Zato sto u zadnje vrijeme ima mnogo remakeova starijih filmova.
Printable View
Zato sto u zadnje vrijeme ima mnogo remakeova starijih filmova.
Jel' ovo zajebancija?= Citat =:
I want to come up with a car concept that will really explode on-screen and give a whole new experience that a Delorean couldn’t do nowadays. I have been thinking of possibly a Hummer that reaches 44 miles per hour instead of 88, and it’s a hybrid one so that will comment on today’s “go green” message,” says Fedak, “Also I have always been a fan of Mac and Apple stuff, so I am already redesigning the ‘flux capacitor’ to look smaller and more aesthetic, more like a ‘nano accelerator’ – it will look a lot like an I-pod nano type thing but still embody the same characteristics and functions of the ‘flux capacitor’.
Je, srećom :D
Ubija me glava od lošeg vina. :(
Pokušavam naći laptop, ne ide mi najbolje, i WoT me živcira, mnogo.
Ček, još igraš to? Pa isuse, ja sam odustao od toga ima cijelo ljeto. Kako ti se da :(
Obično odigram par rundi dnevno, čisto da se malo napucavam ali u zadnje vrijeme me igra sve više živcira tako da mislim da ću je staviti na neku pauzu do daljnjeg.
Dobro si me sjetio, kartriđ mi kod prijatelja ima već 10 godina :rotfl:
NAJZARAZNIJI BEAT IKAD
:D
Brijem da sam pogledao svaku epizodu AVGN-a, život mi je usamljeniji :(
Meni je AVGF bolji.
EDIT: Bio, sad je loš.
Šta je to.
Sad idem po ostalim njegovim projektima, sve od Board James sam isto pogledao, prejebeno :D
Kralj.
Oću ovo igrat.
Angry video game fag, aka Ebeeto.
Čekam da se skuha riža, prilog uz curry piletinu koju sam skuhala i koja je odlično ispala :oops:
Ponosna sam :oops:
Moram priznati da sam umro od smijeha.
SURE VALA
Bio na treningu, mrtav sam. :)
Preselio u Rijeku i sad se dosađujem ko pička. I skidam staroj bogove što me nagovorila da se ovako rano preselim. :-x
Na sta sve ljudi trose vrijeme. Ali opet, youtube komentari= Citat =:
The hobbit you just called fat? He's skipping Second Breakfast. The dwarf woman you called ugly? She spends hours braiding her beard so you can differentiate her from a dwarf man. The Uruk-Hai you just killed? He's been abused by Saruman. See that Gollum creature with the gangly limbs & large eyes? For 500 years the Ring poisoned his mind. That Elf you just made fun of for crying? He just lost his best friend to a Balrog. Repost this if your against bullying in Middle Earth. 88 of you won't.
Umoran sam, a trebam ići na natjecanje pa mi se neda baš
= Citat =:
Izvorno postao Carp
jebote pa lijepo je vrijeme. odi u šetnju možda naletiš na Cea s nožom.
Board James :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kakvih igara sve ima
Da mi je bar jednu od ovih,idem pregledati sve board james :D
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Bio sam danas, i opet se sad dosađujem. :/
Krenuo gledat One Piece ispočetka i iznenadio se kako je dobar :pray:
Nostalgija :(
Po 3. put u godinu i pol dižem ponovno sedmicu
Eto vratio se s natjecanja prezadovoljan i eto osjećam se super :)
Pizdim jer mi iz nekog razloga ne radi acc za FESB stranicu koji smo svi dobili na upisu, ovo znači da ne mogu vidjeti materijale koji mi trebaju niti mogu skinuti navedene materija, osim toga ne mogu ni postaviti pitanja ako naiđem na neki problem.Ukratko totalno mi je sjeban dio studiranja :/
Like i said allready, studirati u RH se isplati koliko i drogu prodavat. Sistem je sjeban, totalno je sve neorganizirano i u kurcu. Ja sam dobio samo raspored i to je to, nikakve accountove da vidim išta, ne znam koje mi knige trebaju, skripte, ama baš ništa.
meni sve na predavanjima kazu, sto mi treba.
skripta/biljeznica/dal su obavezna predavanja il vjezbe/stagod...
od pola dvanaest do pola 3 sam ucio i sada bih trebao još malo.
Zaostajem jebemu.
Za svoje dobro se nadam da će i meni sutra sve objasnit, jer ako ne, ne znam šta ću i kak ću.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jebote, na faksu si.
nit ti treba literatura nit ista... schillaj se bokte xD
Na kojem si ti to faksu?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ajmo mi iz rijeke na pivu ko prosle godine...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Tražim novcanik i pizdim... :twisted:
Razbijam glavu jebenom matematikom, zaboravio sam i ono malo što sam znao u srednjoj a kako su ovi krenuli brzo će proći ove laganije stvari ;___;
Upravo sam napisao lektiru za sutra. :D
Najbolja frendica i njen dečko prekinuli zbog mene. :(
Bravo
Seronjo, eto sta si ucinio. Stidi se