To nije metal...
Kad sam to saznao,odmah sam ih prestao slušat.A te kkad sam čuo da ih Thompson sluša... I da su mu oni čak priatelji. :o :( :shock:= Citat =:
Izvorno postao mortician
Printable View
To nije metal...
Kad sam to saznao,odmah sam ih prestao slušat.A te kkad sam čuo da ih Thompson sluša... I da su mu oni čak priatelji. :o :( :shock:= Citat =:
Izvorno postao mortician
You has an topic.= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Nego,jel mi može tko preporučit nešto folk metala?
Probaj Skyclad, osnivače žanra.
[quote=The Great Duck]To nije metal...
Kad sam to saznao,odmah sam ih prestao slušat.A te kkad sam čuo da ih Thompson sluša... I da su mu oni čak priatelji. :o :( :shock:[/quote:15v8yuxy]= Citat =:
Izvorno postao mortician
gadiš mi se.
Nisam. Nightwish je los bend, i nisu bili prvi symphonic bend. Eventualno se moze reci da su ga razvili, i to komercijalnu i plitku varijantu. Ukusi naravno postoje, ali je moguce objektivno odrediti kvalitet. I iskreno se nadam da nisam benan zbog misljenja.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Oni su komercijala jer su postigli velik uspjeh?
Svi oni kvazi bendovi koji čuče u sjeni i sluša ih petstotinjak ljudi na jubitou su bolji ali ljudi to ne shvaćaju?
Pročitaj malo Tuomasove lyricse pa onda reči da se on prodaje.
Nebreš kvalitetu nekog banda mjeriti po svojim ukusima. Ako ti ne paše automatski je komercijala?
Sve je to tak relativno i pljuješ po jednom od poznatijih bendova bez ikakve osnove samo zato jer ti ne paše taj zvuk.
Probaj malo shvatiti zakaj drugi ljudi to slušaju...
Onak, u intervjuima s Tuomasom možeš lagano zaključiti da tipa nije briga za nikakve pare, on jednostavno uživa u stvaranju pjesmi, a to kaj Nuklear Blast od svakoga pokušava napraviti ku*ve nije njihova krivica.
Ovaj, Nightwish stvarno ima odvratno loše fantasy tekstove, pogotovo prvi albumi.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Ne mjeri po svojim ukusima, nego po nekoj logici. Taj bend se nije nimalo razvio, i već 10 godina rade jednu te istu pjesmu iznova. Lijepa melodija na klavijaturama, i 2 slična riffa u pjesmi nisu remek-dijelo, daj shvati to više. Mogu shvatit da slušaš Nightwish ovako povremeno, zato jer svatko mora priznat da imaju catchy pjesme pop formata, ali nemožeš mi pri zdravoj pameti tvrdit da je to vrhunski bend.= Citat =:
Istu stvar možeš zaključit i u intervjuima s Larsom, mislim da to sve govori. A kaj se tiče Nuclear Blasta, mogu bez problema promijenit label, s obzirom da su prilično poznati.= Citat =:
Da. 8)= Citat =:
Navedi neki od tih bendova, i objasni zasto ti se ne svidja. Nemoj samo navoditi random black metal sranja, jer to nije muzika.= Citat =:
Evo ti tema uostalom viewtopic.php?f=19&t=33593
U pravu si,Nightwish je zbilja neoriginalan bend...Rađe ću slušat neki death metal,jer ono što oni sviraju je zbilja teško odsvirat,i s onim growlanjem su vrlo originalni.Uz to,oni sviraju jer vole glazbu,a ne da bi skupili pare ko ovi pedersko-ženskasti power/symphonic/gothic metal bendovi.
