aha, okej...nego slucajno pogledao prvu epizodu Umineka...i za redom odgledao 10 komada, tako da cu to sad zavrsit, moguce i danas..rula mi nenormalno :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Printable View
aha, okej...nego slucajno pogledao prvu epizodu Umineka...i za redom odgledao 10 komada, tako da cu to sad zavrsit, moguce i danas..rula mi nenormalno :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Objavljen je datum airinga druge sezone K-ON!, 4.4.2010. <3
Također, anime je preimenovan u K-ON!! kako bi se ukazalo da se radi o drugoj sezoni... Fora.
Also, wat:
EDIT: Također, Dance in the Loli Bund, you've been Shafted!
Studio radi na Bakemonogatari specialu, pa nemaju vremena za ''lesser anime'' poput Bunda.
Onak, likovi su napravili najprodavaniji anime ikad, a ne mogu uposliti još ljudi? Pička im. :@
So Ra No Wo To tek SAD pokazuje naznake da bi mogao valjati, ali iz drugih razloga. Problem je taj što je glavni fokus na dosadnim moe curama umjesto da je sam svijet glavna stvar i misterija što koja je dovela do trenutnog stanja (ostaci ostataka).
Da, baš to. Ja uvijek gledam sam setting, atmosferu, kako je došlo do toga i sl, a ovdje je pak naglasak malo na drugim stvarima al to je tak.
Bilo da ostane čisti moeblob ili preraste u nešto većeg, meni rula. Atmosfera je odlična, setting je dobar (a sudeći po zadnjoj epizodi će još bolje to sve dočarat), a likovi iako tipični moe, prilično zanimljivi.
Nabavio i Haibane Renmei, fak... kad ću još i to stići pogledat. :)
Nova Naruto manga je vani ;)
edit: Pročitao, omg idući chapter je nešto tipa Sasuke vs. Kakashi :pray: I da, čini se da je Sasuke fakat postao evil, al ono fakat.
one piece vani
http://mangastream.com/read/one_piece/575-55/1
Kakav chapter, bolesno :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/8fca5595.jpg
Umro sam. :rotfl:
Pogledao konačno epizodu 7 Sora no Woto. Sugoi desu ne! :O
Wow ono, u usporedbi s ovom epizodom, praktički sve druge izgledaju kao filleri. Očem da anime nastavi u ovom smijeru!
Ukratko:
= Citat =:
Whenever someone's going to go "moefags" again when confronted with Sora no Woto, I'll tell him about the burning lolis I witnessed and the zombie telling a hallucinating woman about the nuclear holocaust. Feels good.
Spider tankovi su awesome. Količina nasilja u epizodi je iznanađujuća. Duh mrtvog vojnika je scary. Scena na kraju je kawaii! [Lol, pomislio sam da će biti sum yuri... :P ]S
Usput, ako nekog zanima, prijevod zadnjih riječi onog vojnika:
I oh, također:
<3= Citat =:
Izvorno postao Filicia
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
ovo sam čekao.... akainu pwnage
Baka to 7. epizoda je bila predobra. "Yo, friend. Looks like you're enjoying yourself." :)
I ono, furry rage.
Počeo gledati Metalocalypse danas, znam da tehnički nije anime ali je urnebesan, najviše mi se sviđa zajebavanje Murderfacea :rotfl:
Konačno odgledao Aoi Bungaku. Dojmovi...
No Longer Human
Sve u svemu, dosta dobro. Ima lijepu depresivnu atmosferu, no mislim da se moglo bolje poradit na određenim likovima, a tu je i onaj time skip s prijelaza 3. na 4. epizodu koji me samo dodatno zbunio. 7/10
In the Forest, Under Cherries in Full Bloom
Dobra priča sa prikazom do koje granice jedna osoba može izmanipulirat drugu. Doduše, sve se dogodilo prebrzo te je malo teško povjerovat da je tako lako "pao". Praktički je bilo: kill them all! ~Yes master.SElement parodije je bio pomalo out of place, no prilično dobro izveden pa ne uzimam za zlo. 7/10
Kokoro
Počelo je pomalo dosadno, no kasnije me impresionirao taj ljubavni trokut i adaptacija novele sa strane i jednog i drugog glavnog lika. 7/10
Run, Melos!
