnac valjda ko neki green bereta, spy, hacker, neke dvi žemske itd. itd...
Mislim da je igra dobila nekih 75/80% u Hackeru.
HALP!!!!
Bokte, znam na koju igru misliš :pray:
I ja sam je se pokušavao sjetiti neki mjesec, ali nisam našao, moram prolistati Hackere.
krrush, kill % destroy, sto posto.
A ne jbt, zvalo se nekak force, nešto... ne sjećam se
e da, shadow watch, jjeli to?
Je šedo voč je, hvala :D
Predobro izgleda igra i danas :D
A jbt, post mi izgleda ko da sam ga na gljivama pisao. Nek ostane tako da se imam čemu smijat xD
Azija. Plače mi se kad vidim modre kosice, tako da ne. Svi govore da je predobar, ali neću namjerno. Azija.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Graphic whore. Zapravo, dizajn whore... nešto. :<
Nop nop. Ako me za išta boli racku, to je za grafiku. I opet, ako išta mrzim, to je azijski RPG. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tražim neku igru kao Crusader Kings, ne EU, ne Victoria, Crusader Kings.
A azijski RPG vjerojatno mrziš zbog anime dizajna, velikih očiju i ljubičaste kose što nas opet dovodi do mojeg zaključka.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Neznam, nisam igrao Crusader Kings, ali probaj ovo:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
http://www.gamespot.com/pc/strategy/kni ... eview.html
Ja bih rađe krenuo od gameplaya, ali da, u pravu si. Dizajn. Iako ne u pravilu anime, jer postoje ovi drugi non-anime novi azijci. Svejedno su loši.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Imam već, jebena igra.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Oh, a ja sam mislio da gameplay, priča i svi ostali elementi obično variraju od igre do igre... >_>= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Nisam igrao Chrono Cross, no ako W3DR4N koji ne voli jRPG igre obožava ovu, onda znaš koliko je dobra. No ok, tvoj izbor.