Ma zašto molim te?Jer ne slušam komercijalno smeće?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
ma da,samo death metalci vole muziku?jako dobra izjava :( tužno je da i na ovom forum ima onih koji drugima sole pamet što je metal a što ne
Nisam to rekao. Niko to nije nikad rekao, niti je rekao ista slicno. Koji je vama kurac? Citajte sto pise ako treba i pet puta dok ukapirate.
ja sam govorio geat dic..ovaj duck-u,pročitaj mu početak posta,tebi nisam ništa rekao.Ali činjenica je da na forumu ima nekih koji vole određivat drugima što je "pravi metal"
Činjenica je da na forumu ima ljudi koji ne znaju slušat glazbu. Nimalo.
vidiš ,pokušam shvatiti tvoj post ali ne mogu nikako jer nema nikakvog smisala
ja sam iz prve pomislio da je sarkazam u pitanju...
ugl, ma ko ti odreduje kaj je pravi metal? boli te qratz za ostale, slusaj kaj ti pase.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
lol, nije da ne znaju slusat glazbu, nego imaju weird taste :)...a ima i onih koji su preslusali premalo albuma i premalo tipova glazbe da bi mogli voditi argumentiranu raspravu o kvaliteti iste...a bas to rade :(= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Marvelous comeback, good sir.= Citat =:
vidiš ,pokušam shvatiti tvoj post ali ne mogu nikako jer nema nikakvog smisala
Enivej, da prekinemo lošost: Zainteresirao me band Wolven Ancestry, je li slušao tko?
Wolven Ancestry...mislim da sam ga slusao, tj cuo prije par godina...neki black, melodic, power tipa Stormlord...ugl, nije mi se dopao:l
Ma da, ali neke tužne izjave na ovom topicu me navode na takav zaključak. :(= Citat =:
Izvorno postao mortician
@mortician upravo o tome i govorim samo me ovaj ne shvača,lik se krivo izrazio i pomislio da sam u svađi s njim ,i ispričavam se zbog offtopica
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Ovo je usmjereno na mene jelda?
Meni je većina toga što vi postate čisto smeće.Zalomi se da neki bend ima dobru pjesmu,ali da sada boguju samo zbog jedne slušljive pjesme-ne,i dalje je bend smeće.
Ti si zahtjevni trol i nalaziš najgluplje razloge zašto ti se nešto ne sviđa, da možeš srati po tome. Hehe, zakon.
Btw. Angerfist je loš. Zaključio sam to po njegovoj masci. Loša je.
Ono, Hardcore gabber, kak to može bit dobro. Svaka pjesma je apsolutno ista, pogotovo ritam, samo su sampleovi drugačiji, nikad to nisam shvaćao. Naravno, ovo ide samo prema Angerfistu, vjerojatno se nađe neki kompetentan DJ, makar sumnjam.= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
House,techno,rave i sl. su mi najgori mogući pravci u glazbi...Potpuno dosadno,jednolično,monotno,repetitivno i irtantno.
Slaba imitacija Wedrana. Moze bolje.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Nisu svi, pošto mi se čini da ovdje misliš na kompletnu elektronsku glazbu. Ali ipak elektronika stvarno puno ovisi o slušatelju, neki je jednostavno nemogu volit.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
A jebiga...Sve što sam dosad čuo mi je nekako bezveze...Al ovo ipak nije tema o elektronskoj glazbi...
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Očekivao sam da češ to reći,ali ajde...objasnite mi po čemu je to kvaliteta.(Death/Black metal)
Jedino što od toga slušam je Death(fala rajder) i Dimnu Borgir.
također= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Objasni mi, zasto ti mislis da ne pricas kao svako ko je poceo slusat metal, i nakon dva mjeseca poceo slusat black/death?
Jer sam metal počeo slušati prije 2 godine.
S:o
Oprostite što sam sumnjao u vas, iskusni gospodine.
Umrite smrću.
nodakime .
nemoj više.
Profesor i sreder Dale se nebi slozio. Ali sada je na nebu.
= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
My point lol.
"Umrite smrću".
To je kao da si rekao "ne(kvaliteta)".
I shvatite već jednom, kvaliteta glazbe JE objektivna, ukusi su subjektivni.
RAZLIKUJE SE!
Nisu. T.j, moze odredjivat covjek koji je recimo klasicno obrazovan i cuo je tonu muzike, i mozemo ocjenjivat po nekom ko se ogranici na jedan zanr/bend. Ovaj drugi je teski idiot. U muzickom smislu, jel.
Usporedit ćemo sa hranom.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
90% nas svakodnevno odbacuje izrazito kvalitetnu i dobru hranu i jede junk food jer im je to ukusnije. Svi znamo da je to loša i nekvalitetna hrana, ali i dalje ju konzumiramo jer nam odgovara.