Boiling Point, iako je zbugiran do đavla i nazad, Vietcong plus expanzija i još jedan je bio, Tales of Valor ili tako nešto, isto smješten u Vijetnamu
Printable View
Boiling Point, iako je zbugiran do đavla i nazad, Vietcong plus expanzija i još jedan je bio, Tales of Valor ili tako nešto, isto smješten u Vijetnamu
Painkiller
Painkiller je fiktivna glupost puna vampira,rednom djavola.
Neki battlefield?(imas 1918 mod za battlefield.)
Imas i Darkest of days,nije bas potpuno u skladu s tvojim ocekivanjima.(valjda ima sci-fi oruzja)
A bas mi se fino poklopila igra sa rankom i brojem postova, :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Heh ima dosta rankova,nisam znao za taj.
Btw:@sonic:akšli,obavezno uzmi taj 1918 mod,ok je skroz ok,nije loš multiplayer,cini mi se da je jos živ.
Ranije 20. stoljeće, za vrijeme 2. svjetskog rata, NDH? ili :D? Vjerojatno si mislio ranije 21. stoljeće...
Pa ja bih rekao Far Cry, to nikad nije na odmet opet proći..., Max Payne 1 ili 2, Half life 2 ili 1 naravno, Blood 2 nije loš, Men of Valor, probaj You Are Empty ako nisi. (neka opičena socijalistička post-apokaliptična utopijska atmosfera, star i brz grafičke engine, dobro napucavanje, zanimljivo sve u svemu)
moze li mi netko reci dali ce gran tourismo izaci za pc*?
No one lives forever :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
^^= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
NIKAD= Citat =:
Izvorno postao mashovd
Ne, mislio sam 20. stoljeće. Bar mogu naći shootera koji su smješteni u današnje vrijeme. Htio sam nešto sa oldskul oružjima, a da ih ne koristim da ubijam švabe. I da je SP. Ali čini se da nemam neki izbor :(= Citat =:
Izvorno postao Bara
NOLF sam prešao i obožavao, ali sve mi se više čini da ću morati opet.
Umh Sonic,predlozio sam ti par igara koje odgovaraju opisu?Ako te one ne privlace,kazi,znam za jos koju.
Pa Battlefield je MP. A DoD nije starija igra. Tak da ništa. :)
Probaj igru The Mark, ako je uspiješ pronaći. :)
Recenzija s Gamespota:
3.0SDo yourself a big favor and avoid The Mark.
Čist trešina od igre koju sam ja iz nekog razloga odigrao u potpunosti. Dva lika, katastrofalna mehanika i iritantni, no vrlo specifični neprijatelji. Kvragu, smeće je, ali je ne možeš pustiti.
To sam i ja odigrao, mislim da ima neka misija na našim prostorima, pa neprijatelji pričaju na srpskom kad ih ozljediš ili tako nešto.
To mi je poznato, mislim da je bila čak recenzija u Pcplayu ili Hackeru.
Neka co-op online igra,bilo kakva more i flash :D
Tražim neku atmosferičnu i mračnu avanturu. Možda nešto kao Sherlock Holmes:Awakened ili Still Life(nisam ovu igrao).
Point&Click obavezno!
Still Life onda.
znate li neku igru za pc sličnu splinter cellu, a da nije hitman ili thief?
Hitman baš i nije sličan Splinter Cellu i Thiefu, ali dobro...
Inače, ima jedna simpatična alternativa Hitmanu koja se odvija za vrijeme drugog svjetskog rata, zove se Death to Spies. Jako se fura na Hitmana i neke stvari su naprosto preloše u odnosu sa Hićom, primjerice priča i cutscene, ali je zabavno za igrat.
Trebao bi preporuku FPS i taktički FPS koji udaraju više na realnost (bez monstera i sl.), a da rade vrlo dobro na sljedećem laptopu:
AMD x2
3GB RAM
ATI HD 5470, 512MB
Preporučite mi ih par, a da nije ništa od navedenog:
Call of Duty 4
Rainbow Six Vegas
Rainbow Six - Raven Shield
SWAT 4 + EXP
Black Hawk Down
Hvala!
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 1 i 2. Ako si za TPS onda i Full Spectrum Warrior.
Tacticool, huh? :)= Citat =:
Call of Duty 4
FPS i taktički FPS :D
Hvala na preporuci. Daje još štagod ako nije bad. Jel bi Arma radila na tom stroju?
Po system req. bi trebala, ali to je bila optimizacija kukulele. Pročitaj po temi. Pored toga, imaš još Operation Flashpoint: Dragon Rising.
Na kraju krajeva, i Brothers in Arms igre su taktičke u neku ruku, bar više od "običnih" FPS-ova. SW: Republic Commando još manje, ali spada tu.
Valja li to šta?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ohoo, pa sad vidim da to već imam u kućnoj kolekciji. Do jaja, već sam to nabavio starome da igra, ja osobno nisam praktički niti vidio igru :D Ajde, barem ne moram kemijati ništa, to ću staviti na laptop i super...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Moze preporuka neke malo starije akcijske igre koja se moze igrat co-op preko interneta. Nesto kako freedom fighters, gears of war, a moze i nekakav co-op fps. Ne novija od 2005. - 2006.
nije ništa posebno, no nema mnogo mračnih avantura na pc-u, osim ako ne želiš da se bakćeš sa matorim fmv avanturama (the ripper, black dahlia itd.).. guglaj da vidiš šta je to= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Šta su "matorove fmv avanture"?