Kako ti može sve poispadat ako ne trčiš :/
Printable View
Kako ti može sve poispadat ako ne trčiš :/
Kad sjedneš, otvor džepa mutavo stoji.
Vi ste mutavi onda lol. Iz džepa mi nešto može ispasti jedino kad legnem. A u trenirkama fino možeš osjetit sve što je u džepovima pa nema šanse da izgubim.
Sve mi hlace imaju 4 il vise djepova i svaki na zatvaranje. Izgubio sam stvari....nikad.
Nisam ni ja u takvima. Al u mutavim trenirkama samo sjedneš i odma sve ispada iz džepova.
Sonik ti si prasac pa ti se trenirka pripije uz kožu ko latex tajice, nemre niš ispast ni da hoće.
O BOGA TI MILOGA= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Traperice su najveće smeće od odjeće ikad i treba ih lansirat u orbitu.
Ja imam hlace od tvida i baš mi super stoje e.
Tvid. :pray:
mrzim trenirke. za trening nikako, a kamoli za izlazak. samo u kuci ako nemam neke kratke hlace.
Šta im fali?= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Napisao je na prošloj stranici.
Ja traperice, kad nije ljeto, nosim u školu i vani samo zato što ne znam za dobru alternativu.
Postoji li još šta pristojno? Inače, oni imaju preloše džepove, a tute ni ne nosim, pa ne znam.
OT: Bitcham po hrvatskom nogometu. Osim što je loš sam po sebi, ocu mi se riskantno voziti autom, jer ima zbog firme zagrebačke registracije, a nedavno su zapalili jedan takav auto.
Znam da je ta tema prožvakana tisuću puta, ali nikad se ne možeš načuditi retardiranošću ljudi.
Ja sam i na tjelesnom igro lopte u trapericama :P
Bičam po vremenu prebrzo prolazi
Bičam po ljudima koji forsaju rijec "znači"
Znači tako.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Jedan kolega toliko forsira tu poštapalicu, a kad nekome nešto objašnjava boji se sam sebe i počne mucat, brzo govorit i doslovce svaka treća riječ mu je "znači". Bilo bi smiješno da nije tužno.
Kad sam bio u srednjoj imali smo na par mjeseci na zamjeni profu iz pov/zem koja je stalno govorila znači.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Iz dosade sam se jedan njen sat koncentrirao samo na to koliko će puita reći tu čarobnu riječ. Žena je pričala povijest cijeli sat, i "znači" je rekla doslovno 172 puta!
Baš doslovno ili...?
Da, brojao sam i zapisivao.
Ja sam to brojao dok bi netko odgovarao. U nekome više, u nekome manje, ali u svakog se mogao naći popriličan broj ''znači''.
Šta bi to trebalo da znaci
Bičam po bureku. Prefini je.
Onda nemoj bičat nego šuti i jedi!
Jesam li to samo ja, ili je u zadnje vrijeme na fejsu strahovito porastao broj emogej ljubavnih stvari?
samo ti
Bičam po busevima i ovoj vrućini. Strašno, umalo se nisam srušio jer ono nije normalno, jedva nešto zraka ulazi u bus. Babe seru da školarci idu svagdje, školarci seru da babe idu svagdje a meni grozno. Sad sam odspavao 2 sata, nadrkan sam i sve mi smeta.
Nisi valjda stajo cijelim putem?