Babic nema pojma. Igra je onak cisti prosjek.
P.S. Molim bez kambekova vezanih uz SC :(
Printable View
Babic nema pojma. Igra je onak cisti prosjek.
P.S. Molim bez kambekova vezanih uz SC :(
speradosDe, prvi dio. Igram na netbooku i sasvim ok funkcionira jednom kad uključim miš.
Ja se na Planescape Torment nabrijavam i pripremam duhovno i fizički već mjesecima.
Jednostavno znam da je igra remek-djelo (iako sam je jednom davno samo kratko igrao, jer tada nisam bio spreman).
Samo moram riješiti ispite, opustit se par dana uz neke brze PS3 naslove, a nakon toga par tjedana uz tu legendu.
Half Life 2 Episode One. Na razini dvojke za sad.
"Zombine. Get it?" - Alyx <3
Witcher 2, odličan zasad.
Sad igram Fable 3, DiRT 3 i LEGO: Pirates Of the Caribbean.
I da. Zna li netko neki kvalitetan fix za KotOR da mogu igrat na sedmici?
Dobre su te igre, jednom kada ih se odigra
@BigBongman, zna Gogl. http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=194296
Neradi mi gugl, jahu, jubito i hrpa drugih sajtova.
Zato i pitam :D
Tnx
Np, ali zbog čega ne rade? :O
Dunno. Neradi mi ni minecraft stranica ni HCL.
Morat ću neki reinstall windowsa :(
Ne mogu vjerovati da pola foruma još nije odigralo Planescape: Torment, pa to je... to je... To je kao da niste dobili poklon za rođendan. :(
Idi u Smoldering Corpse birtiju i tamo pitaj Ebba Creaknessa o Planesima, pohvatat ćeš sve, u roku od maksimalno 3 dana. :) U redu, NOLF je na listi za odstrel.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne treba ti slobodno vrijeme za ovu igru, ovo te toliko zaokupi da moraš izmisliti vrijeme za sve ostalo, npr spavanje.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Može, ali nemoj ni igrati igru ako nećeš biti mage. Budi mage. vjeruj mi na riječ ;)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Inače, čudim se koliko lako postanem fanboy starijih rpgova (Fallout 1, 2 i P:T) a nove igre (nakon 2004) mi uopće ne leže. Valjda sam zaglavio u prošlosti.
I da, prestao sam igrati P:T prije godinu dana a još uvijek se sjećam imena svakog bitnijeg (i nebitnijeg) npc-a i lokacije :D
Postoji izraz za to. Naziva se forsanje.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ja igram Psychonautse, nikad je nisan do kraja odigra i napokon san se pokrenia, predugo mi treba da se odlucim za igrati neku igru.
Sve sam ja to već napravio, ali nimalo mi ne smeta opet. :)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Dijalozi u igri su naprosto genijalni, koliko imaju humora toliko i lekcija o životu (zamisli). Ono, svaka čast Balduru, Falloutu i pogotovo Arcanumu, ali ovo me daleko više uvuklo u svoj svijet.
Kad te Morte pita da mu posudiš love za prostitku - "I don't even want to know how you intend to accomplish this". :))))
"Nameless One: Well I, for one, plan on discovering the secrets of the multiverse by rubbing cottage cheese on my belly and eating vast quantities of fresh-water fish. Mmm... cheese.
Svaki puta umrem :D
Minecraft
Arma 2
Repriziram Warcraft 3. I dalje ima fenomenalne animacije.
KotOR i SWBF2
Zarazio me Star Wars sreijal :D
Dragon age: origins + the awakening
Nordom: "Morte, do you have a purpose and/or a goal in your life?"= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Morte: "Is Annah still wearing her underwear?"
Nordom: "Affirmative"
Morte: "Then yes."
umro sam. :D
I ovaj:
Peasant: "Oye, look! a floatin' skull!"
Morte: "Oye, look! A talkin' turd!"
Jel HL2 Episode 2 hardverski zahtjevnija od prve epizode? Jer na samom pocetku kad sam na otvorenom mi fps pada do 9-10, dok mi u HL2 i Ep 1 nije ispod 30 bija
Mislim da je nešto zahtjevnija od prve epizode. Smanji malo postavke i trebalo bi biti u redu.
Upravo mi stigao duke nukem forever sa sophoslaba. Zasad mi se igra sviđa ali budem vidio kasnije.
Planescape: Torment
Icewind Dale 2
I planiram neku avanturicu nabacit, vjerojatno najnoviji Runaway...
Bit će ovo duuuuuugo ljeto 8)
Frozen Synapse :pray:
Za oni koji neznaju sto je to: fenomenalna simultaneous turn based takticka igra! U stilu Laser Squad Nemesisa
Monkey island 5
Igra se PoP: Sands of Time... Mučim se, mučim. Ja i 3D platformeri se baš ne slažemo, a ova igra je puna zahtjevnih akrobacija.
Related:
:pray:
Tnx, podsjetio si me kako je odlična ova igra. Ide install nakon što prođem Witcher 2.