Priča koja me najviše impresionirala. Odraz situacije u kojoj se i sam pisac našao te predstava unutar adaptacije koja dočarava osjećaje likova su me oduševili. Savršeno. 10/10
Spider's Thread
Pomislio sam da će prikazat badass lika koji se pokaje za svoja nedjela i postane dobrica, no gadno sam se prevario. Umjesto toga, kako epizoda odmiče kraju on postaje samo više odbojan. Priliku za iskup je dobio, no očito da je sebičnost i volja za ubijanjem predvladala... dobio je što je zaslužio. 9/10
Hell's Screen
Negdje na razini Melosa. U Spider's Threadu se već vidi koliko je car egocentrična, odvratna osoba no ovdje je sve prikazano na jednoj sasvim novoj razini. Cijela je stvar sa bojanjem grobnice bila malo predvidljiva, no lijepo uklopljena, a sam me kraj sa gledanjem oca kako mu kćer živu zapale šokirao... strašno nešto. 10/10
Tokyo Anime Fair 2010 Animation Awards
Zanimljivo, možda bi se isplatilo doć od ovog Summer Wars-a.
Čujem da je dosta dobar. Ja ću pričekat dok izađe poštena verzija, jer je prošla bila subbana preko hardsubba tako da je katastrofa izgledalo.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Wat? Ja sam pogledao subbanu verziju već davno... sve OK i nije bilo nikakvih problema, sve razumljivo.
Dobar je film inače, kao da je netko obradio .hack ideju kako spada + ljudski element (obitelj je spaljena lagano).
Idem pokušat pronaći ponovo onda, vjerojatno sam neku 'lijevu' nabavio. XD
Bogme da, gle ima na Animetake.
Da, vidio sam taj Summer Wars negdje ranije... Morati ću ga čekirati čim stignem. :3
Pogledao sam Summer Wars, predivan film, svakako pogledajte.
ODgledao prvu sezonu metalocalypsea, ko DMC samo brutalniji, smješniji i luđi, premoćno :pray:
Završio sa Trapeze... predobar anime. Deseta me epizoda sa državnim službenikom najviše oduševila, barem što se tiče samog kraja koji je savršeno uklopljen. Irabu je pak sa svojim trolanjem i fetišem na inekcije zakon... ide u favouritse. :D
9/10
Ko DMC? Nemos to dvoje nikako usporedjivat= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Kako ne, oba pokazuju život jednog benda, oba benda su brutalna i urnebesna, iako Dethklok malo više ubija ljude u biti su vrlo slični :D
Lol, imaju i albumi. XD
http://www.metal-archives.com/band.php?id=106461
Ovo mi se čak sviđa.
Prejak i superbrutalan crtani, zakon pjesme i lyricsi. Legendary! :pray:
Čujem i da je 3. sezona počela, to se definitivno gleda :D
onT: napredujem sa Peace Makerom. Bio sam skeptičan u početku, ali ispada da je dosta dobar i simpatičan anime.
Vidim da je na MAL stavljena informacija da će Ookamikakushi imat 12 epizoda. Pomislio sam da će imat ~26 pa je zato sporog tempa, no stvarno neznam kako će cijelu radnju uspjet ugurat u sve to. Očito ću morat Higurashi morat pogledat za nešto dublje.
Omg, nabavljam Transformers: Armada i Transformers SuperLink, nisam pogledao a baš sam se zeželio. Sve skupa preko 100 epizoda :)
Izašla je nova epizoda Vampire Bunda!
Inače, pogledao sam zadnjih dana epizode 19 i 20 Railguna...
Epizoda 19 je bila zgodan filler, jedan od boljih dosad. ''Off limits mode'' Uiharu je win. Misaka u onoj bijeloj haljini je moe~! Touma je loše sreće, naravno... Puno sporednih likova, pa i onih iz Indexa se pojavilo u ovoj epizodi. I oh, MAIDS! :)
Epizoda 20... Dolazi nova cura u priču... I neka žena... I OMG RADNJA SE JE VRATILA!!1 Lol. Ali hvala kurcu, konačno se nešto događa ono. Poltergeist? AIM disperssion fileds? Kiyama je na slobodi? Bit će tu svašta... Možda još i ponovno vidimo loli Ritsu. :3
E, onaj kričavo rozi mech bode u oči nevjerojatno. Fuj fuj fuj!
Kurokoin teleporter je iznimno praktičan... :)
Izuzev toga, izgleda da su otakuji otkrili koji je real life uzor Academy Citya.
... Još jedna zgodna vijest je to da će druga sezona K-On! biti airana na 28 televizijskih postaja, što je prilično impresivna brojka.