2 i pol sata...nemoj zezat.Bas kao i Watchmen :)
Printable View
2 i pol sata...nemoj zezat.Bas kao i Watchmen :)
a super,znaci da nije podbacio,meni je glavno da je na razini prvog dijela i nista više.
Ane, ima svega humora, akcije i horora i to u pravom omjeru.= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Upravo se vratio iz Cinestara, gledao Transformerse2...nemam kaj puno rec, film je epic svih epicova :pray: Sva car kompjuterske animacije, savrsenstvo :pray: Najbolji film ove godine.
Svaka čast kako si me prepoznao u toj hrpi ljudi i to na temelju par slika sa foruma :D Ja tebe nema šanse da bi skužio, drugačiji si mi u živo nego na slikama :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Nego, upravo dođoh sa Transformera 2. Film je odličan. Zamislite si Transformere 1 sa 3x više humora, sa 5x više robota, sa 10x više akcije i sa 20x boljim Megan Fox scenama :D Cura me svaki put ošinula kada bi nježno uzdahnuo za vrijeme usporenih snimki Meganice kako trči sa dubokim dekolteom :pray:
Specijalni efekti = 10/10 - {BRUTALNO}
Akcija = 9,5/10 - {ima par scena koje mi se nisu svidjele, ali ostalih 98% akcije je jebenica}
Priča = 8/10 - {vrlo dobro, bolje nego jedinica}
Humor = 10/10 - {ima dosta humora i baš paše u filmu inače bi bila sama akcija}
Ukupan dojam = 10/10 - {baš kao i jedinica} :bravo:
PS: Film traje pun qurac, ali NEMA praznog hoda. Jedino smo poludili zbog 20 minutne pauze usred filma :-x
U kojem si kinu bio? Ako si bio u Cinestaru u AvenueMallu na predstavi u 21.35h onda smo bili skupa xD
Taken-odlican film,tek sam sad to pogledao,Liam Neeson je odlično glumio-8,5/10
ponovno Terminator 2 - 20/10, podsjetia san se zašto je ovo ovako dobar film, ima svega, od akcije, dobre priče, pa i do dosta humora. prepredobar film
Chasseurs De Dragons
http://www.imagesforme.com/out.php/i...agons20061.jpg
Jako dobar i humorističan francuski animirani film o skupini would-be junaka + poremećenom zecu Hectoru koji piša vatru, koji foliraju da su vitezovi, a istovremeno se bave klanjem živina (sve na najsmješniji mogući način) ali nikada ne budu plaćeni jer im fali kredibiliteta... i još moraju podnositi klinku koja ima vlastite fiksideje o vitezovima. Film sa prezanimljivim settingom samo zbog kojeg se isplati pogledati film, čak iako vas ni ne zanima. Da ne spominjem kako čitava stvar sa zaustavljanjem Žderača Svjetova ipak otkriva malo mračniju notu iako je film u osnovi bajka i kao takva završava.
3D animacija?
Mogao bih pogledati, sjecam se crtanoga kako sam ga gledao prije dosta godina, biti ce zanimljivo.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Cinestar Branimir u 22h :P Flander je bio termin prije, oko 19h.
Hehe, onda nis :D Bitno da smo ga gledali ^^ Jedva cekam da na dvd-u izadje :pray:
Ja jedva čekam da trojka u kina dođe :D Zna deda Spielberg što radi.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
točnije u 18:35 ^^
ovo kaj je bila pauza,popizdio sam, rekoh koji klinac sad, mislio da im je crknul BSplayer ^^
pogledao transformere 2 jucer ...
Sve u svemu dobar film , vjerovatno ce biti jedan od boljih ove godine ..
dao bi mu 10/10 ali zbog retardirane pauze dajem 9/10 ;)
pogledao nema predaje
predobar mi je film
9/10
Da, pauza me ubila, 20 min ono :o Al ok, sreo sam dva frenda iz osnovne iz razreda za vrijeme pauze :rotfl:
ja jučer pogledao A boat that rocked, malo drukčiji tip komedije od zadnje koju sam gledao, hangover, nema toliko puno smijanja, ali ima nezaboravne glumce, likove i soundtrack koji upravo slušam :)
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
:thumbs2:
istina.I zato mi ide na živce kad mi netko kaže da su transformersi bolji.Možda su i bolji efekti i bolje je snimano al terminator ima priču i dušu.Ovo nema ..
ne mogu se ni u snovima usporediti (transformersi) sa starom trilogijom terminatora ali za novu neznam tu su negdje (mislim na salvation)= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
= Citat =:
Izvorno postao olio
tako je.al nemogu se ni sa salvation jer opet kažem ima priču,nastavak je prva 3 djela ...
Jel to Never Back Down?Ako je taj fil mi je jedan od boljih koji sam gledao.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
da to je to= Citat =:
Izvorno postao Chappi
prelud je film :pray:
Underworld 3 i Underworld 2. Koliko sam ja skuzio 3. dio je napravljen tako da je njegova radnja ispred 1. filma. Anykeys, oba 2 filma su odlicna i svake preporuke.
Gran Torino-maestralan film od Clinta Eastwooda,jednostavno fenomenalan-9,5/10
Hitchcockov Psycho.
Troja
9/10
Odlična je, no ipak mi je LOTR puno bolji, pa nemože dobiti desetku.
Jedan, jedini i neponovljivi Terminator. Ponovno sam odgledala sve nastavke i zapravo mi je sve ono što mi je prije bilo strašno- sada smiješno! A najviše kada Arni Schwarzemaca dođe u one barove gol i traži da mu dadu odjeću. Prejeben je glumac, tako hladno je to odglumio- poput pravog robota. Ah, bilo bi lijepo imat takvog tatu- da te vozi na motoru u kožnjaku u školu!!S:rotfl:
troja je katastrofa od filma. Jedan od najlošijih "epskih" filmova koje sam ikad gledao. Dosadan za popizdit, nezanimljiv, soundtrack dosadan... jedino je Eric Bana zakon= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
pogledao Meet Joe Black...
Ok film traje 3 sata a meni se činilo ko da traje jedva sat i pol. Odličan film, odlična priča, odlični dijalozi. Film se više oslanja na razgovor nego na akciju i to mi se kod njega sviđa dok će nekima to biti jedan veliki veliki minus. Sve u svemu jedan od boljih koje sma pogledao u zadnje vrijeme.
8.8/10
Meni je Troja također odlična, niti u jednom trenutku mi film nije dosadan.