Isteko mi edit na prošlom postu :cry:
Printable View
Isteko mi edit na prošlom postu :cry:
LoL s pantheonom imam valjda najviše first blood killova.= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Lik je prestrašan i onaj njegov block je OP ako ga znaš iskoristiti. Neznam u kojem filmu si ti, ali Q radi čisto solidan damage. Pantheon nije mage pa da okine pola HPa s jednim skillom.
Također ima onaj svoj stun koji je predobar i može se relativno često spamati.
Druga je stvar što 99% playera nezna igrati pantheona, ja vrlo često vidim dobre pantheone, ali kad sretnem jednoga, onda je taj uvijek feedani prvi. Pogotovo sad kad ima ulti koji je puno brži i fakat možeš nekoga iznenaditi.
= Citat =:
Izvorno postao NITROS
stvarno ne znam kak onda ja naletim na retarde :p
igrao sam s kayle i isao sam full ap build i jedan lik mi je rekao da je puno bolje hibrid, sto je meni trenutno glupo ( poslije reworka posto nema onaj pasiv ). Sta vi mislite AP ili hibrid?
Što se mene tiče, uništena je. Ult joj je i dalje na razini/slabiji od svih ally-cast shieldova u igri, a itemiziranje za on-hit CDR AD i AP istovremeno je jednostavno nemoguće.
slazem se, unistena je ( cooldown je strasno visok, preko 13 sec je onaj heal :/ ne moze vise ni bit support), ali pokusavam pronaci neki dobar build
Slažem se, Kayle je uništena...
p.s. Ispričavam se Bozu za lošu igru danas, don't be mad bro :wink:
Evo pro tip, jer vidim da ljudi i dalje neznaju:
Garena sa 4000 healtha, 220 Armora i 185 MR se ne dira.
Nasusa sa 3900 healtha, 190 Armora i 200 MR se ne dira.
Oni se ignoriraju.
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja sam osto sa tobom dok smo cait išli fokusirat...
nothing more fun then killing 5k hp ulti-on mundo with 250 armor/mr. 1st. in teamfight.
Cudim se kako ovo jos nitko nije postao :D, evo malo konkurencije Doti 2 :D
http://www.gosugamers.net/general/news/ ... nds-season
sta cu to citat kad necu ic na turnire ^^
da se ponovim iz gornjeg topica (dota2): 5mill za season2 je manje nego 1mill za turnir u beta igri. season2 je cjeli sustav updata, patcheva, balansiranja i svega, dok je ono samo 1mill za turnir. ko da usporedujes 20mill za razvoj recimo sc2 sa turnirom u Rise of nations od 2mill...
^
Ne, nije točno. 5 mil kaj su najavili je SAMO i JEDINO pool za nagrade koje je Riot osigurao sa sponzorima do sada. NE OBUHVAĆA UPDATEOVE, PATCHEVE, BALANSIRANJE I SVE.
opet, sta ce svih 5mil otici u 1 tournament? sumnjam.
opet nemozes to uspredivat jer je dota2 jos uvijek beta dok lol postoji vec cca godinu dana. nabili su ogroman profit vec samo na tome. 5mill LoL<1mill Dota2 beta ukratko.
necu ni spominjat kolko ce dota2 osakatiti i HoN i LoL i obicnu dotu kada izade.
Pa... neće... Riječ je o svim turnirima unutar sezone, i riječ je samo o sredstvima koje je Riot do sada osigurao, ali a) nije finalna brojka i b) očekuje se još mnogo turnira gdje Riot nije glavni sponzor.
Kao da kažem "OMG LOL DOTA 2 je smeće jer cijela igra ima samo jedan turnir OMG WTF LOL!"
I da. Ajde mi još jednom reci da Riot ima više love od Valvea. Ajde pliz.
pa nisam ni rekao da riot ima vise love od valvea. nije to ni bitno. citiraj me ako sam to negdje napisao i sve super. banas me odma na mjesec dana. mozda nije finalna brojka tih 5mil, al 5mil nece bit nesto previse kada dota2 turniri se krenu nizat, s obzirom da je ovo 1mill kaj je samo valve organizirao samo za betu. bice jos mnogo drugih sponzora i turnira koji nece imati nikakve veze s valveom.
also nit sam ja reko da je lol smece. samo sam rekao da igra (barem za mene) nemoze biti competative. (i to sam davno rekao, nevezano za ovo sada)
de ne melji :) vratite se na lol vezano dotu2 out u drugi topic, cekam da ju vidim al ne ocekujem da mi mijenja lol
pa nece ti dota2 pormjeniti lol kao igru. bude se promjenio broj igraca. i to je sve. naravno, riot ce dat sve od sebe da zadrzi sto vise ljudi, ne ocekujem nsita manje od njih, al nece im uspjeti zadrzati cjelo brdo ljudi. eo ja mogu vec sad rec da sam prestao lol igrati i vratio se nazad bas doti. :P
also lol ce zadrzati vise ljudi od hona. hon ce totalno propaasti xD
Pa da ali gle shvati, 5 milja će bit raspoređeno po prize poolovima turnira koje samo Riot organizira, mislim da je prošle godino to bila 1 milja što znači ta ćemo imat više turnira. + Da ne velim kako su bili izbacili ono kako se community užasno proširio i da je league of legends postala masivna igra = više spoznora = više love = više turnira = bolja igra, poznatija što im opet dovodi više igrača, pa im to daje više love i potiče ih da rade novi, bolji content, unaprijeđuju, organiziraju još više ...
enikejs:
Nece se nesto drasticno promjeniti u broju igraca.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ukratko, zasad je riot napravio bolji posao, bolje 5 milja rastrkat na gro turnira, nego 1 na jedam tour, ali ako valve nastavi ovako i poslje gamescona, e to je onda druga prica...
Brijem da će ih se dosta okrenuti Doti2. Naravno, ako bude dobra igra.
a gle neki likovi se okrecu stalno i ni jednu igru ne znaju igrat :) nadaju se da ce neka druga bit bolja :D
U jedno 30% slučajeva čujem da lik iz gubitničkog tima kaže "this game sucks, cant wait for dota 2".
Tješi se, dečec. Tješi se.
boz si za jednu partiju prije neg zbrisem lol sa pca? :P ako si na eu east naravno..
NA, sorry.
Meni je lol jedna obicna glupost, nisa vise od lose kopije dote, al to je moje misljenje, probo sam ga i jednostavno mi je prelos, i ne, nisam suxo, zapravo sam bio prilicno dobar, al jbg, a o prelasku igraca ce ovisiti kako ce bit dobra dota 2, ako ce bit super, vjerujem da ce mnogi od hona otic na dotu 2, a za LoL, e to je isto druga prica, citao sam jedan kineski clanak da vecini lol igraca je to prvi put da igraju takav zanr igre, znaci nisu imali iskustva sa dotom ili honom, tako da ce samo vrijeme pokazati ...