frost,apstiniraj malo od foruma i uživaj u Oblivionu ;)
Printable View
frost,apstiniraj malo od foruma i uživaj u Oblivionu ;)
Frosta na forumu neće izgleda biti narednih 10-ak dana! :)
Ovako, zajebite kaj sam rekao, sve izgleda savršeno, nisam ja bio na djelovima di se mže nekaj vidjeti.
Šume su uuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Zvuk je odličan, vjetar i sve, ma mora se čut.
Uživat ćete svi :friends:
he he he, ne bi ni mene bilo da mogu igru pokrenit s nekih 10-ak fps-ova.... :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Jučer sam mislil malo odigrati i odmah vam prepričavati, ali se nemreš odljepiti od ekrana, čak sam jel i igral!!!!
GOD DAM I WANT OBLIVION NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije fora igrat igru a da nije na high,pogotovo oblivion il fear.
E pa to kazu dica kojima su starci kupili comp za 20k kuna i onda oni misle da su gameri, pravom gameru je najvaznija igrivost, onda grafika, zvuk, fizika, itd. :rotfl:
Ma nemoj, pa šta bi sada trebao! Dati 20.000 kn za PC, da bi tako hardverski prezahtjevne igre, tipa bf2, fear, mogao igrati na high! Mislim da imam tze novce vrlo rado bi ih potrošio, a takav si PC mogu priuštiti djeca čiji starci su TAJKUNČINE, ili rade u saboru! :)
Šta fali oblivionu na low i 1024 x 768!
Pa to i je moja poanta da nije vazno na kojima ces detaljima igrati osim djeci od 12 god kao Nemesis
loooooooooool :) ! Pravi gamer gleda na igrivost, ja imam kantu od 1.8 ghz, 512 rama-a i gf fx 5200, pa uživam u raznim igrama, doduše nisu neki detalji, ali opet sam kako tako zadovoljan, jedino mi smeta, kada mi stara kaže "SINE NEKA DJECA NEMAJU NI ZA KRUHA" :)
BTW. PLANIRMA NA OVOJ KANTI IGRATI OBLIVION! :) :)
sutra mi dolazi :)= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Mogu misliti kako si sretan??? :) Jašta treba tako! ŽELIM TI PUNO PROVEDENIH SATI I UŽITKA UZ OBLIVION
tnx= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Malo sada ohladi od FORUMA i škole i posveti se OBLIVION-u! 8) :)
ja ga igram :P.... i danas sam imao samo 2 sata nastave... neko natjecanje :D i stalno igram oblivion...
Ajde postaj koji screenshott! 8)
da hajde ga postaj i malo nam ispričaj priču o utiscima... :boohoo: :boohoo:
A neki čak i rade pa kupe komp 8)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Sumljam da onaj o kome on govori radi.= Citat =:
Izvorno postao Frost
Da je tko iz pule već biste igrali koji dan 8)
A tima nije najvaznija grafika negi igrivost
ili kolice osijeka 8)= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
odlicna igra i sto sam osto iznenađen odlicno optimizirana uz ovakvu grafiku...radi na hiigh i nema stekanja..vidimo se za 10ak dana :D
Aj pooz, puno sreće i užitka ti želi goGAMERo :) :) Nadam se da ću ga i ja igrati preko ljeta, sada se nema vremena!
upravo se instalira!!!!!! MUAHAHAHAHAHAHA
moze lock,prebacujemo se na TES podforum
agree= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
LOCK :boohoo:
slazhem se .... samo dajte...
Neka samo prebace ovu temu na Oblivion podforum.
dobra ideja= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Nego trenutačno nema nikoga s ovlastima :?
nemam nikakv poseban komentar na igru osim ovoga:
Kako je ovo uopce moguce napraviti?ovo je igra s drugog planeta...nevjerovatno
Jedva cekam da ju pokrenem a do tada bwuahahaha :cry: :cry: :cry: :cry:
Bit ce bolje kad dobijem Oblivion. Nemogu docekati damnit.
P.S. Smijesno je da kad napisete p*irati engine to pretvara u kreteni lol.
e ovo je triple post.... brisite ili mergajte u 1... vec mi je dopizdi*o kako netko moze 3 puta za redom postat??? za cega vam sluzi jebena opcija UREDI????? za cega postoji????
pa za to da ako ste nesto zaboravili da to dodate u gornji post a ne da 17 puta postate jedno za drugim....
Čovjek je nov, šta si se odmah okomio, svima to zna nekada se desiti . . . BTW. Ajde nam postaj u multimeda thread koji screenshot iz OBLIVION-a pa da vidim, ajde plizz!
Nije problems postat screenshot kad ga uzmeš s printscrenoom tipkom na tastaturi.Ali u slućaju obliviona treba prćkat po inf datoteki a je se to neusudim.A u redme filu ništa ne piše u vezi toga.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ljudi imam The Elder Scrolls IV: OblivionSza XBox 360 i to Collectors Edition!!!S :D :D :D