odgledao berserk, sve u svemu odlican anime, zadnje 2-3 epizode su wtf, also opening theme :D
iron man izgleda dobro, valjda cu gledati..
a sada cu krenuti sa ergo proxy ^^
Printable View
odgledao berserk, sve u svemu odlican anime, zadnje 2-3 epizode su wtf, also opening theme :D
iron man izgleda dobro, valjda cu gledati..
a sada cu krenuti sa ergo proxy ^^
Yes please. Što bi naši susjedi rekli; mnogo dobar anime :)= Citat =:
Izvorno postao Norther
Gledat će se Blek Rok Šuter, Ajronmen, Kejon, Ejnđel Bits... Oh, i Kis iks sis definitivno. <3
Za ostalo bumo vidjeli...
Usput, rofl:
http://img692.imageshack.us/img692/8...5154845277.jpg
@Aral, slažem se. Iako, meni je sam početak bio malo suhoparan ali kasnije bude odličan anime.
@Norther, sad bi trebao nastavit sa Berserk mangom. Ja se već 2 godine pokušavam prisilit :(
Btw. nabavljam Gantz i Monster, ne znam kako sam na njih zaboravio :o
Počeo DMC gledati. Lul.
Mogla bi biti, ima nekih 4-5 zanimljivih novih serija, ali isto tako ima i dosta novih sezona već dokazano dobrih stvari. Naravno, dežurni moe materijal je opet tu sa i ovosezonskim "kako su uspjeli odobriti ovo čudo" animeom - B Gata H Kei. Može proći sezona, samo treba vidjeti kako će ispasti ovi novi (Senko no Night Raid, RAINBOW, Hakuouki, itd).= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jedino što mi se tu čini zanimljivo je RAINBOW.
Ovdje vidim, hm... 10-ak potencijalno dobrih novih anima. Naravno, tu su još i sequeli i OVE koje su mi must watch, tako da ću imat šta za gledati.
Najviše okčekujem Night Raid (director persone + anime no chikara projekt + zanimljiv setting), Arakawa (Shaft <3), Yojo-Han (direktor Kaibe ima prste u ovome <3) i K-On 2.
Napokon odgledao Trigun. Odličan. Popeo mi se u top 5 definitivno. Čak mi je pri kraju Wolfwood skoro postao i draži od Vasha, ali su prekul obojica :pray:
Pogledao epizodu 6 Vampire Bunda... Za početak, lol na animaciju, kontam da je bilo preko 20 close-upsa na oči likova... A da ne govorim o crvenim blank screenovima i sličnom. Shaft izgleda ima jako mali budžet za ovo... Ili ih jednostavno nije briga. Što se radnje tiče, Mina radi svašta. Jedva čekam da se Akira pokolje s njom. Zadnja scena je epski klišejna i retardirana. Megaloše.
On the other hand, Dance with the Vampire Maid short je bio awsum kao i obično. GONDAM! :)))))))))
Ja sam još na 4. epizodi. :<
Sve mi se čini da će shaft iz toga napravit satiru na wanabe vampirske filmove, jer je ovo do sad viđenο u najbolju ruku osrednje... ili ih jednostavno nije briga. Inače, onaj Negima Neo (kakoveć) anime koji si pogledao je s razlogom čudan i drugačiji... shaft je na njemu radio. :)
Vidim da stalno spominjete K-On pa sam se i ja odlučio pogledat ga.
Simpatičan je i sve to, ali mi još nije sjeo... Moram više epizoda pogledat.
Zakon mi je ova stvar:
Pogledao epizodu Letter Bee-a sa pesekom... T_T T_T T_T
Da je melodija kod dijela kad dingo čeka vlasnika bila dramatičnija i da je dio kod izlaska iz tunela bio malo bolje izveden (fali Elenin flashback, crkvena zvona, spori hod peseka do križa i polako sklapanje očiju) bio bi definitivno superiorniji od OVA epizode. Ovako su tu-negdje... OVA ima malo dramatičniji feeling (prvenstveno zbog soundtracka), a TV epizoda bolje razrađenu cijelu situciju i superiorniji kraj (Air on a G string <3).
Želim sidestory 'Elena's adventures' odmah. :(
To sam ja prvi rekao. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
^^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
(sad možeš stavit neki win post za početak 300. stranice ;D)
U nedostatku ičeg pametnijeg, sum yuri uvijek dobro dođe. :3
http://i46.tinypic.com/zveq1s.gif
300 stranica teme, yay!
Also, this. :pray:
Ane, pilgrimage to Spain :pray:
To je to, sad želim da naprave neki moe anime na južnom polu pa da se netko dosjeti otputovat i pravit društvo pingvinima. :>
Oho, 300. strana. Nastavimo mučiti Wedrana. :)
Gledao (reprizirao) malo FMA:B i konačno našao onu epsku glazbu kad Scar otkrije tko je odgovoran za Ishbal. Van konteksta pjesma nije ni sjena sebe. :)
još samo jedan dan do novih spoilera one piece-a :D
Pogledao do 41 epizode FMA, sviđa mi se prethodna koja objašnjava Hoenheima i njegovu prošlost, sad mi je krvio radi dvije stvari, nemam prometa za previše epizoda a našao sam do 43 samo za skinuti, demmit
Počeo gledati Peace Maker Kurogane. Zasad mi je simpatičan anime, jedino me malo strah ovog tipa:
http://i77.photobucket.com/download-.../pmk/souji.jpg
Ko transić izgleda :o
I blago me živcira glavni lik, Tetsunosuke. Opet balavo derište koje vrišti puno, podsjeća na Naruta.
Pogledao i 43 epizodu, premoćno, na kraju 42 sam odmah pomislio da je Zampano seronja i da treba da pogine, al sad je iskupljen, također lol na zadnju scenu kada sretnu Hoenheima perača XD
Zna netko ima li još epizoda ili kojim danima izlaze?
43. je zadnja. Mislim da bi sutra nova epizoda trebala doći. :)
Pogledao 19. epku Letter Bee, koja je bila orijentirana na Niche. <3
Also, volim japanski humor no ne volim kad se direktno upliće u radnju kao što je scena između Niche i likova u mračnoj uličici napravila, no ok... nije bilo pretjerano.
Koji bishounen. Jebob stoput. <3= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mogao sam si i mislit da će ti se svidjet :P
poceo ergo proxy, pogledao 6 epizoda. posto sam jeo kokice i cpis, nisam previse skuzio radnju prve 3 epizode ( moze na pm slobodno mali recap ako se kome da :DD ) ali sam kolko tolko pohvatao nesto.
also, krenuo sa berserk mangom...pecto stranica procitao, 2 volumena. rula.
Oh gawd. :)
Na Animetakeu se pojavila Sleeping with Hinako OVA, anime koji vas uči- spavati. Still, otakui se izgleda žale kako isti izaziva nesanicu...S :)
Pogledao sam 23 epizode Naruta, umnogo mi se sviđa, i drago mi je što je Rock Lee nalemao Sasukea, Sasuke je nadrkan.
Samo nastavi gledat, razjasnit će ti se sve. I meni je prvih par epki bilo wtf. :)= Citat =:
Izvorno postao Norther
Moram i ja počet s tom Berserk mangom, svi govore da je zakon ali nikako se prisilit :(
Meni prvih par epizoda radnja uopće nije bila bitna, sam sam uživao u preludom settingu ^^